“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Nem kérlek.... te azért durciztál be, mert azt hiszed, hogy virtuóz troll lévén te mindenkivel szabadon ganajoskodhatsz mindenkivel és ha a kidobóember kivisz a hóra, akkor neki nincs igaza, mert MM és hűha.
Nos, ideje megtudnod, hogy ez nem így van.
(És akkor azt most hagyjuk, hogy a csörte legvégére te is jócskán átlépted az MM határait, szóval teljesen MM-konform módon lettél seggbe rúgva.)
Bár megígértem, hogy nem írok ide, de most muszáj.
1, nem én vagyok a dimenzióbetyár.(fasírt nekem írta az idézett szöveget)
2, Fasírt itt új MM pontot alkotott.
-Ha észérvekkel a debil szemben álló csoportot feldühíted(mert a saját debilségüket szégyellik), akkor a megelőzés szerinte az, ha a szabályosan fórumozót tiltja ki.
Inkább elmélkedjél arról, hogy miért is lettél onnét kisikálva. Amikor reginát azzal kezdted el vádolni, hogy törölt hsz at ír át, és visszateszi őket. Amire opi is mondta, hogy technikailag sem lehetséges senki hsz át átírni. Utána lettél persona non grata ott, és kezdték el irtani a nikkcsordádat. Nem a provokálásaid miatt. Próbálj meg valami hasonlót eljáccani fasírttal, szerintem itt is ua lesz az eredmény.
Én leszarom a kisebbségbe lévő sivalkodók véleményét. "
írja forint
itt szépen igazolja azt amit korábban is írtam, ő nem nyugati balos feminista, hanem széljobber, akit mindössze a férfigyűlölete tesz "feministává"
más kérdés persze, hogy férfigyűlöletével, de még bizonyos széljobber marhaságaival is kisebbségben van, de érdekes módon mégis sivalkodik, ha a véleményét leszarják.
Amíg alacsonyabb szinten is kezelhető a helyzet, addig nem lépek fölfelé.
Ismered a mondást te is: "ágyúval nem lövünk verébre".
Márpedig itt a dolog kezelhető: állatkának ezen a helyen írmagja sem igen maradt és a nickjei is kihullottak a topikból.
soha egy modi nem szol a ribancert, a fasznakert, a nyomi-nyomorek a hazasagomban valo vajkalasert, de ha ezekert igy egyben küldjük vissza a delikvenst az anyjaba,akkor megy
Az adok-kapok - egy bizonyos khmm... kultúramélységig - mindenki számára engedélyezett, aki abban részt akar venni.
Aki nem (vagy már nem) akar, az viszont tabu.
Kölcsönösség.
Ilyen egyszerű ez...
Azt gondolom elismered, hogy én semmilyen MM által meghúzott határt nem léptem itt át, ellenberger forintocska és csatolt részei.
Persze.
Ezzel együtt viszont ha sikerül MM-sértésig felheccelni a fórumozó "nikkentitást", akkor igen könnyen előfordulhat, hogy nem a fórumozót fogom kirakni, hanem a trollt - bármennyire ügyesen és MM-konform módon trollkodott is.