Ez csak ugy lenne lehetseges, ha valaki szekely stroman meg nem teszi neki , osztrak vircsaftos (ami ellen o annyira de annyira fellepett ugye) modszerrel...
De ilyet meg Levai Aniko se tenne... mint tudjuk Szász István Attila ur hamis tanuvallomasabol...
Nekem egy ismerősöm mesélte, hogy Für Lajos hadügyminiszter korában kastélyt vett Türjei szölőhegyen!
Elmentem megnézni. Egy kisebb villaépület szerűség volt, a premontreiek pihenőhelye, présháza! Mivel ott is találtam, hát be is mentem és jól elborozgattunk és beszélgettünk néhány más látogatójával együtt!
Majd pont innen a fotelből fogom eldönteni, hogy mi az igazság, ha van róla forrás, ha nem. Én nem voltam ott, ez tuti. Viszont az Eifell-tornyot sem láttam, pedig aszondják létezik.
Attól létezhet orbán ingatlanvásárlása, mert nincs rá forrás a neten. Millió olyan dolgot tudnék felsorolni a saját életemből is, amire nincs forrás a neten, viszont tuti, hogy megtörtént, mivel én ott voltam, és átéltem.
Orbán feltehetőleg nem vásárolt, mivel nulla darab forrás támasztja alá ezt a kis történetet, a bugyuta topiknyitón kívül. (Mi az, hogy "nem lehet kihajtani a tehenet"?)
Még mindig ezt a hülyeséget nyomod, hogy Orbán nem vásárolhatott, mivel nem román állampolgár?:))
Írd be a gugliba: Orbán+paravánvásárlás+Kékessy. Esetleg még beírhatod azt is: Orbán+osztrák vircsaft+legyen vége. (esetleg el kellett volna magyarázni annak idején Vitykának, hogy "miféle osztrák vircsaft, hát nem vásárolhatnak itt az osztrákok földet....miről beszélsz, te fasz?":))
Ez mutatja, mekkora nagy a baj az etásaknál! Minden mocskos módszert bevetnek, hogy ellenszenvet keltsenek. Jól ismert a forgatókönyv, de már nem hisz nekik senki. Aki meg hisz annak teljesen mindegy, kilophatja szoclib a szemit, fogát, nem szavaz másra. Erőlködjetek elvtársak, fussátok a köröket, de meg vannak számlálva a hónapok.
Már a Wekler témában is hazudik a ballib.:-( Nem 150 hanem 250 millió, sebaj...ez nagyon megy a ballibnek.:-) Ferló Motimja kapott gey széndiox kibocsátásra 100 milliórt most meg az áramra 2 milliárdot. Ez van.
"És pályázni sem tudnak OV és csapata, vagy hatan voltak pár milliót nyertek!
Wekler elvtárs meg 150 milliót!"
Ez igaz, de csak azért, mert Orbán kiadta a parancsot, ne mi nyerjük a legtöbbet. Viszont ez szigorúan nemtaggyűlésen hangzott el, nem pedig taggyűlésen, ahogy sokan hazudták.:)) Ugyanúgy ahogy Feri sem lopta el a motimet, csak véletlenül kapott rá nagyon kedvezményes hitelt.:))
Ezt a topiknyitónak cimeztem... A ballib. meg már a hazugságokra is ráugrik, ccak azért hogy orbánozzon. A HAZUGSÁGCUNAMI AZ ÖSZÖDI BESZÉD UTÁN VIRÁGZIK!
A román politikai pártok egyetértenek abban, hogy az Európai Unió állampolgárai az ország remélt EU-csatlakozása után hét évvel, 2014-tôl kezdôdôen vásárolhassanak román termôföldet - közölte a román európai integrációs minisztérium. "
http://www.hhrf.org/frissujsag/03mar/fu30301.htm
2014-től engedik a románok a földvásárlást. A topiknyitó meg menjen MC-be. Annyi esze sincs hogy utánnézzen a valóságnak. Orbánozó topikból meg van több 100 db. Gondolom Öreg! Kitaláltad ezt is. Ezért fizetnek.
Nem mész reklamálni a hülyékhez, hogy ezt a topikot miért nem törlik? Mivel olyan indokokkal szoktak topikokat törölni, hogy "hazugság a címe", "értelmetlen hülyeség" stb. Sajna én ki vagyok tiltva a kérdésekből, viszont szívesen röhögnék a hülyék hülye válaszain.:)))