“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
migráció bevándorlás ugyanaz, mindig is volt/lesz, természetes jelenség, persze nem mindegy kik vándorolnak be
európa lakosságcseréje nem létezik, max széljobber hülyék számára
menedékkérők problémásabb, nyilván egy keveset fogadni kell, de sokat nem, és nem lehet összekeverni általában a bevándorlással, ahogy teszik ezt balosok-jobbosok, persze más célból
részletekről meg nem írok, nem is érdekel most illetve nem is ide tartozik
(persze az is lehetőség, hogy meg kellene tanulni olvasni és írni, propagandaöntés helyett, persze akinek lovász lászló egy "nem magyar hülye", attól mit is vár az ember? a boszniai piramisok felderítésén kívül...)
bízd rám, kicsiszívem, hogy én kinek mit akarok mondani, eddig is nagyon ügyesen megoldottam, eztán is meg fogom oldani mindenféle külső segítség nélkül
Akkor engem mért tettek rootra rengeteg nickemen? Mért ? Ha nem akar valaki látni ki x-el. De a rühes és balu azért jön ide, hogy kötekedjen, szétcsesszék a topikot.Tedd ki őket. Másszanak a tőlem elrabolt topikba.Szégyen hogy mocskos trolloknak megengedte a moderatúra, hogy a nőknek nyitott topikokba gyalázkodjanak, és elfoglalják.