Köszi az igyekezetet, én MÉG türelmesen várok. Hallgasd csak, hallgasd, aztán meg csempészd át hozzám! Én meg majd cserébe elcsempészem neked a koncertet vidinyón!:-)
Szia Viveca!
Sajnálom, de most értem ide... tánc meg ilyenek:-((
A Malko film nem volt rossz, néhol egész brutál volt, csak sajna John bácsi nem erőltette agyon magát. Nem ez a legjobb alakítása! De szerintem azért a filmet meg kell nézni, mert van annyira érdekes.
Naná, hogy megint gyengeelméjűt a alakít!:-))))
Koncertre egy jelentkező se, se levél, se német fotós (már MEGINT hova tűnt???):-(((((((((
Viszont a vállam kicsavarodott a helyéről ma! Úgyhogy sántítok fél vállamra:-(((
Édes pancsikám, most írtam és elmagyaráztam mindent. Ezer éve mekkaptam a levelet, csak hát izé... Nézni ládika!!!
Libi, ez egyenesen gyászos. A munkahely, a tanfolyamok, továbbképzések és bilincs barátnőileg. Őszintén sajnállak, ez most őszinte. Bár bizonyára megvannak a magad örömei... az irodában!? Számomra a koncertek, az utazások szabadságot jelentenek és üde színfoltokat az egérszürke hétköznapokban.
Most néztem TOT, hát, lenyeltem a nyelvemet párszor! Hú, nem gyenge, bazzeg... Valami lószar zene, tele elektronikával, samplerekkel, mint egy újabbfajta Paradise Lost. Mondjuk én sose értettem, mi a frászt kell enni Liv K. hangján, a világon semmi különleges nincs benne, a csaj meg egy görény, dehát férfilelkek... Egyébként a sok fikázás ellenére is maradt benne némi metal és a dallam is fogós. Másodszorra már nem is volt olyan shit... De mindenképp csalódás.
Drága Virág, te láttad már a Malkovich filmet? Én felvettem, de még nem volt alkalmam megnézni. Ha aszondod, trágya, akkor nem pazarolok rá időt, de ha neked teccett?!?!?! Írj róla, kérlek!
Viveca, szerdai koncerten sajnos nem teszem tiszteletemet, de ígérem, Nightwish-re mindenképpen jövök. Külföldi utazások nemigen rulez, mer' innen a munkahelyemről elszakadni nem lehet, barátnő nem metaller, valamint hétvégenként szombat-vasárnap tanfolyamon vagyok.
Ugye ez a 2news vagy mi a Viva2-n van? Nálam csak a sima Viva jön be, pedig a ToT-ra kíváncsi vagyok. Az új fényképeik alapján rosszat sejtek (puhány zene, totál kommersz, unalmas számok - ne legyen igazam). Liv Kristine dizájnja "kicsit" megváltozott...
Virág, pénteken nyomulok a Barlangba Gathering CD-t beszerezni. Majd a szokásos csempészútvonalon eljuttatom hozzád...csak előbb szeretném én is meghallgatni :-)
Na üdv mindenkinek, ne keseredjetek el, majd még írok (vagy pont ez ad okot aggodalomra? :))
Végre egy jó hír! Sajna eltűnt levelekhez már nekem is volt szerencsém. Országon belül is simán fel tudnak szívódni, hát még európai viszonylatban... Tök gáz a posta, komolyan. Lehet, hogy az ember épp élete egyik legfontosabb levelét nem kapja meg, aztán csak néz, mint a sült gesztenye. De télleg, nem egyszer előfordult velem. Persze idő is kell hozzá. Egy hét minyima, de ha tíz napig jön, az sem ritka. Nem írta, mikor adta fel?
Na télleg lehunyom sok szemem és paplan alatt alszik a rét!
Holnap este megpróbálok nyomulni. Egyébként ma fél tíztől próbáltam és 3/4 11-kor engedett be... Ezért késtem. De jó volt veled találkozni és pussz!
Ez persze még semmi, de legalább erőkerült! Bocsánatért nyöszörgött...:-)))
Csak az a gáz, hogy azt írta, hogy elküldte postán a képeket, de én SEMMIT enm kaptam!:-((((((((((((((((((((((((((
Ha valaki jól ellopta, akkor én jól kiakadok!!:-(((((((((((((((
Az sajna nem húzódott el, véget ért időben és rendben, még csak bele se izzadtam!
Amúgy én is vonulok szunnyadni.
Libi! Nincs kedved jövő héten Rastattba jönni velünk??? Amúgy novemberben megyünk Munich városba Halfordnézni, oda is jöhetsz, ha akarsz, ez már tuti, 18. és valóságos kocsikaraván indul nyugatnak!
Holnap a Viván a 2News-ban új TOT video, ha érdekel valakit.
No sederedek a fal felé!
Lars barátom még mindig sütteti a hasát valahol..:-(((
Megyek elküldöm a szükséges maileket, aztán húzok aludni - remélem szép álmaim lesznek!
hüpppp
hüpppp
hüpppp
Olvastam a leveled és leírtam a számot, majd érdeklődöm. Mégis, mennyi pízed lenne rá? Nekem sajna lassan fel kell szívódnom, mert hattól izé... szal át kell adnom a terepet, de majd hívlak. Előfordulhat, hogy holnap nagyon privatizálok, akkor csak este a neten, de ha nem megyek ÁPV, akkor csörgök! (És Pötyi ehet végre egy jót...)
hááát... én nem vagyok olyan biztos benne...nálam hosszú haj 1általán nem rulez, meg azért úgy amúgy is..:-))
Figyu, van a PestiEstben egy olyan hirdetés, hogy minibusszal hetente 2x Münchenbe - igény szerint Stuttgartba és Kölnbe is...
mobil szám van megadva, elküldöm emilben, munkahelyedről felhívod holnap? Hátha...
Zolika elég furán festene a jelenlegi imázsával a T/D/F soraiban. Igaz, ő is szép, akár ezek a fiatalemberek, de sokkal jobban beleillik a HIM "semmilyen se" outfitjába, mint emezek közé. Itt mindenkinél hosszú haj rulez (ami egyáltalán nem baj!!!!!).
De azér mondok én valamit: ha ott állnának előtted és kedvesen megkérdeznék, nem akarsz-e meginni velük egy sört az öltözőben (zzz........), szerintem aligha mondanál nemet!
de komolyan, kicsit furákat nyilatkoznak, ANNYIRA nem szimpi, nemdebár... hiába, ha Finnország, mégisinkább maradok a HIMnél...
Jobb is, hogy Z. átment a HIMhez,nem?
Vagy én lenni túl szigorú és régimódi? Ám legyek..:-))
Zolusról csak annyit, hogy tőlük csábult át a HIM-hez... és hogy az első HIM album igazán király volt, nem úgy, mint a lágytojás második, valamint hogy nem szimpatizálnak Valo mesterrel, mert szerintük valami nem stimmel az agyalapijában... Egyébként aranyos srácok! Egyik éjjel tajt részegen arra buzdították Kimberly-t a Sinergy-ből, hogy daloljon rá az albumukra, másnap meg bevallották, hogy igazából állatira nem bírják és rühellik, de ezt lehetőleg senki se mondja meg neki, mert azért ők barátok ám... És várnak minden lányt buli után a színfalak mögé... Nem tom, Virág, te mit képzelsz erről!
Az MHH-ban végre korrekt kritika jelent meg a HIM-ről. Ez is valami!
A To/Die/For cikkben pedig a srácok megemlékeznek Zolikáról!
Libi! Azér ez nem semmi! Az IM nézéséhez fel kellett telepítenem a hozzá szükséges programot. Most meg itt van az új Hammerfall, ami már a következő video/nézegető programot igényli. A benti gépem lassan tokáig lesz ilyen hülye programokkal, de kit érdekel?! Amúgy a Maiden király. Videok, fotók, turné, album borítók, stb... A Hammerfall maxi mellett itt van az új Nocturnal Rites album is, ami nem sámli, ha összevetjük az előző dallamos, békés 'hfall vonalvezetéssel!!!
A dupla Gamma Ray CD pedig igen remek, annak ellenére, hogy számomra Ralf az ÉNEKES, aki Robi apu után tüstént ott áll a sorban és szerintem nem kellett volna átdolgozni a régi nótákat, de amit így létrehoztak, az igazán sütike!!!
Bocs a tegnapiért, azután az állapot után olyan álmom volt, hogy az nem egyszerű!
Ha jövő héten ráér a Zoli meg az a kopaszodó haverja, és bulizunk egyet nálad, akkor elmesélem, meg azt is, hogy miért voltam olyan, amilyen. Nem komoly, csak ismét rájöttem, hogy nem vagyok alkalmas normális emberi kapcsolatokat létesíteni. (ezennel a mienket ünnepélyesen kinevezem nem-normálisnak!)
Képzeld, el akartalak vinni holnap ingyen mozira megnézni az Am.Szépséget feliratosan, de pont abban az időben jönnek haza anyósomék, és... hát... ez így nem megy:-(((
Hát persze, egy igazi víájpí!
Asszem, most elkonzerválom magam holnapra, mikor is temérdek hallgatnivalóm lesz (készülés a szerdai banzájra...), szal itt a Sentenced, meg egy Darkseed, aztán a The Black League (ex-Sentenced singer új bandája), nem beszélve a taljánokról, akik állatira beleragadtak egy labirintusba...
Csoda, ha egyáltalán még eltalálok pár bötűt ebbe a setétbe!
Úgy hallottam, valami balek csajszi, aki állandójan ott ácsorog a Johnny Gold sztrítnél és valami nyakkendős fazonra vár, aki állatira nem bír megjelenni, mert épp sürgős bankrabolhatnékja van...