Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

v__tibor Creative Commons License 2004.09.07 0 0 10121

Nekem van Multi-s tehát nem eredeti, de ehhez sem kell semmit "fúrás faragás". Arra viszont számítani kell, hogy a tetőlemez nem igazán erős, tehát a feltámaszkodó tappancsok a túlterhelést átvihetik a lemezre ...

Tehát hűtőt nem ezen célszerű vinni, de normál használatra megfelel. Maga a szerkezet is vmi alumínium féle, könnyen fel-le szerelhető ...

Előzmény: Biovadász (10118)
sfbukfenc Creative Commons License 2004.09.07 0 0 10120

Ezt a választ kaptam a diesel tuninggal kapcsolatban:

Az 1.5 dci-hez kifejlesztett termékek hosszútávú tesztje folyamatban van,
remélhetőleg egy hónapon belül már kaphatóak lesznek. Az adatok:

65 LE -- 79 LE     160 Nm -- 200 Nm
82 LE -- 100 LE   185 Nm -- 220 Nm

A 100 LE-s ről még nincsenek adataink. A termékek várható ára: 175.000 Ft +
Áfa. A beépítés kb 20 perc, melyért külön nem kell Önnek fizetnie.
Termékeinkre 1 hét tesztlehetőség vonatkozik, a nettó ár letétele után Önnek
1 hét tesztlehetőség áll a rendelkezésére. Amennyiben nincs megelégedve
termékünkkel, azt kiszereljük, és a kauciót visszakapja. A P-Box termékek 1
év garanciával TÜV és ISO minősítésekkel, és termékfelelősségbiztosítással
rendelkeznek. Amennyiben még bármi kérdése, kérése van, kérem hívjon
bennünket!

Ebből is látszik, hogy nem is olyan sok az a 120 ezer +.

Ha vkit érdekel, ez az elérhetőségük:

WRC 2007 Kft.
9028 Győr, Arató u. 5.
Tel./Fax: +36 96 519 164 www.wrc2007racing.hu
www.pbox-motortuning.hu www.ms-design.hu

v__tibor Creative Commons License 2004.09.07 0 0 10119

Jó, akkor bedobom ide is ami Neked írtam:

Eszembe jutott valami ...

A délutáni programot lehetne színesíteni egy kis játékkal még. Pl autós ügyességi verseny, persze ha van rá hely. Nem kell nagy valamire gondolni: pl egy kis szlalom tolatva, vagy utas általi vízszállítás ablakon kilógatott kézben tartott műa pohárral egyik edényből a másikba adott idő alatt, gyerekeknek lufifújás, vajaskenyérevés hátratett kézzel, stb, stb. Ennek jó csapatösszerázó ereje van, s ha sikeres, nagy élményt is ad. Egy kicsit el kell engedni a fantáziát ... még az is lehet, hogy jobb mint a játékház ;-)

Csak egy ötlet volt, sok előkészületet nem igényel (pl bólyának megteszi botra szúrt műa pohár).

Előzmény: dohonyiz (10117)
Biovadász Creative Commons License 2004.09.07 0 0 10118
Tetőcsomagtartója van valakinek?
Kell hozzá valami előkészítés, fúrás faragás?

Sose volt tetőcsomagtartóm, de rájöttem, hogy az 510 liter mellé is jól jönne néha egy könnyen felrakható-levehető darab.
dohonyiz Creative Commons License 2004.09.07 0 0 10117

Köszi, mindjárt válaszolok is, csak megvárom, milyen választ kapok a Szabadidőparktól.

Előzmény: v__tibor (10113)
csipeti Creative Commons License 2004.09.07 0 0 10116

Szia!

Légzsák, szerv:

az űlés alatt megy a lufi érzékelőjénak kábele, ha lenézel alá, láthatod, van egy saru , ami állandóan bekrepál. Csak ki kell ikatani (levégod a kábelt a saruról és összekötöd), ez örökre megoldaja a problémád, miközben funkcionálisan működni fog.

Előzmény: KorI (10104)
Ádám77 Creative Commons License 2004.09.07 0 0 10115

Tehát akkor hol is legyen a pesti gyülekező?

Nemzeti Színház - szervíz út ok?

8:45 - 9:00?

Előzmény: steve53 (10101)
v__tibor Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10114
Ha meg még azt is figyelembe vesszük, hogy a ménkű kétszer ugyanabba nem csap bele ... :-)
Előzmény: Iku_ (10112)
v__tibor Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10113

Dohonyiz!

Mail ment a fenti címedre ...

Iku_ Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10112
Pedig tudjuk, hogy ez nem így van. Az enyém is ződ, mégis elkerülte a jégverés :))
Előzmény: v__tibor (10110)
v__tibor Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10111

A sütés helyszínét azért kérdeztem, mert ezt elég konkrétan meg kellene nevezni (esetleg térképpel illusztrálni) ha valaki nem érkezik a meeting point-hoz időben, tudja hol keresse a csapatot ...

És ha ez helyszín megvan, ahhoz esetleg lehet igazítani a meeting point-ot, vagy akár lehet egy és ugyanaz mindkettő. De nyilván látványosabb lenne átvonulni Kecskeméten tizenX Renault-val :-)

Nem ismerem nagyon Kecskemétet, de lehet pl. valamellik multi parkolója, ezek vasárnap is nyitva vannak és az érkező útvonalaról a városba esve általában ki vannak táblázva (?). De ha megvan hely, feldobjuk ide a térképet ...

**** idő? Vigyek egy négylábú kerti sátrat? :-))) Ha az előrejelzés nem mond egésznapos esőt, szerintem nem lesz vészes ...

Előzmény: dohonyiz (10109)
v__tibor Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10110
S folyamatosan bízik a nem-ződ tehén jégelhárító képességében :-)
Előzmény: Iku_ (10108)
dohonyiz Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10109

Szia!

A Szórakaténusszal már egyeztettem, ők még annyit kértek, egy kb. időpontot mondjunk, mikor érünk oda?

A Szabadidőpark más tészta, ott kaptam egy másik számot, ahol kaptam egy e-mail címet, ahová írhattam nekik, holnapra ígértek választ, ha nem, megint hívom őket....

(de nyugi, ha ők valamit nyavalyognak, van még 2 hely, ahol van sütögetésre lehetőség).

Most már csak az a kérdés, hogy Kecskeméten belül hol találkozzunk, hol várjuk be egymást? Illetve, hogy mi lesz a sütögetéssel, ha esetleg **** idő lesz?

Zoli

Előzmény: v__tibor (10105)
Iku_ Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10108
Én az újpesti fakertésznél rakattam bele két hátsó hangszorót, amit úgy sikerült abszolválniuk, hogy nem szették le a kárpit hangszóró helyéről a zajcsillapító szivacsot. Hát, kb a szép emlékű sokol rádió szólt úgy (de az is csak akkor, ha hokedlire rakta az ember :)) mint akkor a meganom. A csúcs az volt, hogy amikor megmuattam a munkafelvevőnek, közölte, hogy a gyári rádió ennyit tud. Aztán egy beszerelő műhelyben kiderült, hogy még sem. Egyébként akire utaltál, (pl. BonBer) most kezdi újra az egészet.
Előzmény: v__tibor (10106)
v__tibor Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10107
Most, hogy így belegondolok, lehet, hogy hármas "konvojban" ...
Előzmény: v__tibor (10105)
v__tibor Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10106

A bátrabbak meg rögtön szétkapkodják az MII-jüket, s új hangszórókat "paszíroznak" bele hőlégfúvóval ... :-)))

Mindezt azért, hogy elérjék azt a hangminőséget, amit a Th. helyből tud ...:-) Na jó egy csipogó itt is elkel ...

Előzmény: Iku_ (10102)
v__tibor Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10105

Mi a napfény városa felől közelítünk majd, eddig ha jól sejtem, kettes "konvojban". Lehet még csatlakozni ...

A husit (pulykaszeletek) előre előző este szándékozom olajos-mustáros-fűszeres pácba merítgetni, hogy jól összeérjen, s hűtőtáskában a helyszínre taxizzuk. Viszek még sütödét, ehhez energiaforrást (szenet - van még másfél zsák asszem), meg az elfogyasztáshoz evőeszközt, egyszerhasználatos műa tányért vagy vmi ilyesmit. Ja meg INNIVALÓT meg egy kis köretfélét, kenyeret esetleg savanyút is! Mindezeket egyelőre a család fogyasztásához mérten, de ha valakinek gondot okoz a beszerzés, szállítás, esetleg nem fér a csomagtartóban :-), akkor keressen meg, szívesen egyezkedek mennyiség tekintetében, csak le kell konkretizálni.

Zoli (dohonyiz)!

Nyugtass meg! A sütőhely ugye le van fixálva?

Előzmény: steve53 (10101)
KorI Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10104

Hali

hogy is van ez az égve maradó bal "légzsák" és "SERV"  kijelzőkkel...???

komolyan kell venni ezeket?

kinek volt már ilyen tapasztalata?

KORI

v__tibor Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10103
A "zúttörő" ahol tud, segít ... :-)
Előzmény: kukucs33 (10098)
Iku_ Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10102
Az MII ugyanazt fejegységet kapja mint bármelyik rönyó! Csak a kinézete más, belül u.a. van mint a twingóban, clióban, vagy thaliában. Alapban 6 hangszórót csak a dynamictól felfelé adnak. Persze lehet rendelni Cabasse hifit, csak kicsit sokba kerül. Én mégis azt gondolom, hogy ők legalább tesznek valamit a kocsiba, nem úgy mint számos kategóra társba.
Előzmény: dh00 (10100)
steve53 Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10101

Szia !

Szerintem menjünk az M5-ösön, ( matrica 1270,-Ft ) de megéri mert a Szentendrei úti ESSO kúttól a kecskeméti Szabadidő Parkig 1,5 óra alatt kényelmesen le lehet érni.

Csatlakozom a 10081-es hozzászóláshoz, hogy hozzon mindenki saját kaját, aztán majd meglátjuk, hogy mi lessz.

Előzmény: Ádám77 (10082)
dh00 Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10100

A "Mono" szo szerintem is kicsit felrevezeto. Erre nem tudom hogy nem jottek meg a forgalmazok. Erthetobb lenne a Single szo hasznalata, vagy semmit nem kellene tenni a CD szo melle, mivel ha van hozza CD tar azt ugyis kulon feltuntetnek.

A RH szalonban kiprobaltam egy Megane Berline hifi-t, de borzaszto szarul szolt. Azt hiszem 2 hangszoros volt csak, de ez akkor is iszonyat szar volt. Ezt adnak egy ilyen autohoz ???

A kulfoldi netes vasarlasnal a fizetes az egyszerubb resze, a csomag fogadasa a bonyolultabb, mert a hulye amazon van amit meg ausztriaba sem kuld el, de magyarorszagra elig lehet rendelni valamit, ha egyaltalan lehet. Termeszetesen amikor rendeltem ott allt az mp3 player neve mellett hogy csak dajcslandba szallitjak.

EU rulez

aplad Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10099

Hello Diesel !

Ma megkaptam a tagsági kártyát, köszönöm.

Csütörtökön viszem az thalicskát 1 éves szervízre, beszámolok a fejleményekről,akad néhány kijavítandó apróbb dolog. Üdv minden thalicskásnak!!

kukucs33 Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10098
Esküszöm, hogy eddig a környezetemben senkinek nem ez jutott eszébe amikor meglátta, hogy "mono" - mondjuk, így legalább van értelme, mert nem is értettük, hogy mire lenne jó egy ilyen cucc :-)) Megint okosabb lettem, köszi :-))
Előzmény: v__tibor (10094)
diesel_uberalles Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10097

Dombornyomott VISA vagy MasterCard kártya kell hozzá. Ha ez nincs, akkor lehet kérni egyszerhasználatos kártyaszámot a banktól (Inter-Európa Bank, de úgy tudom, hogy az OTP-nek is van ilyen szolgáltatása.)

Az IEB-nél úgy megy, hogy nekem eleve meg van rendelve a kártyaőr szolgáltatás (SMS-ben értesít). Felhívok egy telefonszámot és SMS-ben elküldi az egyszerhasználatos kártyaszámot, ami gyakorlatilag egy virtuális MasterCard kártya. Ami a szép benne, hogy csak egyszer lehet használni, ergo nem tudnak lehúzni. 30 ft/stück.

A többi banknál is lehet érdeklődni, hogy miként megy a dolog, mert őket nem ismerem.

Előzmény: sfbukfenc (10095)
diesel_uberalles Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10096

Öröm az ürömben: előbb-utóbb az egész autó tele lesz új alkatrészekkel :)

Előzmény: dh00 (10086)
sfbukfenc Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10095

A külföldről történő vásárlás hogy működik interneten keresztül? Mi kell hozzá, mire jön meg, hogy történik a fizetés?

Előzmény: dh00 (10088)
v__tibor Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10094
Ez a mono a CD-nél azt jelenti, hogy csak 1 db lemezt tud kezelni, de ez is sztereoban szól ... !!!!!
Előzmény: kukucs33 (10093)
kukucs33 Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10093

Szia!

Az alacsonyabb kategóriájú Reanult-kba (Twingo, Clio, Megane - ezekhez volt eddig szerencsém- gyárilag beépített CD-s rádiók általában mono-k voltak (az okát nem tudom) erre kérdezz rá mielőtt kicserélteted!

üdv,

kukucs

Előzmény: dohonyiz (10084)
boszi70 Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10092
Dudáról jut eszembe nekem is volt a régi thaliámmal dudás story-m. Önálló életre kelt, és akkor dudált amikor ő gondolta. Volt, hogy az előttem haladó BMW-s pislogott, hogy mit dudálok (félve álltam emg mögötte a pirosnál), de volt olyan, hogy kb 2 km-en keresztül szólt. Az okát nem találták, de amikor az indexkart kicserélték magjavult "magától".

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!