Én is itt voltam már korábban, de más topicokat látogattam. Itt a retekben szar a helyzet.
kedves bátyám!
4 embertől is kaptam linket, akik tudják, hogy távolról ismerjük egymást. Volt akinek csak sejtése volt rólad az rákérdezett, hogy ez az?? :o))))))))
Időjárásjelentésünket hallják. AZ IDŐ NAGYON SZAR!
én viszont már csak negyedórát rostokolok itt :-)))
naná, hogy mire közeledik a foci esőfelhők takarják el a napot, de jókedvem töretlen : az installálás összeroskadt, holnapra prolongálva, így kizárt az unalom :-DDD
ezt a kuplerájt, ami a retekben van közlekedés címén, csak azért, mert errejár néhány nagyfejű... jobb is itt bent a kellemes irodában, ahol a net sem műxik, csak erről a gépről, ez meg miért is az enyém lenne ? :-DDD
visszakocogok a sajáthoz, oszt' valamivel elütöm az időt a retekig, mondjuk installálgatok egy kicsit, olyan régen csináltam már :-))))
Má' megint itt vagyok, ráadásul csak én. Lehet, hogy elnéztem valamit, és ma hétvége van???!! Vagy szabadnapot kaptak a kollegák? Bazeg mi van itt?? Kihalt az iroda! Lehet, hogy ők már megkezdték a retekelést...
Újra itt. Kint süt a nap én meg bent ülök a félhomályban. Brzasztóóóóóóóóóóóóó.
Nem baj. Majd a 3 napos hétvégén kitombolom magam. Most pedig megyek a gálya alsó szintjére evezni.
Szar ügy. A fonök ma vizisíelni akar. (Tudom, tudom. Lopott poén és gyenge.) De akkor is .:)