Keresés

Részletes keresés

zsuzsa Creative Commons License 2006.01.26 0 0 108
Ez a 13-16 a lányokra vonatkozik, ugye ? A fiuk 13-15 evesen kevés kivételtöl eltekintve olyan gyerekesek még. Vagy mégsem?
Előzmény: Váradi Március (107)
Váradi Március Creative Commons License 2006.01.26 0 0 107
Az általános 13-16 év. Ha belegondolok, hogy a lányom 10.... kiver a víz!
Előzmény: zsuzsa (106)
zsuzsa Creative Commons License 2006.01.26 0 0 106

Persze én is problémamentes gyereket szeretnék, de az általános iskolában 6.-os korában pár osztálytársa már szökitette/meliroztatta a haját, cigiztek is, söt Bacardi-cola volt a kedvencük ( ekkor kezdtem el ideges lenni ) most a gimnáziumban ( egyelöre) még nincsenek olyan osztálytársak, akik aggasztanak, de amiota volt a szülöknek is drog-alkohol stb ellenes  elöadás, nem bizom abban, hogy sokáig maradnak ilyen kis tündérkék....

Ugyhogy a hazudik-mint-a-vizfolyás és a mindent-elmond-de-nem-szolok bele csak akkor ha valami már nagyon deviáns közül inkább az utóbbit választom...

Csak sejtéseim vannak arrol, mikor kezdi egy mai fiatal a nemi életet ?A kollégám tetsvére még 26 évesen is szüz, de azt hiszem ez nem általános.... Elépzelhetö, hogy már 15 évesen ?

Mit mondjak, ha 15 vagy 16 évesen közli, hogy itt alszik a barátja ?

Előzmény: Szilva2 (105)
Szilva2 Creative Commons License 2006.01.26 0 0 105

Nagymama nem tanul.

Nálunk ez úgy van, hogy a fiamnak már 1,5 éve tart a kapcsolata az osztálytársával. Mára eljutottak/tunk odaáig, hogy bármelyik családnál van valami családi buli, ezek viszik egymást. Apám ki van bukva, ha a barátnő egyszer-egyszer nincs jelen. Idén már karácsonykor is velünk volt a kislány, persze nem sokáig, mert apai szigor miatt mennie kellett. Náluk is volt vendégjárás. Na de amiért ezt elkezdtem, az a következő. A nagymamám, aki anyáméktól 3 háznyira lakik (érte kell menni, ha valami buli van, mert nehezen jár), én kísértem át aznap, de velem jött az ifjúság is. Aztán közöltem velük, hogy menjenek előre, majd mi egyszercsak érkezünk. Na ezalatt az idő alatt, a nagyanyám olyan mérgesen közölte, hogy "milyen szégyen, hogy nem szégyenli magát, hogy állandóan rajtunk lóg, hát mit akar ez itt, és miért nem veszi észre magát? A kis fruska!"

Én nem vitatkoztam vele, csak közöltem, hogy kamaszok, és szerelmesek. Minek akarjam megváltoztatni egy 84 éves ember világnézetét? Ő már úgysem fogja, nem is akarja megérteni ezt a mai modern stílust.

Előzmény: zsuzsa (100)
tricse Creative Commons License 2006.01.26 0 0 103
ma elmesélte a lányom hogy ellógtak az utolsó óráról a barátnőjével mert várta őket két fiú az iskola előtt,aztán sétáltak a városban.láttam rajta hogy örül neki hogy elmondhatja és nem kell titkolóznia.ezért is nem szidtam meg bár belül evett a méreg:) a barátnő meg rettegett egész végig hogy mikor bukik le.nem tudom hogy jól teszem-e ezt a nagy engedékenységet.bár ottalvós bulikról estébe nyúló csavargásokról nálunk szó se lehet:)
Váradi Március Creative Commons License 2006.01.25 0 0 102
Én se értem miért nincs ez így!
Előzmény: zsuzsa (71)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.01.25 0 0 101

na,ilyen nalunk nem fordulhat elo,a gyerekeim kizarolag akkor mennek anyamekhoz ha satoros unnep van,nemhogy barmit is megbeszelnenek vele bizalmasan.Latjak,mit muvel velem,es probalkozott veluk is,de roviduton leallitottam.

Mi regen lakotelepen laktunk,az is rosszabb,mint egy falu.Vettem egy ruhat a lanynak,kolcsonkertem es elmentem benne dolgozn.

Masnap volt pofaja a gyereknek felvenni a sajat ruhajat.

Meg aznap este szolt igen bizalmasan a szomszedasszony,hogy legyek eros,de a lany az en ruhamban maszkal.Fel kellett vilagositsam a tenyallasrol:))

Szoval ezek a kulso tenyezok szamomra inkabb viccesek,ha te tudod,hogy mi az igazsag.

Előzmény: zsuzsa (100)
zsuzsa Creative Commons License 2006.01.25 0 0 100

Söt az anyám  próbálkozik az unokákkal  is ... nagy titkolodzva hivott fel multkor, hogy ne mondjam el a lányomnak, hogy tudom, de  képzeljem el, a nagylányom "fiuzott", amikor ismerösökkel elmentek egy hétvégi kirándulásra. A fiuzás abból állt, hogy a tizen-huszonévesek elmentek sétálni a kisvárosban és beültek valahova. Persze ö nem engedte 10 ora után. Az egesz kamaszkorom elöjött, a mindennapi terrorral, hogy miert ezt csinalom, miert nem azt, miert ezzel baratkozom és miert nem azzal és milyen hálátlan vagyok, hogy nem velük akarom jol erezni magam, hanem idegen gyerekekkel és mit képzelek, hogy 17 evesen még nem vagyok otthon 8-kor.

Mondtam,  hogy nem kell titkolodzni, ugyanis a gyerek elmondta nekem, hogy milyen jol erezték magukat és mit csináltak . Azt nem emlitettem anyámnak, hogy a gyerek szerint a nagymama egesz hetvegen undok, savanyu pofát vágott, hogy az általa szervezett kiránduláson képes valaki NÉLKÜLE jól érezni magát , söt egyenesen  NÉLKÜLE akarja jól érezni magát és ráadásul valami undok, piszkos dolgot csinál, FIUZIK :-))))

Előzmény: Gabiiiiii (97)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.01.25 0 0 99

tudod,hanyszor ultem ejszaka a kocsiban mindenfele haz elott es vartam a lanyomat????

En sem engedtem ejszaka egyedul boklaszni,hulye,reszeg korabeliek apukatol kolcsonkapott kocsijaba beulni,inkabb ertementem mindig.

Viszont mindig tudtam hol van es kivel....

En annakidejen jottem haza 2 nappal kesobb az osztalykirandulasrol,mint a tobbiek.Marmint ezt mondtam anyameknak.Aztan persze kiderult,de nem bantam a pofonokat sem

Előzmény: zsuzsa (95)
adrenka Creative Commons License 2006.01.25 0 0 98

Halika!

A lányom 16, a fiam 15 éves.  Mind a kettőt elengedem ottalvós buliba, ha tudom, hogy hol van. Inkább mint az általad említett bóklászás.  Az első ilyen bulinál ez meg lett beszélve. Akkor mondtam, ha valaha is kiderül, hogy nem ott volt, és máshol aludt akkor jön a retorzió. Megértették, hogy nem irígységből, hanem féltésbő. Bízhatok bennük. Amint felkelnek reggel máris hívnak, és rendrakás után sipirc haza. Ez nálunk működik!

Gabiiiiii Creative Commons License 2006.01.25 0 0 97
hat ez nagyon erdekes...ez nalunk pont igy volt,engem megtanitottak hazudni az allando szamonkeressel,buntetessel.En maskepp csinalom,szeritem mukodik
tricse Creative Commons License 2006.01.25 0 0 96

sziasztok zsuzsa én is itt lógok vele a neten msn-ezek a barátaival,a szerelmével. igyekszem megóvni őt, de ahogy észrevettem a pedofilokat egész ügyesen szűrik a mai lányok:)

Előzmény: zsuzsa (86)
zsuzsa Creative Commons License 2006.01.25 0 0 95

Februarban el akar menni egy buliba, ami nem a város tulvégén van, hanem a baratnöjénél, szoval biztosan elengedem. te ilyenkor mit csináltál, inkabb aludjon ott vagy valahogy menjek erte ? nem szeretném, ha ejfélkor boklaszna haza egyedül.

Egyebkent nem hazudik, összevetve az en anyámmal, akinek én soha semmit nem mertem elmondani,  ha elmondtam halálra szekált és még most is szorongok, ha a serdülökorom jut eszembe, söt a kölkeim szétröhögik magukat azon, mennyire nem merek elmondani hétköznapi dolgokat az anyámnak, pl azt, hogy elmegyek egy továbbképzésre szoval ehhezképest nálunk oldott és demokratikus a légkör, csak a morálisan vagy fizikailag  ön és közveszélyes dolgokat kérjük számon egymástól.

Előzmény: Gabiiiiii (91)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.01.25 0 0 94

off

szomoru,de ez nem kivansagmusor.Egyebkent lassan 6 hete nincs Ocsi

Előzmény: Szilva2 (92)
Szilva2 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 92
És mióta? És a Pannus mit szólhozzá?
Előzmény: Gabiiiiii (87)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.01.25 0 0 91

megtilthatsz barmit,az egyetlen,amit elersz,hogy megtanul folyekonyan hazudni.

Ha eddig sikerult olyan kapcsolatot kialakitanod vele,hogy elmondhatja,ami foglalkoztatja,ezentul is el fogja.

Vagy egy kicsit nem,de hidd el,nem mult el nyomtalanul az a teizenvalahany ev,amit a nevelesege feccöltél:)

Valahogy meg kell talalni az arany kozeputat,hogy megse engedj meg mindent,de szvsz jobb,ha viszonylag engeded,igy valamennyire kontroll alatt tarthatod,mintha fogalmad sincs merre es kivel maszkal,mert ugysem mondja meg

Előzmény: zsuzsa (90)
zsuzsa Creative Commons License 2006.01.25 0 0 90

Es a te gyerekeidet hogy neveled ? Szigoruan vagy sokban engedsz nekik döntest?

Esetleg elmondasz pár dolgot, ami jólesett vagy segitett neked akkoriban?

Nálunk nagy változások nincsenek, család, suli , barátok stb ugyanaz marad de mostanaban kezdem érezni, hogy akkor se tudnek érdemben mit csinalni, ha azt mondaná, hogy holnaptol egy fiatalkoru bünözövel jár és nem hajlando tanulni. Remélem nem mond ilyet...

Előzmény: sezi (89)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.01.25 0 0 88

hat ezt sajnos nemigen tudod befolyasolni.Sokkal imponalobbak a kamasz lanyoknak a belevalo fickok,mint a nyalas,korabeli sracok.

Vagy volt valami ertelme,ahogy eddig nevleted alanyodat,vagy most mar sokat nemigen tehetsz

Előzmény: zsuzsa (86)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.01.25 0 0 87
igen,jol latod,meg mindig tart a szakitas:))
Előzmény: Szilva2 (84)
zsuzsa Creative Commons License 2006.01.25 0 0 86

És mi van ha a neten kifog valami nyálcsorgató pedofil perverz állatot?

Tisztelet a kivételnek,de a férfiak hajlamosak az anonim chat-eken kritikátlanul viselkedni.

Jobban örülnék, ha a sportegyesületben jönne össze valakivel. Ugyanis ott nem cigarettáznak, nem isznak, türhetö szinten tanulnak a gyerekek valamint a lányaim edzöje megfenyegette azokat a fiukat, akik felzaklatják a lányokat....a gimnáziumi fiuk aggasztóbbak.... hiaba nagyon jo iskola, szigoru iskola, jo felvételi eredményekkel, de itt is ugyanugy probléma az ital, fü, cigi stb

Előzmény: tricse (85)
tricse Creative Commons License 2006.01.24 0 0 85
én rettenetesen aggódtam,nem aludtam éjszakákat aztán erőt vettem magamon és rákérdeztem . tudtam hogy megmondja az igazat. közölte hogy nem kell aggódnom még nem volt senkivel. még én éreztem magam hülyén. mostanában engedem folyton a neten lógni, mert itt érzem biztonságban.legalábbis testileg. nem tudok jobbat.
Előzmény: zsuzsa (82)
Szilva2 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 84
Hopp, erős múltidős mondatszerkezeteket látok. Hm.
Előzmény: Gabiiiiii (83)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.01.24 0 0 83

nekem elmeselte a lany,hogy eppen hol tartanak,el is vittem gyorsan a sajat nogyogyaszomhoz.

Azt,hogy datumra pontosan mikor is tortent meg,persze nem tudom,de 14 evesen meg biztos nem.

Akkor jott ossze a baratjaval,akivel lehuztak egyutt 6 evet.A srac szinte nalunk lakott,jol ismertuk,nem feltetuk tole a lanyt.Azt gondoltam,meg mindig jobb,ha nalunk otthon tortenik meg,mint ha egy bokorban,kocsiban,mittudomen.

Előzmény: tricse (80)
zsuzsa Creative Commons License 2006.01.24 0 0 82
"Nekünk" volt 2 pasink eddig. A kicsi merö irigységböl mindig elmesélte a részleteket a növéréröl ( undoritoan sokat csókolodznak... ) Szerencsére edzésen szedte össze öket ( fizikailag jol lefárasztott gyerekek, este kilenc után elalszanak, nem akarnak hajnalig tarto bulikba menni ) és szerencsére fel is hozta öket, aztán mire komolyabbra fordultak volna a dolgok, dobta öket ( az elsöt 1-2 honap után, a masikat 1-2 hét után )
A nagyobb kemény nö, magasra teszi a mércét, következetes . Öt kevéssé féltem.
A kicsi viszont lassabban serdül, még nagyon kislányos a külseje, pedig szeretne ugy kinézni, mint a nagy. Öt jobban féltem.
Azt hiszem a 14-15 éves fiu osztálytársak többsége a gimnáziumban a saját gátlásaival küzd....szerencsére.... jó lenne legalább 15 éves korukig elkerülni a komolyabb szexet ....
Előzmény: tricse (80)
zsuzsa Creative Commons License 2006.01.24 0 0 81

Érdekes szaga lehetett :-))))))))))))))))))))))))))))

Nálunk ez szerencsére nem fordulhat elö, ugyanis a két kutyánk kötelességének érzi végignézni a padlon heverö táskákat, az uzsonnamaradékokat megkeresni, kicsomagolni és a zsákmányt befalni :-)

Előzmény: mitla (77)
tricse Creative Commons License 2006.01.24 0 0 80
sziasztok nekem is van egy 14 éves lányom és mély együttérzésse fogadok minden hasonló helyzetben levőt :) ha lehet én is szeretnék hozzászólni vagyis inkább kérdezni ---a 14 éves lánnyal rendelkező mamák közül van olyan akinek megfordult a fejében hogy a lánya esetleg szexelt már?
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.01.24 0 0 79

aha,en is szeretnek olyan suliban jarni,ahol soha nem tortent semmi,soha nincs lecke es soha nem vesznek uj anyagot.En meg totzhatom ki,hogy mi a lecke.

Aztan este meg beul a kad szelere es csak mondja,es mondja

A taskajaba meg bele sem merek nezni.Ausztusban pakoltam ki az elozo evi cuccat a taskajabol.Gondoltam,kivarom,de en birtam rovidebb ideig

Előzmény: zsuzsa (75)
rocher Creative Commons License 2006.01.24 0 0 78

Nekem meg ha lesz egy kis időm, elolvasom;-)

Amúgy nekem mintha nem kamaszom lenne, hanem nagylányom. Tomi két hete minden reggel 6-kor ágyba hozza a kávét. Nem tudom, hogy a karácsonyra kapott Xbox miatt van, vagy kialussza magát este 9-től alaposan. Nem lenneék bánatos, ha ez így maradna....

Előzmény: Gabiiiiii (72)
mitla Creative Commons License 2006.01.24 0 0 77
Meg egész téli szüneten keresztül a szünet előtti utolsó napon el nem fogyasztott sajtos szendvicset a táskában... még szerencse, hogy nem felvágottfélét kapott, így is elég fura szaga volt január 3-án.
Ammandina Creative Commons License 2006.01.24 0 0 76
Gimiben én is ezt csináltam, még emlékeszem (mármint semmi sem történt, újság nincs, aztán később mesedélután)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!