Az utat még csak megtalálom, de látom a program kiírást. Ez a hely Kecskeméttől kb.20-25Km-re, van a 44-es úton. Tehát, délelőtt oda, ebéd vissza Kecskemét (Szórakaténusz) majd ismét vissza.:-)
Nekem jó így is de szerintem a közelebbi erdő jobb lehet. Grillt viszek 1-t vagy 2-tőt esetleg 3-mat. Látom 1 már lesz szerintem ha viszek én is egyet az elég lesz. Nem mindenki éhes egyszerre. Na jó viszek kettőt. Az egyik vadi új az még bejáratos, viszem a régit is biztos, ami biztos.:-)
Üdvözlök minden Thalia tulajdonost!
2004.06.04-én én is beléptem a Thalisok táborába, miután megvásároltam es kétéves 1,4 8V Expressiont hársmetál színben. Eddig csak jót tudok róla mondani, főleg a 6 évesen eladott alap Punto I-es után. Pedig májusban még el nem tudtam volna képzelni, hogy Thaliát veszek, de már nem bánom, hogy így döntöttem. Mióta elhatároztam a vételt, azóta olvasom a topicot és nagyon örülök annak, hogy más márkák topicjaival ellentétben itt egy nagyon barátságos, összetartó és segítőkész társaságot ismerhettem meg.
Sok sikert és jó időt kívánok a Thalálkához és remélem, hogy legközelebb valahol a Dunántúlon is lesz.
Üdv.
Ha a Petőfi-hídról jössz a Soroksári úton, ott ahol a Nemzetihez kanyarodnál le jobbra, a villamos sinek másik oldalán gondoltam találkozni. Tehát rögtön egy 180o-os kanyar és stop!
A fél tíz valószínűleg nem lesz jó, ha 10-kor kellene Kecskeméten találkozni.
Tuzi, ha ismered a helyet, hogy hol van, akkor OK, mehetünk oda, csak azt hittem, az az erdő az, amit bejelöltem.
Thalálka Kecskeméten 2004.09.12.
10:00 Thalálkozás a kecskeméti Auchan parkolójában, várakozás, ismerkedés 10:30 Indulás az erdőbe! kb.10:45: Megérkezés a grillezés helyszínére ahol lehet egymás autóját megnézegetni, ismerkedni az új tagokkal, illetve a gyerkőcök is el tudják magukat foglalni egymással és az anyukákkal. kb. 12:30 Ebéd kb. 14:30 Indulás a Szórakaténuszba kb. 14:45 Megérkezés kb. 16:30 Búcsúzkodás, beszélgetés, majd mindenki ideje és kedve szerint útnak indul :-)
Nagyjából megfelel így? Vagy módosítsunk?
A lényeg, hogy a Szórakaténusz 17:00-ig van nyitva.
Ha a Petőfiről mész a Soroksárira, akkor csak a végén tudsz ráfordulni a szervizútra, gyakorlatilag úgy, mintha a színházhoz mennél. Ahol a Vágóhíd utca belefut a Soroksáriba, ott kell befordulnod jobbra.
Ha fél 10-kor találkoztok, kb. mikorra értek oda? Mi 10-kor találkozunk a kecskeméti Auchan parkolójában, aztán irány az erdő! /remélem ma az is eldől, hogy melyik is az igazi :-)/
Ki tud hozni grillszettet? Majd valakihez szeretnénk betársulni a sütögetésben, mert a hugomék nem tudják ideadni az Ő grilleőzőjüket sajnos.
A Nemzetit tudom, hogy hol van, de a szervíz útra hogyan kell ráhajtani. Én a Petőfi hidon megyek át a Soroksári útra, és hol kell ráhajtani a szervíz útra?
Csak kicsit dolgoznom is kellet. :-(
Ahol mi voltunk a Megán klubbal ott nem nagyon van lehetőség ügyességi versenyre. Sőt azt hiszem fizetős a parkoló is. Bár meglehet beszélni a parkoló őrrel egy diszkont árat. Mi Tőserdő egy külső területén voltunk ott se kastély se más ilyen úri huncutságok nem voltak. Viszont sütögetni lehet, foci, tollas miegymásra van bőven hely. Kulturált vendéglátóhelyek, fagyi, kávé, ingyenes (tiszta) WC.
Mindjárt keresem térképen.
Végülis az a fontos, hogy legyen hely sütni és "ellenni" :-))) (Tőserdő a 44-esen Nyárlőrinc után Lakitelek felé van, de ez a bejelölt is jó, ha megfelel)
Mivel Kecskemét eléggé az ország közepén van, a legkésőbb 10:00-t javaslom :-)
Jelentkezőkhöz még lenne egy régebbi kollega (Harripoti, 1.5 dCi). Most beszéltem vele, jönni szándékozik, csak nincs netközelben. Ha lesz a helyekkel kapcsolatban kézenfogható, fel fogom hívni. S ha jól emlékszem Diesel is jelentkezett, de a legutóbbi listán nem láttam :-)
Ez a Tőserdő = a Nyíri erdővel? Most kaptam emailben az infot, hogy van egy ilyen nevű hely, ahol lehet parkolni, grillezni, meg minden ilyesmit. Hetényegyháza felé kell menni, további látnivalók: 48-as emlékmúzeum, St.Hubertus kápolna, erdészház. Nyitva: hétfő és kedd kivételével naponta 9-17.00 óráig,
Az idegesítő rezgés a job ajtó felöl megoldódott, kiderült, hogy valamelyik utasom lazán húzta fel a jobb hátsó ablakot az rezonát be egy kicsit, csak én hallottam elölről.
Ismét tökéletes minden, valamitől még az a halk hangocska is megszünt amit a bal fülemnél hallottam.
(az ilyen jelenség volt az előző kocsimnál a szétesés előtti állapot, remélem ez valami más) :)
A Tőserdőn jó lehet. Ha jól révedek, piknikezett már ott azon a környéken a Meganeklub (http://www.freeweb.hu/meganeklub/klub/esemenyek/piknik.html). A fotók alapján ideális hely, s ha Tuzi-nek nem uncsi, el is navigálhat minket oda :-)
Varatlan jelensegnek voltam ma tanuja az automnal (1,4/8v): valamibe beakadt a gazkabel. Menet kozben tortent, felbogott a motor, meg jo hogy volt ahova rogton lehuzzak es leallitsam a motort. Nem volt kiakadva sem a pedalnal, sem a masik vegen. Megnyomtam egy picit a motor feloli reszen a fulet amire ra van akasztva a kabel es helyreugrott; nem volt idom meg levenni a levegoszuro burkolatat, hogy jobban odaferjek, lehet valami zsir+por keverke miatt akadt meg.