Keresés

Részletes keresés

Bela Lugosi Creative Commons License 2000.07.10 0 0 106
ich bin wieder da,

mostanában ritkán írok,elnézést érte,de ez a rohanás...na mindegy,most újra sorra veszek-majdnem-mindenkit.

Johanna,
köszi a rövid beszámolót,klassz hogy nem volt "oldalkocsi",az ugyanis csak bomlasztotta volna kialakulóban lévő,de már most igen erős csapatunkat. Egyébként ha már írtad hogy a Drakula grófnő a régi beceneved,akkor felvetődött bennem a gondolat,hogy csak nem egy ex-gruftie lánnyal "állunk szemben"? (már megint ez a kíváncsiság...)

clo,
újra köztünk!
És igen,6.-án lép fel az Arzte,úgy tudom 18 órás kezdéssel. Sebaj,legalább utána sok idő marad bulizni.

Matyika,
első írásod nagyon érdekes volt,több szempontból is!
Itt van pl. a Rammstein-Sehnsucht-ja.Az egyetlen szám amit mindig skippelek az a Bück Dich,a többi zseniális. Veled pont ellentétesen.
Aztán itt van a Medusa-Man. Szerintem magasan ez a dal a legjobb a Frisuron. /tiszta Tittenmaus,csak másról szól/
És a Mit dem Schwert nach Polen is szuper szerintem. Annyira kiengedi benne a hangját a Bela,mint nagyon ritkán. Vagy mint Farin a Wenn es Abend wird-ben.
Dehát ebből is csak az derül ki hogy mennyire sokrétű a mi Arzténk.

Más,
az olaszok majd rajtunk állnak bosszút az elbukott EB-ért,ugyanis velünk játszák majd első tétmeccsüket szept. körül,VB-selejtező,nincs esélyünk.

Helmut,arpee,
mi van?

jozef Creative Commons License 2000.07.10 0 0 105
ja és +
WWW.KOTTAFEST.HU
városunk szigettel egyidős fesztiválja
3 nap
részletek a site-n, vagy ha vki kiváncsi még vmire én kész vagyok válaszolni
jó bemelegítés a szigetre!
szerintem meglehet probálni!
na bye j
jozef Creative Commons License 2000.07.10 0 0 104
hali mindenkinek
új vagyok, mint hozzászóló, de már az elejétől kisérem a fejleményeket, csk vhogy soha nem írtam.... na légyeg, remélemm engem is befogadtok, én is imádom az aerztet, so 4 éve lassan. ezalatt beszereztem amit tudtam német gimis kapcsolat révén. iszonyatos érzés volt mikor értesültem hogy itt lesznek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem akartam elhinni, hisz csak álmodoztam eddig. (bécset nem mertem megkockáztatni a haider-féle hangulat miatt).
tök jó hogy kis hazánkban vagyunk egy jo páran, nem gondoltm volna, abbol kiindulva, hogy rajtam ill a társaságomn kivul (miattam) itt a keleti regioban nem sokan hallottak még róluk (leszáitva maenner sind.....)
szóval állat és kurva jo
die erste reihe?
udv:j
Johanna Creative Commons License 2000.07.10 0 0 103
Clo: nagyon szívesen!

Többiek: nagyon csöndbe vagytok, ugye még nem merült ki a téma?

Előzmény: clo (102)
clo Creative Commons License 2000.07.09 0 0 102
Hűha,mennyi szépet írtatok amíg én házon kívül tartózkodtam! Nem nagyon tudom most így felvenni itt a lépést az elhangzottakkal...
Persze nem felejthetem el én sem megemlíteni,hogy a találka jó volt(hogy senkinek se legyen hiányérzete,meg tényleg jó volt) Hogy üdvözlöm az újonnan jötteket,meg a rég nem látottakat(Béla,hiányoztál),meg ilyesmik.

Nahát,ElHefe,hogy én ezen mennyit gondolkodtam!
Már megint hasznos inform.-val szolgáltál!
(úgy értem,a BSL)
Ja és hajrá az oldal!

Hát ez az EB döntő elég szomorú volt.Valahogy majd túltesszük magunk rajta...Megnyugtató legalább,hogy nem vagyunk egyedül bánatunkkal.

Nekem a Trick 17 azegyik keddvenc számom!

Johanna,köszönöm a népszerűsítést!!!:)

Apropó!6-án lép fel az Arzte? Most akkor?

Bela Lugosi Creative Commons License 2000.07.06 0 0 101
Este írok,de most rohannom kell,

sziasztok

Bela Lugosi Creative Commons License 2000.07.06 0 0 100
100!
Johanna Creative Commons License 2000.07.06 0 0 99
Kedves Drakula,
a találkán valóban négyen voltunk, ismerőst és oldalkocsit stb. nem hoztunk. Főként az Arztéről beszélgettünk, de az élet nagy dolgai is szóba kerültek. A helyszín pedig a Crazy Café és egy pizzéria volt, de nem is az volt a lényeg, hanem a jó Társaság! Azért a torkunk sem száradt ki:)
Johanna
Előzmény: Bela Lugosi (96)
Matyika_ Creative Commons License 2000.07.06 0 0 98
Hello mindenki

Én is sajnálom i poveri azzurri, nem ezt érdemelték .

Épp a döntő után (bánatomba') kavarogtam erre, megláttam az Ärzte-topicot, meg hogy 8 óra hosszával azelőtt volt találka... Yikes! Na majd a következőn (ha beengedtek). Ärzte-relikviát ui. nemtom honnan akasszak le (felteszem egy csomó másolt CD meg kazetta nem számít annak - ja, egy 93-as BRAVO sztármatricám is van, rá van írva DIE ÄRTZTE - ennyit a német BRAVO nyelvtudásáról).

Mese: én kb. másfél éve kaptam az első lökést DÄ irányba: Egy haver talált az unokatestvérénél valami régi másolt kazettát (hát nem a Debil volt rajta?), és odaadta, hogy hallgatnék bele. Épp valami idióta énekelte, hogy Paul heisst der Bademeister (ennyit az én nyelvtudásomról), nekem meg leesett az állam: Weird Al Yankovich óta nem hallottam ekkora marhaságot. Akarom! Hát így kezdődött (ez baromi közérdekű volt ám)...

Nem csak a Bela KISS-fan, Rodrigo is, sajnos, pedig tényleg elég 0-k (nullák, nem oké). Na, hívjuk ki magunk ellen a sorsot: a Rammstein is hasonlóképp (you'll never walk alone, arpee). Na jó, a Bück dich meg az a kastélyos-farkasos videó nekem is tetszett.

Ja, még egy (megint baromi közérdekű, persze). Farin meg Bela nótái. Nekem úgy tűnik, Farin hozza az átlagot (óriási szövegek, elég jó zene - itt ez az átlag), Bela meg előjön valami hihetetlenül jóval (ist das alles, Party stinkt) vagy nagyon rosszal (Medusa-Man, mit dehem Schwert nach Poholen, sag warum, Bela?). Ja, néha azér Farin se viccel (Trick 17 m.S - mintha vki már említette volna). Mindegy

Bye

Előzmény: El Hefe (97)
El Hefe Creative Commons License 2000.07.05 0 0 97
Bela: kb. annyi volt, amit Helmut K. irt: jot beszelgettunk. (de tenyleg, ez azert manapsag nem kis teljesitmeny :)

na meg valami aztan nekem nyariszunet,
tudtatok hogy:
BSL=Brutaler schneller Laerm (nekem nagyon tetszik)

na sziasztok.

Előzmény: Bela Lugosi (96)
Bela Lugosi Creative Commons License 2000.07.05 0 0 96
Ha mindannyiótoknak annyira tetszett ez a találka,akkor nem mondanátok róla pár szót,hogy mégis mi volt?
Valóban 4-en voltatok vagy mindwenki vitt még ismerőst is?
Mi volt az úticél?

Hiába,én már csak ilyen kíváncsi típus vagyok...

Már csak 32 nap!!!

El Hefe Creative Commons License 2000.07.05 0 0 95
Sziasztok!
Lassan reagálok a dolgokra, de hat igy van ez ha valaki nincs gepkozelben. Nagyon jo volt a talalka, amit gyakrabban is lehetne szervezni nem?
Amirol mar volt is szo valamikor aug. elejere.
(felolem maskor is lehet, csak akkor akinek megvan a szamom az hivjon fel, mert nem nagyon tudom olvasni a forumot.)
Helmut: meglesz az az oldal :)
udv mindenkinek, kulonosen akikkel szemelyesen is talalkoztunk. (neked is Roxtar)

red efeh

Johanna Creative Commons License 2000.07.05 0 0 94
Az a szerencse, hogy Bela B. azért az Arztét is szereti... Mi lenne velünk nélküle?..
Előzmény: Bela Lugosi (93)
Bela Lugosi Creative Commons License 2000.07.05 0 0 93
csáó Johanna,örülök hogy örülsz.

Egyébként ha clo is lány akkor a találkozón épp ideális volt a nemek aránya.
Lehet hogy nem is csak a Die Beste Band Der Welt volt a téma? :-)
Bár az ideálisnál is ideálisabb arány ha a lányok vannak túlerőben. Na de ezt most már befejezem,mert a végén randivonalat csinálok a Die Arzte topicból....

clo-nak üzenem hogy a döntőn én is az azzuriknak drukkoltam,úgyhogy most osztozom fájdalmában.

Másfelől pedig ha már szóba kerültek itt más együttesek is pro és kontra,akkor azt magyarázza már mg nekem valaki,hogy Bela B. miért szereti olyan fanatikusan a KISS együttest.
Mert az aztán az igazi fos.

Üdv.: Bela L.

Előzmény: Johanna (92)
Johanna Creative Commons License 2000.07.05 0 0 92
Sziasztok!
Most jöttem vissza pár nap szabadságról, és örömmel látom, hogy nem csak henyéltetek!

Helmut:
Valóban nagyon jó volt a találka, örülök, hogy nem hagytam ki. Legközelebb már remélem mindenki jön! Még bepótolhatják.

Rockstar:
Nem Dórinak hívnak. Johanna az igazi nevem.

Herr Lugosi:
Örülök, hogy újra itt vagy. Tényleg lány vagyok, gyere el a következő randira és meglátod! Johanna a saját nevem, mint már írtam. A Drakula grófnő pedig régi becenév, de már nem mindig illik rám, kicsit megkopott a régi fényem... Azért vadászni még járok éjszakánként:)
Jó, hogy szereted a Rammsteint. Arpeet pedig vagy meg tudjuk győzni, vagy nagyon fog minket utálni, de azért bízom benne hogy ő is eljön legközelebb a fan találkozóra.

Utóirat a fiúknak: Clo is lány! Láttam!

Üdv mindenkinek:
Johanna

arpee Creative Commons License 2000.07.04 0 0 91
Hello-Bello,
Örülök,hogy jó volt a fanparty,remélem lk. ott leszek veletek!
Bezzeg a hülye franciák nyertek...elcsalta a bíró
a meccset!
mikor lesz a köv. fanpary?
Holnap megyek nach Berlin (nach Berlin).De azért jelentkezem mindig,nem úgy mint der Chefarzt,bár tuti jobb a berlini @-café ellátottság,mint Görögországban!
Béla, és az új albumra semmi megjegyzés!
Campi térdét megműtötték a D'dorfer Uniklinik-on,és jól van!
Állítólag a Chaos-Tage-n játszik a DTH ohne Campino. Elég hihetetlen.
Üdv mindenkinek
Árpi
Bela Lugosi Creative Commons License 2000.07.03 0 0 90
Sziasztok,

Mr Dracula,der Chefarzt újra köztetek!

Hatalmas danke schőn mindenkinek aki tartotta a frontot a távollétemben,igazán megható,hogy néha rám is gondoltatok közben.

Egyébként meg mit olvasok én itt? Arztés találkozó? NÉLKÜLEM?!

Na kezdjük,

arpee,
csak itthon tudtam meg hogy nem jön a Hosen,és hogy valami baj történt Campival.
Eszméletlenül sajnálom hogy elmarad a koncert,de neked nem kell csüggedned,de eddig is sokszor láttad már őket,és gyanítom hogy ezután se lesz ez másképp a németországi koncerteken. Igazából azokat a magyar fanokat sajnálom akik talán először és utoljára láthatták volna a bandát élőben. más,
a Rammsteint én is szeretem fanatikus Arzte rajongó létemre,szerintem nincs ebben semmi különös. Ja,és szerintem nem nagy ügy hogy 6 körül játszik az Arzte,felőlem játszhatnának reggel 7-kor is CSAK JÖJJENEK!!

Helmut K,
sajnos nem tudtam görög punkzenét találni,ezek csak a saját zenéiket hallgatják.
Nagyon klassz ahogy megcsináltad a találkozót,minden elismerésem,folytatása kell hogy legyen! Én benne vagyok,hétköznapokon 8 után,kivéve péntek akkor már 6 körül is ráérek,de szombat is jó,szerintem vmelyik söröző lenne az ideális úticél,csak jó lenne ha azért legalább 5-en eljönnének.

Johanna,
örülök hogy személyedben új taggal gyarapodott a tábor,a lányoknak meg aztán különösen örülünk! (legalábbis a nicked női név..)
Köszönöm hogy gondoltál rám távollétemben,hát a randiról így is lemaradtam,sebaj majd legközelebb. Már van legalább 2 dolog amiben egyetértünk (Arzte,Rammstein),és ez már nem csekélység! Majd arpee-t is meggyőzzük Rammstein ügyben,ne félj. Igaz arpee?:-)

Most elköszönök,de csak rövid időre,újra vadászik a Drakula....

Rockstar Creative Commons License 2000.07.03 0 0 89
Hali!

Sajnos nem jott ossze :-(

Legkozelebb mikor?

Udv
Rockstar

Egyetlen vigaszom, hogy Hefet mar ismerem ;-)

Előzmény: Helmut K (88)
Helmut K Creative Commons License 2000.07.02 0 0 88
Sziasztok!

Clo, Johanna, Hefe,
Tök jó volt veletek dumálni.

Többiek,
Szar nektek, hogy nem jóttetek el, nagyon jó volt...

Hefe,

Akkor ugye csinálsz nekünk honlapot?

Üdv,

Helmut

clo Creative Commons License 2000.06.30 0 0 87
Na.megin' itt vagyok,tök jót táboroztam.
Most már biztos,hogy megyek.De hová?
A döntőre azonban FELTÉTLEN haza kell érnem.(Illetve nem egészen haza)Főleg,hogy az olaszok játszanak!!!!!!!!!
Azelőtt már én is panaszkodtam a koncert időpontjával kapcs.-ban,de azt a választ kaptam,hogy tök mindegy mikor,csak játszanak.
Rockstar Creative Commons License 2000.06.30 0 0 86
Johanna, Teged nem Doranak hivnak civilben?
Előzmény: Johanna (85)
Johanna Creative Commons License 2000.06.30 0 0 85
Rockstar:
Lásd a 74. hozzászólást, Helmut K.
(nagy gázsit rock sztároknak sem tudunk fizetni :)
Előzmény: Rockstar (84)
Rockstar Creative Commons License 2000.06.30 0 0 84
Sziasztok!

Mikor lesz ez az Arztes talalkozo? Lehet, hogy en is elneznek.

Udv
Roxtar

Előzmény: Johanna (81)
arpee Creative Commons License 2000.06.29 0 0 83
Mit szóltok hozzá,hogy délutánra teszik az ärzte-koncit???? Elég nagy disznóság,főleg,hogy valami noname csapat játszik este...(aug.6)
Na és mi lesz az EB döntővel vasárnap este???
Ti nem nézitek?
Nagyon szótlanok vagytok mostanság!!!
Johanna Creative Commons License 2000.06.29 0 0 82
Mikor jön vissza Mr. Dracula? (Le ne maradjon a randiról!!!)
Johanna Creative Commons License 2000.06.27 0 0 81
Helmut,
a szándék megvan! ;)

Többiek:
A mobilszámot jó ötletnek tartom, mert ha valaki később ér oda, még nem kell, hogy lemaradjon. Nálunk családi vendégség lesz, én sem tudom, mikor szabadulok.

Johanna

Helmut K Creative Commons License 2000.06.26 0 0 80
Sziasztok
Arpee, mar ne keverjunk, gyere utanunk, ha csak kesobb ersz ra.
Helmut
arpee Creative Commons License 2000.06.26 0 0 79
Hello,
nem lehet késöbb? Estefelé? Csak addigra érek BP-re! Vagy adjatok meg egy mobilszamot és utánatok jövök!
Árpi
Helmut K Creative Commons License 2000.06.26 0 0 78
Szerbusztok!

Örülök, hogy már egy páran visszajeleztek, bár egy kicsit szkeptikus vagyok hogy "még nem tudjátok biztosan". Mindegy, akárhányan is leszünk, biztos jól fogjuk magunkat érezni:)
A koncert előtti ismételt találkozó gondolatát is támogatom.

Johanna,

"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden"
:)

El Hefe, Barnabas

Join the Rod Army!

Azer szerintem Urin Farlaub-ot és Büllabü-t se hanyagoljátok, mer lesz nektek nemulass, ha csak a basszus szólal meg a koncerten...

Punk sei mit Euch,

Eurer Helmut

El Hefe Creative Commons License 2000.06.26 0 0 77
Hello!

Remelem ra fogok erni vasarap, bar ezt most meg nem tudom
biztosra igerni. (tenyleg jo volna egy masik talalka is a sziget elott)

clo: itt a cim www.extra.hu/retlifitlum/bonusdreck.mp3
(megvan a westerland is hasonszoru valtozatban, de azt most
nem tudtam feltolteni... de majd lesz az is)

Barnabas: igazad van! :)
egyebkent Rod nekem tok szimpatikus, azzal a kisse visszafogott humoraval.

mindenkinek jo szorakozast,
and REMEMBER ...

csaba

Előzmény: Helmut K (74)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!