Nem hiába van egylemezes verzió a 20 perces állatság nélkül. Én simán le fogom kapcsolni a CD1-et előtte és lemezt cserélek majd. :) De még az is lehet hogy csinálok egy ritkított mp3-as verziót az albumból (-Old, -Fracking) és azt fogom hallgatni és akkor nem kell szarakodni semmivel. :) Ráadásul így már egy emberi fogyasztásra alkalmas egy órás albumot kapunk. Ezt a 2 számot nyilván még az együttes sem gondolta komolyan...
Viszont én azt mondom, hogy ez a pár ökörség rajta nem von le semmit a többi számból, amik persze szintén nem könnyű emésztenivalók, de nem is rosszak.
nekem semmi bajom az agyament zenével, szeretem az ambient cuccokat, de ez így ebben a formában egy faszság. illetve biztos van, amikor szívesen meghallgatnám ezt, mondjuk egy havas dombon, egyedül, de nagyon ritkán járok télen dombok tetejére zenét hallgatni. majd jövőre teszek egy próbát... de ha már két cédésre csinálták, legalább szedték volna külön a zakatolós és az éteri számokat. de, ez hogy az album közepére bebaszni 20 perc kvázi csendet... nem csoda, hogy creative commons licensz alapján adták ki, én sem tervezek pénzt adni érte.
Hát igen, elmebeteg egy lemez, de azért nem olyan rossz szerintem. Én már berendeltem a magam példányát. :) Nekem azért legakább 7 szám teljesen hallgatható, csak párat kell majd szkippelni (Old Dreams, Fracking), hogy élvezhető legyen az összhatás.
Van, aki duplán szerencsés: nem elég, hogy Izlandon tölti a szilvesztert, ráadásul Björk meglepés-szerűen feltűnik a diszkóban, és beáll a keverőpult mögé.
Amúgy ez a Bastards szerintem nagyon rosszul lett összerakva. Csomó jó remix lemaradt, ellenben közepesek, vagy unalmasak meg rákerültek (pl. Death Grips, 16-bit), Cosmogony meg egyáltalán nincs rajta, ráadásul az se jó, hogy duplikáltan vannak számok és remixerek is. Akkor lett volna egy igazán jó remix album, ha tíz szám került volna rá, mint az albumra is, és minden számból egy remix, vagy akkor már lett volna rajta az összes remix a szériából egy dupla CD-n. Na persze nekem akkor se kéne, mivel megvan mind a 8 CD, csak úgy megjegyeztem ezt.
igen, nekem egy ilyen kellett volna, amin minden remix ott van.
ha megveszem a kiadványokat egyenként, lesz egy csomó bakelitem, amit jó esetben majd egy jövőbeli időpontban tudnék csak használni, amikor az OTP rámszakadása után van a penthouse-otthonomban high-end lemezjátszóm...