Na hát köszönet minden egybegyűltnek...!:-))
Reméljük azért nem volt hasztalan ez az este. Mindenesetre tanulságos volt.
Köszönet azoknak akik tartották bennünk a lelket.Hál' a ...akik ott voltak mind jól érezték maguk legalábbis eztet mondták:-))
Viszont ördinek meg Lustinak köszönet a stendhalért,sikerült feloldódnom asszem:-)
MECSODA? Volt Nefilim is?
mikről maradok le...
viszont ha legközelebb megyek, viszek Psychonaut-ot mp3-ban.
amúgy köszi mindenkinek, jól szórakoztam ;-)
Hát ez jól hangzik, mármint, hogy akövetkező okt. 22-én lesz, oszt másnap nem kell munkával romboljam az egészségemet. Arra azért biztos többen elmennek majd, pl. én is. :-)
Na, megtartottuk az első (és remélhetőleg utolsó) rEv beszélgetős-zenehallgatós estet. Kevesen is voltunk, meg kevesen is táncoltak. Biztos az őszi levegő teszi...
Pedig Gelka is nagyon jó zenéket nyomott, meg 3nailz is.
Köszönet annak, aki eljött!
Legközelebb jobb időben, többen leszünk! Höjj!
Október 22-én kétéves szülinapi buli a Holt Költőkkel, meg (egy kicsit) Bank Tomival, aki most DJ-zik és nem zenél (legalábbis nem hagyjuk, hogy vascsövekkel püfölje a notebook-ok tetejét).
akkor se nem megyek... (egyépként is nyert mútkor Márty, és ha megin nyerne, akkor az isten se mosná le a bundát, vagy mi... :-)))
és megismételném, hogy hangosztas@freemail.hu címen illene a fehérvári bulival kapcsolatban legalább annyit visszajelezni, h igen érdekelne, majd később... bla-bla...
:-)
nah, remélem még vagy...
ugyanis... az a buli elmarad, illetve a családi Nap az lesz, de a fellépők (köszönhetően a Noescape Kulturális(? - hahh! :-( Egyesületnek), elmaradnak...
Pedig a minimalisten zseniális (ők is tagok ebben bizonyos szerveződő egyesületben), az Új Látásmód Fúzió giga jó, a djk is jók..., meg minden...
Na mindegy...
gyere este méhkasra (20:00, szombat - szept. 14.), vagy ma este Hangosztásra 17:00 Szabművház (Idő Van, Nullpont Energia, Imago Mundi), meg most megy keddig a moziban (barátság) az Ameli!
"Hülye, aki kihagyta". Az meg pláne, aki teljesen bedepressziózott a hétvégére, aszt berúgott már Fehérváron, a buszról leszállva beült az első kocsmába, Csepelre még eljutott, de aztán azt sem tudta, hol van. A célt végülis nem érte el, végülis lassan józanodva feladta hajnaltájt és vonatra ült. Bocsánat mindegykitől.
Szövet, azért szombaton hasonlóan depisen lementem az itteni fesztre. Elég drága volt, de Kispál miatt megérte. Kicsit rutinból, de azért. de ez már másik topic. A holnapira jössz? Bregyó ugyancsak, a fellépőkről még sohasem hallottam. Elektronyika.
Na megérkeztem, de csak futtában...
Szóval a pénteki fesztivál félelmeim ellenére azért összeségében jól sikerült.
Sikerült a cuccokat beüzemelni, lement a két fellépő és a dj.-k is egytől egyig remek jó kis zenéket nyomott, elismerésem mindegyiknek.
DAmage, nekem bejött a cucc, bár alig ismertem a playlisteden szereplőket..:-)
Cowboyman! Jó a beszámolód:-) Cd-k köszi én is voodooba visszacsere. OKé?:-)))