Egy interjún általában az a bevezeto kérdésem, hogy: "Mennyi egy töketlen fecske maximális repülési sebessége?" Na most aki erre röhögve löki a választ, az jó ember, és nem kérdezek tole semmi megalázót, aki viszont nem, az ezek szerint nem látta a Gyaloggaloppot, és a továbbiakban jaj neki...!
:)))))))))
Kár, mert szerintem elkápráztattad volna a srácokat azzal, hogy nem vagy bamba és még értelmes kérdéseket is fel bírsz tenni... Így most aztán gondolhatnak rólunk nagyokat!
jah, hat nem az volt a legszebb pillanat, mikor az rtl magastalpucipos R.I.P.orternoje leult a T? tagokkal interjura...neha kizokkent a zeneszek egy-egy varatlanabb reakciojatol:)
Therapy?tol is megkerdeztek a kerdojel storyt:)
tiszta ciki volt:)
a sajttajra erkezok tobbsege abbol a hulye 1-2 oldalbol keszul fel ami a sajtirodaban van, kb. arra jo, hogy 10-20 olyantol mar nem billeg az asztal...
amugy press pass rulez!!!:)
Ha a fotósárok az a színpad és a kordon közti terület, akkor ugyanarról beszélünk, de nekem még arról a horrorisztikus, kritikán aluli sajtótájékoztatóról is van egy csomó képem. Jellemző a magyar színvonalra. A legértelmesebb kérdés így szólt: Ville, mondd mi a valódi neved, mert ugye nem Ville Valo. Mire Ville, idegesen tépkedve egy rongyos keszkenőt: De az... Na, erről ennyit!
Az ember mások helyett szégyelli magát. Sötétség rulez...
Egyébként örülök, hogy folyton a neten lógsz! De tényleg! Legalább nem vagyok olyan egyedül...
Véletlenül sem bántani vagy hasonló. Mindössze azt, hogy kár ezzel előhozakodni.
Nekem nem volt semmiféle passom, mégis olyan helyen és időben tudtam találkozni a bandával, ahol és amikor nem volt ott rajtam kívül senki. Fotós igazolványom sem volt, mégis itt van előttem egy nagy rakás kép, melyek mind a press area-ban készültek. Szóval ez a kitüntetettség szerintem vajmi keveset jelent. Legfeljebb annak az örömét, hogy nem kell fizetni a buliért, de egyebekben?!...
Tudtam, hogy ez jön. Részemről nem tartozom az "elithez", sajna ki kell fizetnem a jegy árát mindenhol, ennek ellenére örömmel megyek bulikra.
Persze ha valaki hozzá van szokva a saját víájpíságához, akkor megértem, ha ellenkedve fogadja, ha netán valahol nem köszönnek neki előre! Bocsi.
Ahogy átbúvárkodtam magam a többin, hát Circle azokon sem lesz...
Néhány adat:
08.18. The Little Big One Fest, Vaduz
Számomra tök semmitmondó neveket találtam (Blumentopf, Commitments), viszont a HIM másfél órát játszik, ami ritka dolog...
08.19. Alive Fest, St. Vith, Belgium
Metalium, Crematory, JBO, Such a Surge, Clawfinger, Heather Nova, Joey Beltram.
08.20. Highfield Fest, Erfurt
A HIM napján: The Gathering, Subway to Sally, The Bates és Project Pitchfork.
08.26. Lowlands Paradise 2000, Biddinghuizen, NL
Na erről semmi info, mert lefagyott a gépem, mielőtt bármit is letölthetett volna.
09.21. Daimler Chryler Fest, Rastatt
Nem valami metal fest, Reamonn, Lara Fabian...
Egyelőre ennyit tudok.
Asszem, egyik sem gázosabb, mint kimenni Szigetelni...
Ha tényleg érdekelne bármely megfejtés, bátran átjöhetsz a saját topicomba (WDR) és elbazseválhatunk róla, mielőtt még teljesen elkábítódnának a többiek... Persze csak ha nem derogál!
Huh, lesz egy pár. Germánoknál kettő (Rastatt, ill Erfurt), aztán Lichtenstein, Belgium, Hollandia, szóval felsorolni is kész novella. Gondolom, a line-up érdekelne. Ha kell, összeszedem valamennyit, de az bizony időbe fog telni. Egyébként a www.himclub.com alatt van a tour rovat, amely valamennyiről tartalmaz infót. Ha már a mairól le kellett maradnunk... Személy szerint nem szívesen mennék a germánoknál messzebb, de ugye ha az embernek fontos valami, akkor négykézláb is odakecmereg... Lesz még buli portugáloknál, no meg litvánoknál, de ez azért nagyon durva... Sajna nem vagyok milliomos. Ha érdekel bármelyik feszt, szívesen előböngészem az adatokat róla, de szorít az idő. Egyébként félreértés ne essék: nem vagyok 16 éves, lángoló szerelmű lyányka, de olykor vannak dolgok, amik eszemet veszik. So maybe I'm really weak in mind.
Na ez az a pont, amikor feladom, hogy bárkivel is szót értsek. Topiclakók és áruházi eladók egyaránt.
Vegyétek úgy, hogy elmegyenge vagyok. Weak in mind or sg like that. Azért köszönöm a választ. Miért van az, hogy az ember kérdez valamit és mindenhol támadással találja szemben magát?