Keresés

Részletes keresés

_paha_ Creative Commons License 2000.11.13 0 0 83
én úgy tudom, hogy mostanában a Pedro helyett a Família nevű helyiség a sztár...

paha

Köves Creative Commons License 2000.11.12 0 0 82
Nos erre hirtelen nem tudok válaszolni, de valami Zorba nevű haverja biztos. Jól elvagyunk itt, de lassan mások is hozzászólhatnának. (Vagy mi a topichoz)
Csá
Köves
Előzmény: ZedIzDead (81)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.11.11 0 0 81
Jaj, beugrott, játszott a Panathinaikoszban is, ugye? :-)

[ZedIzDead]

Előzmény: Köves (80)
Köves Creative Commons License 2000.11.11 0 0 80
Az a Homér valami régi görög faszi volt, aki miatt Trója az Atlantiszba süllyedt, ha nem tudnád:))
Csá
Köves
Előzmény: ZedIzDead (79)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.11.11 0 0 79
Jól írtad. Csak hogy végre mondjak valami helyénvalót is :-)

De ki az a Homér? :-)))))

[ZedIzDead]

Előzmény: Köves (78)
Köves Creative Commons License 2000.11.11 0 0 78
Semmi gond. Néha a nagy Homérnak is van fél szeme... Vagy valami ilyesmi. Majd meg kell kérdezni az Uhrmant (a nevét sose tudtam, hogy kell írni) :)
Csá
Köves
Előzmény: ZedIzDead (77)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.11.11 0 0 77
Asszem jelentkezem az idegenlégióba, egyszerre elnézni az évszámot és az osztályt...ehh. Bocs.

[ZedIzDead]

Előzmény: Köves (76)
Köves Creative Commons License 2000.11.11 0 0 76
Ööööö...
Szerintem én eggyel alattad lévô szürke vagyok inkább. Amikor ti kimentetek, mi akkor jöttünk. Amúgy kösz a tippet, tényleg jó ezt a témát látni. A Pedro az utóbbi idôben nagyon szar lett, errôl mi a vélemény e a még gimiseknek? Lehet még együtt sörözni a tanárokkal? Az é idômben Czétényivel Székely Gyurival és pár állandó jellegű tettestársukkal nyomtuk az ipart... Régi szép idôk
Csá
Köves
Előzmény: ZedIzDead (74)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.11.10 0 0 75
Jó hülye vagyok, most látom, hogy odaírtad a B-t...

[ZedIzDead.a]

Előzmény: ZedIzDead (74)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.11.10 0 0 74
Csá Köves, ezexerint csak idetaláltál...évfolyamtársak voltunk, melyik osztályban nyomtad?
Pedro rulez :-)

[ZedIzDead]

Előzmény: Köves (73)
Köves Creative Commons License 2000.11.10 0 0 73
Csá, fiatalok!
Szomorúan olvasom, hogy hanyatlik a gimi... hába, kimentünk belôle:)
Amúgy 93-97b szürke mellény. Annyit mondok: Pedro. ????
Csá
Köves
_paha_ Creative Commons License 2000.11.08 0 0 72
sziasztok, lehet, hogy nem leszek túl népszerű, de én bizony a pagyu osztályába jártam. ennyit rólam.
mesélj valamit a 8 évről!!! ((-:

paha

Előzmény: juh_hae (71)
juh_hae Creative Commons License 2000.11.08 0 0 71
sziasztok, lehet, hogy nem leszek túl népszerű, de én bizony a pagyu osztályába jártam. ennyit rólam.

az rendben van, hogy szapuljátok a mostani helyzetet, de csináltok valamit, hogy változás is legyen?

vkid Creative Commons License 2000.11.04 0 0 70
Hehe, takarítás: ez tényleg rohadt nagy baromság, mindig is volt emeletenként talán 4 takarítónő, akiknek egyetlen feladatuk (lásd Paula) az volt, hogy a folyosókat, tanárikat takarítsák, és hogy reggelenként bemenjenek az osztályba lebaszni a heteseket meg mindenkit, rosszabb esetben ofőnek pofázni.
Robyn. Creative Commons License 2000.10.31 0 0 69
Hello ello!

Én még aktív VPGs vagyok a 10. évf.-ról. Az vezetést inkább hagyjuk, viszont a szekurityról tudok egysmást mondani. Ezek az infok Anikó nénitől származnak, úgyhogy 99% korrektek.

1. A gonosz portásnénikék leváltásának oka a következő: az iskola költségvetése alapvetően két részre oszlik: az egyik a dolgozók fizetése, a másik pedig a különböző technikai jellegű kiadások. Mindakettőnek van valamekkora kerete. Namármost mivel az állam kitűnő mértékű fizetésemelése után az gyakorlatilag csökkent, az iskolának viszont fizetnie kell a tanárokat, amennyire lehet, nyilvánvalóen létszámleépíteni kell, ergo kirúgták a portásokat, néhány s*gg tanárt (na jó, pl Berci csak nyugdíjba ment, de ő nem is ue. a kategória). Akkor honnan van pénz a szekusokra? Na itt a költői fordulat, vagy miafene: őket lehet úgy számlázni, hogy a technikaiból vonják le az összeget, ne a fizetésekből.

2. A beléptető rendszerről: tényleg tervezik (az én véleményem szerint ekkora faszságot ritkán hall az ember), de Anikó néni szerint nem kell nagyon tartani, mert nincs (elég sok) csilliárdos a suliban, hogy ezt csak úgy zsebből megcsinálják. (Ennek egy másik oldala a személyiségi jogok védelme, teszemazt rólam ne tudja megmondani senki, hogy mikor húzogatom le a kártyámat a kis szerkentyűkön, mert kinek mi köze hozzá.

No, asszem mára ennyi elég
Legyetek rosszak

Robyn
<- A késés az én formám ->

Előzmény: soltib (67)
_paha_ Creative Commons License 2000.10.28 0 0 68
ha jól emlékszem, nekünk csak elsőben volt ez a takarítós dolog. ráadásul mivel én voltam az 1. a névsorban, rögtön első nap nekünk kellett takarítani... ((-:

paha

Előzmény: soltib (67)
soltib Creative Commons License 2000.10.28 0 0 67
Hali

Szóval én most vagyok végzős a suliban, és kijavítanék pár dolgot, amit úgy megláttam itten. (szépm magyar mondat, nem hiába a Frankie a magyar tanárnőm:) Szóval mágneskártyáról szó nincs, teényleg nem tudom melyik lüke találta ezt ki. A security szolgálat nem biztos hogy drágább, ha végiggondolja az ember. Mert pl hétvégén nincs security, a portásszolgálat akkor is működött. Kettő, a security a környéken az összes sulinak kijár, nem a VPG találta ki, tehát az önkormányzat gazdálkodja ki, és nem az iskola. Egyébként azzal még mindig egyet értek, hogy a Rácznak messze nincs olyan tekintélye mint a tiszavölgyinek volt, sőt megkérdőjelezném, hogy van-e neki.
A PaGyu mostanába tényleg bekeményít, a legutóbbi húzása az volt, hogy a fölsőbb évfolyamok órájára benyitott, és lezavarta azokat akiken nem volt papucs, vagy mellény... Mindenki ki volt borulva, főleg a tanárok... Szóval, enm tudom hogy ennek mi értelme, ez már tényleg faszság. Elfogadom hogy van mellény és papucs (bár nem értek vele egyet). 1bként az egyik legnagyobb hülyeséget, ami a suliban van, asszem még senki nem írta: a heteseknek kell takarítani.. Nem tudom hogy jól tudom-e, de asszem ez csak a ma iskolánkban rencer... Na most ennyi, csáó

Solti

_paha_ Creative Commons License 2000.10.24 0 0 66
igazából sokszor esett már meg velem, hogy a VPG kulcsszóra más gimi jutott eszébe az illetőnek, és ilyenkor mindig jól lehordtam... (((-:

paha

Előzmény: aagnus (63)
_paha_ Creative Commons License 2000.10.24 0 0 65
O-:
én megőriztem, itt van a szekrényemben olyan állapotban, ahogy a srácok telefirkálták 4. folyamán... ((-:

paha

Előzmény: ZedIzDead (64)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.23 0 0 64
Hát az enyémnek spec már írmagja sem....épp elég volt 4 évig minden nyomorult napon azt bámulni...leszámoltam vele érettségi után.

[ZedIzDead]

Előzmény: aagnus (63)
aagnus Creative Commons License 2000.10.23 0 0 63
Kedves Mindenki,

hát szóval, na a kor, a stressz, meg a minden. Nagyon sajnálom, szégyenlem, fuj, fuj piha, de megint elébb járt a kezem, mint a fejem. Veres PÉTERt én csak a polcról ismerem, mert én, vén szatyor, Veres PÁLNÉ növendéke voltam. De annyira megörültem, amikor a láttam a neveteket, hogy leragadtam a Veresnél. Sorry.
A mellényt viszont nem sajnálom, hogy kimaradt az Pálnés életemből, bár azért sok tíz év után megtalálni, kézbevenni nem lehet egy semmi élmény.
szóval még egyszer bocs. Legközelebb megkeresem a Pálnémat. Addig is jó Pétert!
aagnus

ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.23 0 0 62
A mi imádott iskolánkban minden tanulónak egy filcből készült, népi mintával díszített mellényt kell(ett?) hordania, mégpedig minden évfolyamnak különböző színűt. Ebből aztán évek múlva is beazonosíthatók vagyunk :-)
A mellényviselés alól felmentés csak a szalagavató után járt a végzősöknek.

[ZedIzDead]

Előzmény: aagnus (61)
aagnus Creative Commons License 2000.10.23 0 0 61
Fiatalok,

gyönge harminc évvel vagyok elmaradva a VPG-től, ből, hoz, hez, höz. Örülök, hogy föltámadt a topic. Vannak viszont hírek, amitől az ember nem igazán boldog. Másokat meg nem ért: MI EZ A MELLÉNY-dolog?
Egy vén csont
aagnus

Cseresznye Creative Commons License 2000.10.20 0 0 60
Akkor még jövök!
Előzmény: _paha_ (59)
_paha_ Creative Commons License 2000.10.20 0 0 59
((-:

minden történetet szívesen várunk!!!

paha

Előzmény: Cseresznye (58)
Cseresznye Creative Commons License 2000.10.20 0 0 58
És soha nem volt tanítási szünetünk érettségi idején :(((mert ugye előttünk nem érettségizett senki..).
Most rohanásban vagyok, de majd alkalom adtán leírok egy-két régi történetet, ha érdekel valakit.
Üdv Minden volt és jelenlegi VPG-snek!
Előzmény: _paha_ (57)
_paha_ Creative Commons License 2000.10.20 0 0 57
félelmetes lehetet... (-:
ti legalább 3 éven át voltatok "rangidősek"... (-:

paha

Előzmény: Cseresznye (56)
Cseresznye Creative Commons License 2000.10.20 0 0 56
Itt a vén Cseri! Január vége óta vagyok az Indexen, és csak most vettem észre a topicot. Van reakcióidőm, mi? Még nem olvastam végig minden hozzászólást, de ami késik, nem múlik.
1990-ben érettségiztem. A legelső évfolyamban. Amikor mi elsősök voltunk (fekete alapon piros mintás mellényben), csak elsősök voltak a suliban, senki más. Ja és tanárok, takarítónők, konyhások meg persze Tiszavölgyi István. El tudjátok ezt képzelni???
_paha_ Creative Commons License 2000.10.19 0 0 55
Bár az már az utolsó éve volt az öregnek, és érdekes módon annyira nem fújta fel az ügyet.
egyszer egyik osztálytársam tolta odébb a ping-pong asztal mellett lévő tornászkorlátot, és pont beletolta az ajtó üvegébe...
épp azont gondolkodott, hogy most mi legyen, amikor Tiszavölgyi arra járt... (-:
ám nem rendezett balhét, még nem is kiabált...

paha

Előzmény: Zak Mc Kracken (50)
_paha_ Creative Commons License 2000.10.19 0 0 54
Neki az élete a röplabda, és ez tök jó!

paha

Előzmény: Zak Mc Kracken (49)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!