Direkt nem nézem, mert nyilvánvalóan maguk szavazgatnak ottan. cornél vezetősége alatt egy sokkal királyabb filmklubb van kibontakozóban. Piszkos konkurenciát csak megfigyelni...
góré: Ishii-nek csak a nevét ismerem, a Gonin-t nagyon szívesen megnézném, egyébként olvastam valamit a kuro no tenshi sorozatról, de azt is láttad???
más:
mit szóltok az index kultfilmklubhoz?
szerintem kamu az egész, a szavazatok nagyon mesterségesnek látszanak, tényleg ennyi ember kíváncsi a Pronuma bolygóra, mondjuk a Gonosz érintéséhez képest?
engem ez elgondolkodtat némiképp:-(((
cornél, van számodra egy üzenetem. Bateman üzeni, hogy olyan üzletet talált (MovieArt), ahol bármilyen film, a legutolsó zombifilmtől kezdve a Közönséges bűnözőig, minden filmnek az eredeti plakátja megvásárolható és nem drágán. Meg mindenféle extrák, filmek kimaradt jelenetekkel, stb.
Jelenlegi japán horrorral nagy bajok vannak, gondolok itt a Ring-re és számtalan követőjére - viszont Arrafelé dolgozik néhány a mostani legnagyobbak közül (a Miike-t most kihagyom, egyrészt mert úgy látszik, rajtam kívül (lásd SOKK) senkinek nem tetszett az AUDITION, másrészt meg állítólag az új filmje, a CITY OF LOST SOULS egy kalap szar) - abszolút kedvencem Takashi Ishii, iiiiismeri valaki?
hahó, én vagyok az egyetlen ember ebben a topikban, aki dolgozik is:-))))???
baba: az anderseneket bízd csak ide, nyomon vagyok újra, csak egy kis idő kellene, meg egy kazetta, amire átmásolhatom őket, nem is, kazettám van, szóval csak idő kell, baba kedvesss
góré: kösz a tippeket, a japán horrorral kapcsolatban sajnos többnyire igazad van, mondjuk egy Guine Piget azért szívesen megnéznék, mondjuk a szamurájosat, az esetleg a tervezett filmklubba is bepasszolna, kornél mondhatna hozzá bevezetőt, meg minden...
barton: igeen ez az Truck Turner, a Demoniában ez a bizonyos re-release volt meg, ezt onnan tudom, hogy a borítón a South Parkra hivatkoznak:-)))
Meg tudja vki mondani, hol lehet megszerezni a régi japán rajzfilmeket, animéket? A következőket keresem: A kishableány, A vad hattyúk, Csizmáskandúr, Hattyúk tava.
Csak azt ne mondjátok, hogy a Vaditól kérjem...minden egyéb megoldás érdekel.
De most télleg, Vadi, megkaptad azt a mailt, vagy nem? Szal, küldj egy mailcímet, ahová elküldhetem a mesét, mer' különben csak bótban jucc hozzá, súlyos pízekért.
A koncepciót meg csak bízzátok rám, asszociációs képességem világhírű, többször megemlékezett róla a szakirodalom, úgyhogy elő a három filmmel, megmondom ki vagy, izé, hogy mi a közös bennük, oszt jöhet a többi.
Örömmel közlöm a nagyérdeművel, hogy a DaDrill VS Vadalma meccs végetért, mindenki számára kielégítő eredménnyel.
Kedves Vadalma !
A szép üzenetet megkaptam, érző szivemre hallgatva természetesen minden rondaságot elsöpört az idő homoksivataga.
Csak még annyit (és utána néma csend): nem akartam semmit sem "megtorolni" - kissé túldramatizálod ezt az egészet -, mindössze az a bizonyos megjegyzésed katalizálta ki belőlem a (jogos?/jogtalan?) dógokat.
Az Isaac Hayes film még a vérvörös 80as-alámondós-lengyelpiacos-diszkókannibálos években érkezett hozzánk, és nagy népszerűségnek örvendett. Címe (vagyis hogy a "narrátor" mit talált ki neki) - erről gőzöm sincs. Azoknak a mindent-gyűjtőknek, akik azokban a daliás időkben már aktívak voltak, és semmit le nem törölnek, talán még ma is megvan. Azt tudom, hogy most volt Amerikában belőle "re-issue".
2 nick: ha az ember újratelepíti a Windows-át, és a különböző passwordjait meg mifenét az Outlook Expressben tartja, megeshet, hogy azok onnan kitörlődnek, és kénytelen más néven újra regisztráltatni magát (e tényt aláhúzandó, szeretnék rámutatni, hogy DaDrill csak akkor kezdett hozzászólni, mikor A_Góré már kimúlt - vö. hozzászólások időpontjait)
Filmek elérhetősége: erről ejtettem néhány infót magánban.
Az Ebolás analógiával meg nem volt semmi bajom - ha csak az nem, hogy gyenge... :)
kedves góré,
az emillel kapcsolatos személyes problémánkat illetően remélem azóta megkaptad bocsánatkérő levelemet, egyébként köszönöm kedves szavaidat és isten ments, hogy kungfuzni szeretnék bármikor is, arra ott volt a Harcosok klubja topik, de ott sem működött igazán:-)
amennyiben ezentúl is úgy érzed, hogy a vélt/valós sérelmeket az indextopikokban kell megtorolni, esetenként teljesen más ügyek kapcsán, javaslom, hogy kerüljünk mindennemű vitát, ha mégsem, szívesen olvasnám a morcosabb verziót is (amennyiben érveken alapszik), mivel a sznob-ügyet továbbra sem érzem lezártnak részedről (apropó, tényleg örülnék neki, ha megkapnám az Isaac Hayes-film címét)...
a két nevet illetően nem lassú felfogásom a ludas, inkább erőteljes averzióm minden olyan indexező iránt, aki több különböző nick-kel képviselteti magát a fórumokon, erről egyébként szintén a HK topikban sírtam már egy sort, szóval itt nem erőltetném.
ezek után minden gúnyos felhangtól mentesen érdeklődnék valamennyi olyan ezeréves hazai forrás iránt, ahol be lehet szerezni a Fudoh-t vagy a Cure-t, lehetőleg angol felirattal és értékelhető minőségben, ahogy mondjuk a Demoniában üldögélnek a polcon. amint megírod ezeket, örömmel kérek bocsánatot az Ebolás-párhuzam miatt, sőt tudod mit, egyébként is megteszem:
elnézést dadrill, nem gondoltam komolyan azt a sznob-dumát, valószínűleg fiatalos hevületem és életem első bécsi téka-élményei okozhatták ezt a túlkapást, remélem kapcsolatunk ezentúl felhőtlen lesz, akár a nyári égbolt:-)
Kornél, tudod, ezt felajánlottam a Vágvölgyinek is, a "kultfilmklubjához", de ő visszamondta a kopirájt miatt, szóval ha kell akármi, ingyér, a klubhoz, felajánlok bármit a gyűjteményemből, na:
Csak most olvasom a többi hozzászólást, és kurva jókat röhögök - isten (aki újra mondom, nincs) ments, nem akarok én senkivel se veszekedni, csak a Vadalmának az a "sznob" beszólása baszta kissé a csőrömet - eleinte egy, az előbbinél sokkal morcosabb választ szántam neki, de aztán leenyhültem -, szóval akartam utalni arra, hogy olyasvalaki ne írjon má' az emberfiáról ilyeneket, aki néhány rohadt levélre sem tud válaszolni, de aztán elmúlt a rosszkedvem, köszönhetően főleg a kornélnak. Mégeccer:
Természetesen a filmeket nem legális forgalamzásban lehet megtalálni - bár azt hiszem, ezt valahol, tudatalatt, te is sejtetted. Ha nem, az már más mentális tészta... Az animecikkre, köszi, már nem tartok igényt. A magánlevelekre már hónapokkal korábban sem válaszoltál - köztük négy vagy öt, a cikkek hogyléte iránt érdeklődő, udvarias levelemre sem - és ekkor még bőszen "nexusoztál".
Csak hogy megkönnyítsem a jelek szerint nehézségekbe ütköző képlet levezetését:
A_Góré = DaDrill