eddig nem nagyon néztem, hogy Luke oldalán a ceremónia alatt milyen stukker lóg, de most látom, hogy ez az a fegyver, ami az általam bedobott promo képen van. Tehát ez valóban az EPIV promóciójához készült és a ceremónia elsőkörös kosztümével készült, amikor még nem a srága dzseki volt rajta, hanem ez a fekete kabi.
és ha már Han Solo féle póz (és rohamosztagos fegyver), akkor íme ez a kép, elég nagy kedvencem, mert kicsike koromban ez ki volt ragasztva a szobám falára (meg eleve nagyon szeretem ezeket az airbrush SW fotókat)
hááát, nem tudom. ez a fekete felső nincs rajta a ceremónián, csak az alatta lévő trikó és ez a gatya bár a kép fekete/fehér, ez nekem feketének tűnik, mert a tónusa tök olyan, mint a fekete felsőé és nem barnának, mint amit a ceremónián viselt továbbá ez az a póz, amibe Han áll be a Mos Eisley hangárban, amikor a gárdisták rájuk törtek.
nekem ez a kép új. ezek szerint Hamillt is castingolták még az elején Han Solo szerepére, csak aztán Luke lett belőle? vagy ez csak egy a film bemutatójához készült promo kép, amin keveredik a szezon a fazonnal, Luke karaktere Soloéval, aki Leia kézifegyverét tartja a kezében?:)