A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
VéPeti, Nagyon szepen koszonom a segitsegedet! VW szerviz most is igazolta magat :) ok csak annyit mondtak, varjak turelemmel, csatlakozni fog :) (Meg jo, hogy csak 4 telefonnal jatszottam vele 1 napot) RCD310 - AUX-ra kotottel siman iPod/iPhont?
Jó vammá jó vammá itt vagyok!! Ma egész nap "szórakozásból" Kufatec BT kihangosítókat szereltünk az elvetemült kütyüs kollégák VW-ibe RNS510-hez, meg RCD-hez. Megjegyzem nagyon profi ez a kufatec kütyü, viszont a legnagyobb szívás Touranba beszerelni. Szóval a kínai csoda ott figyel a cégemnél a polcon, és várja a gazdáját. Az eladás egyszerű oka, hogy átnyergelnék RNS510-re, miután otthon az összes sörösüveget visszavittem, és ez remélem kiadja az árkülönbözetet :) Szombat-vas lagzi, hétfőn lehet hívni a harminc/9negyvennyolc-52nullanulla számon.
ccdrw: ítéletnapig várhatod, hogy az RCD310-ed kapcsolódjon a telefonoddal, mivel valóban van benne egy BT menü, csak nincs mögötte BT hardver. Tudomásom szerint ez csak egy előkészítés. (Nekem is van egy 310-em). De fel a fejjel legalább szépen szól :))
Sziasztok, elnezest hogy egy kicsit OFF leszek, de remelem itt tud nekem majd valaki segiteni.
Adott egy RCD 310 radio, de sehogysem latja Bluetooth-on semmilyen telefon :( A radio menujeben termeszetesen be van kapcsolva a BT, de semmi Nincs valami otletetek, hogy mi lehet a problema?
Ennek a radionak (RCD 310) a BT funkcioja telefont is ki kell hogy hangositson, vagy csak BT-os eszkozbol lehet a zenet atloni ra?
Ellenben ezt a készüléket (elvileg) csak a XIII. kerületben tudod megsasolni. Mivel nem az enyém, sajnos nem rendelkezem felette, én csak próbálok közvetíteni. Konkrétan egyébként VéPeti a tulaj, remélem olvassa is a topikot. Beszéltünk tegnap és mondta, hogy most van egy vadiúj készüléke, amit szeretne eladni, (nekem viszont nincs rá szükségem) én meg megígértem, hogy, ha tudok, segítek neki megválni tőle. Így jöttél a képbe Te. 8)
Ha megadod a számod, én szívesen továbbítom neki, vagy az övét Neked (bár erre konkrét felhatalmazásom nincs), de szerintem én ebből konkrétan ki is maradhatok, hiszen kvázi nincs sok közöm az esetleges üzletetekhez. 8)
Konkrétan mire is gondolsz? Nem tudom milyen spéci célszerszámok kellhetnek 1 csavarhúzón és egy torx kulcson kívül? Van valami kis tréfás meglepetés a seatokban? 8)