Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Az csak két technológia véletlen találkozása. A FW ott van a PC-kben nyomja a 12V-ot, az iPodok a különféle dokkolókra csatlakoztatással kell hogy fogadják a 12V-ot, hiszen jobban elterjedt ennek használata szerteszét a világban mint az 5V. Ezért aztán csnáltak egy FW-iPod töltőt.
Kicsit lejjebb van egy link a fogyasztasrol. Amiket irnak, az 128k/sec-es mp3-ra, folyamatos hallgatasra, kijelzo nem hasznalatara, stb. stb. szoval idealis esetre vonatkozik. Nyilvan ennel a normalis hasznalat kevesebb.
akkor talan vess egy pillantast a FW es egy USB kulso HDD hazak araira, el fogsz csodalkozni. baszott draga egy FW chipset (USB-hez kepest), es zabal is kraftot rendesen.
a FW tamogatas "kicsit" tobbol all annal, mint hogy bekotsz 2 drotot.
pár napja vettem egy ipod nano-t. tudomásom szerint kb 13 órát kellene bírnia az akksinak, de 9-10-et biztos. az enyémnél sokkal gyorsabb merülést tapasztalok. mi lehet az oka? amikor nem használom, akkor a play/pause gomb hosszú lenyomásával kapcsolom ki. ez olyan mintha csak egy alacsony energiafogyasztásba tenné át a készüléket. (és akkor is fogyasztja az akksit, amikor ninc shasználatban)nem lehet teljesen kikpacsolni ?
egy ismerostol vettem egy hasznalt ipodot, 20 gb, u2 szeria.
a problemam abbol all, hogy az ipod most mar MINDEN EGYES nap fogja magat es bekapcsol magatol. le szoktam kapcsolni, es razarom a lock-ot is, es egy bor tokban van, megis nap mint nap azzal idegesit, hogy bekapcsol.
megkerdeztem az eladot is errol, mivel ugye hibasan adta el nekem az ipodot, de nala elvileg soha nem csinalta (ami gyanus, mert nalam nem egyszer!).
ha valakinek volna otlete, mit tegyek vele, megkoszonnem.
Amiről te írsz, olyan beállításra én nem találtam rá... Ha egy számot, vagy albumot kijelölök az iTunesban aztán jobbklick "get info", duplakatt az artworkre, ha több szám van kijelölve, artwork fül ha csak egy szám, és berakom a képet. Aztán update iPod. Ennyi. Nem tudom, mi van akkor ha túl nagy a kép, és 200x200 as képeket használok.
Üdv
Ha més a probléma, akkor esetleg leírhatnád pontosan mit hogyan csinálsz, mi a hibaüzi.
Nekem vmilyen ismeretlen hibát ir ki ha az ipodom beállításánál a display album artwork on your Ipod kifejezést beikszelem és ok-ot nyomok. És ez akkor mitől lehet, mit ronthattam el, köszi ha tudnál tippeket mondani!!!!
Vki tudna nekem segiteni abban hogy az Itunes-ban képet töltöttem a számhoz és azt a gépem jelzi is de mikor lejátszanám a Ipodommal akkor nem jeleníti meg a képet. Mit kellene csinálnom hogy a kép látható legyen?? Előre is köszönöm a választ!!!