A gorky-t én csak cheat-el tudtam végignyomni, lehet hogy béna vagyok :) de az biztos hogy nem volt hozzá annyi türelmem, de az Incubation az minden más hasonlot lesöpör, az nagyon teccett, még jó kis 3DFX-en :) csak az a gáz, hogy TNT2-re nem csinálták meg :(
Mi az ami a G17-ben megfogott? Lehet nyomulni a Fallout 1 és 2-vel, többször is. :))))))
Én pölö nagyon komálom az Incubation játékot. Igaz, az inkább TBS, körökre osztott stratégia, de annyira állat, hogy nomég. A harcrendszer tiszta G17, csak értelmesebb. Értsd Action pont, csomó fegyver, hajtépés, mert túlhevült a fegyver és még mindig jön a gonosz ellenség, karakterfejlődés, meg minden.
A G17-ben az nem tetszett, hogy simán nyomultál a főképernyőn, alig láttad, hogy merre lehet menni, egyszer csak csata. Que? És mindig ott, és mindig ugyanolyan.
Nyomd végig párszor a FO-t. Én ötször mentem végig az elsőn és vagy hétszer a másodikon, de most is találok benne olyan dolgot, hogy eláll a fülem.
Tudtátok, hogy a kezdéskor Arroyoból indultok? Döbbenet! :)
Hello mindenkinek
Én is nagyon csipázom a Fallout-ot, bár a 2-ben csak a végéig jutottam el, ott nem tudtam mit csinálni, valamit elszúrhattam. Na mindegy. Azt kérdezném, hogy ismertek-e még valami ilyesmi stílusú játékot, mint pl. a Gorky 17? Mert nagyon szeretem ezt a stílust. Ha tudtok írjátok ide, kösz mindenkinek.
hát... eltünik ja ezzel én is probálkoztam, de nem lehet. (és csak akkor csalás ha olyan perket raksz be amit azon a szinten még nem tudál volna berakni)(persze ez magánvélemény)
Hello!Az a problémám hogy tartogattam a perkeket 6-os szintől hogy 12-esen hármat is ellőjek de csak egyet engedett.Tehát ezt nem lehet vagy csak bugos.Nektek van tapasztalatotok?Ha az elvesztett két perket editorral berakom az csalás e?(Csaknem)
Na kösz ja és kéne a leírás is még.Csá
veletek nem fordul elő, hogy beáll mögétek egy ajtóba, vagy egy szűk átjáróba valamelyik csapattag, és nem tudtok elmenni mellette? a visszatöltésen, + a társ lelövésén kívül, mit lehet csinálni? van amikor nincs kedvem visszatölteni :) ok előtte szólhatok neki, hogy várjon meg itt, de honnan tudjam mikor fogok beszorulni?
szerintem az egyik ilyen biztos direkt van. ha jól emlékszem vault cityben, elállja egy pasas az utat a klotyóban, valamelyik bárban. a csapattag ha utánad megy (még a wc-re se mehetek ki egyedül?), biztos szorulás lesz belőle :). a fickó meg közben folyamatosan nyomja a dumát
egyébiránt társnak nekem eddig legjobban a kutyák jöttek be az első részben dogmeat, most meg a robotkutya, bár a deathclaw se rossz.
Ami igazán tetszik a Tacticsban, az a Multiplayer. Végre kipróbálhatjuk egymást a bratyókkal és a haverokkal ebben a szerintem eléggé eltalált harcrendszerben ezekkel az eléggé eltalált fegyverekkel:). Nagyon hangulatos!
Az is jó egy hibája van -inkább azok szeretik akik nem játszottak a 1-2vel persze azér szeretheted- nincs benne anyira történet jól megcsinálva csak Brotherhoodé a küldetések csak:
menj oda nyírd ki őket, lopd el és csá
de azér jól meg van csinálva a kezelése
Csak ezért nem érdemes, ugyanis a Sniper és a Slayer perkek alapkövetelményei között ott van az is, hogy elérd (asszem) a 21-es szintet. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én addigra mindig végigjátszottam a játékot...
Amúgy én vérmérséklettől függően 4-7-es luckot ajánlok. 3 alatt már sok a critical miss, és roppant kevés a critical hit.
gbela7:Szerintem fontos a magas Luck es hulyeseg 1-es Luck-al jatszani.Mert ha 8-ra felnoveled akkor a Zeta Scanel 10-esre lehet emelni es 10-esel slayer vagy sniper eseten minden tamadasod automatikusan critical ami azert nem rossz szerintem.
Eöööööeeeee...
Kicsit összetévedtem, de végülis tényleg igazam van. Mindegy , azé' jó ha magas értéken áll, csak hogy ne kelljen minden csatába belemenni.
Ez különösen igaz lehetne, pölö a fordított játékra, aimkor is Arroyo-ból egyenesen az Enclave-ba mentem és az őrjáratot el akartam kerülni. Így mindig volt egy jó kis load game...