Chino ti milyen gyorsan futtok? Hány perc egy szigetkör?
lehet, hogy azt a részét én individual fogom megtenni...én végülis már senior korosztályu vagyok
A sport jegyében szombaton és vasárnap is nyomtam egy úszósfutósúszós (jól látjátok :) kalandot... szombaton, a második úszáson vízilabdás gyakorlatokat csináltam (bár ezt medve biztos jobban tudja :), tapostam meg miegymás. Háááát, az egész medence vízilabdásnak nézett, a fiúk gúnyosan (irigykedve?) néztek, a lányok meg kedvesen mosolyogtak. :)
Vasárnap meg szakadó esőben 200 m-es sprinteket futottam, nem néztek sokan hülyének, az egyik futó beszólt, mikor elmentem mellette: és ebből hány kör lesz? De teljesen extrém körülmények között is 30 mp alatt megvolt a 200 méter. :)
Ezek után a hóesésben futás semmiség.
Azt ugy kell, hogy folyton vigyorogsz, sokkal soványabbnak és fiatalabbnak érzed magad mint amilyen vagy valójában és nem zavar az izomláz, mert te vagy Michael Gross, az albatrosz csucsformájában és a vizek istennője/istene ez fakultativ.
:-))))))
Voltam szorgalmasan szombaton a Komjadiban ( este dicseretesen kevesen voltak, egyedül usztam félidőtől a sávban) valamint vasárnap délután a Hajósban.
Én ezidáig nem csináltam ilyen futós-uszós happeninget, most próbáltam először. Szaunazas után már kezdtem ugy érezni,mintha valaki másnak a lábain járnék, de azért nagyon kellemes volt
:-))
Kérdés: Lukácsban járt valaki a felujitas óta ?
Másik kérdés: a nyári vizilabda EB miatt valamit felujitanak a Hajoösban és emiatt részleges használható időnként a nyitott 50-es. Én nem láttam, hogy az épitkezés zavarná az uszást ,
igaz hétvégén nem dolgoztak. Tudja valaki, hogy milyen korlátozással jár?
Hetvegen (itt (Szaud-Arabia) csutortok-pentek a hetvege) voltunk Jiddaban, buvarkodtunk (nem palackkal, csak pipaval, gondolom ez nem is buvarkodas, de nem tudom akkor mi) a Voros-tengerben.
Meg eddig sosem voltam a tengernel (illetve ket hete a Perzsa-obolnek, de az arabok iszonatosan undoritoak, es akkor nem ertem a vizhez!), nem gondoltam volna, hogy ennyire sos. De tenlyeg az.
Nem sokat usztam a felszinen, de sokkal jobban dorzsolte a boromet, mint a Balaton. Ez is a viz miatt van? Van mar valami jo tipp arra, mit lehet ez ellen tenni?
Meg most olvastam, hogy ket faszi a tengeren felborult a vitorlassal, vartak egy kicsit, majd az egyik ugy dontott kiuszik a partra. Egy nap alatt ki is ert!
Nem gyenge....
Hatásvadász tapasztalatból beszél. :))
Egyébként a mostani és a jövő vasárnap között az a lényeges különbség, hogy most száraz idő lesz, jövő héten meg esni fog a hó. Ami azért nem mindegy. :)
Mindenesetre hétvégén futásúszás lesz részemről.
fel-felbukkanok néha én is a habokból (most épp ideje levegőt venni...)
Voltam ma reggel a Csasziban, szal én tartom magam a sportni-s élethez :))
NAgyon jó volt, nem voltak sokan (rajtam kívűl +3 fő a sávban, ami csaszi viszonylatban elég jó)
Arra jöttem rá a napokban, hogy hiányzik a Balaton átúszás, azaz nem si konkrétan az, hanem a természetes vízben úszás. Már ezzel is álmodtam egyik nap...
Mikor lesz máááááár tavasz?? :))
Akkor tehát - közkívánatra - itten van Joseph Wu origami oldala, ahol a Diagrams linket követve leírás-hegyekhez lehet jutni, illetve még egy origami site, ahol szintén jó dolgok vannak; itt a Fabric origami linken érdemes továbbmenni (lap tetején)(tegnap innen csináltam egy dobozt, szuper jó lett, pedig semmi extra papír nem volt otthon)
nem tom hol van áááááávadász kolléga, úgyfest most nekünk kell szétoffolni a topicot :)
mingyár ideteszem a linkeket, viszont érdemben itt is csak akkor tucc nézelődni, ha van Acrobat Reader a gépen (ami megmutassa a PDF állományokat) - bár iskolai gépen az nagy valószínűséggel előferdül