Nem jó a kártya, már szét is szedődött. De nem találódott benne telefonoskisasszony.
:-(
Nézzetek el ide, de ne kajálás környékén!
www.motor.lap.hu > Klubok > Adony környéki... > Túrák(múlt és jövő) > Eddigi gurulásaink > azok, amike egyedül voltam > Motoros balesetek
Megjött a 16mag!
:-)
Ami a legjobban tecc benne, hogy az új Bronco és a Fiat Panda 4x4 is a Jimny riválisa.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
MEB:
Megvan az ótóm?
Sj:
Olyan nehéz volt rükiben feltolni azt az autót, hogy felforrt a hűtővized?
Lehetni lehet egy nem túl sok autóból állót, mert engedélyeket nem nagy kedvem van szerezgetni, de jó helyeket azt ismerek, bár elég sok erre a természetvédelmi terület! Szerinted igény lenne rá?
Suzuki 4x4 Club
suzukijeep@freemail.hu
30-9449-466, 30-9541-458 2004 Január 26 - 19:18
Reméljük, hétvégére megmarad a hó és így megrendezhetjük téli klubtalálkozónkat. A résztvevők gondoskodjanak meleg cuccokról, javasolt felszerelés a hólapát, vontatókötél, téli-, terepmintázatú gumi, hólánc esetleg csörlő.
A találkozás színhelye: a szentendrei skanzen parkolója. Időpont: 2004 január 31 (szombat), délelőtt 10 óra.
Egyelőre csak javításra lett idehozva Németből,kasztnizni,festeni kellett,mert meggyűrődött itt-ott.Most lett kész.
Vagy megy vissza,vagy nagyon kedvező áron meg lehetne szerezni...
No,megnéztem:az új Samurainál nem kapcsolható a féltengely,állandóan hajt.
Amiket észrevettem és röhejes dolognak tartok:ajtóérzékelő kapcsoló a belső világításnak csak a vezető oldalán van,sehol másutt,a hátsó ablakmosónak a tartálya,ami egy egyszerű gumiszerű valami nincs fedele,csak egy csappantyúszerűség gátolja meg,hogy kilötyögjön a víz.A számkódos immobilizer meg úgy sz@r,ahogy van.
Holnap,ha minden igaz,megyek vele egy kört.Kíváncsi vagyok,hogy mit tud a dízelmotor. :-)
Szia és köszi! Érdemes mielőbb (még csak nagy erőnél hallható, akkor is alig), vagy ráér, ha "kifejlődik"?
Amúgy nem "nem szeretem az aszfaltot", hanem "szeretem a nem aszfaltot".
Szia!
Felújítható,De szerintem csak utcaihasználat mellett érdemes.Te viszont nem szereted az aszfaltot. így hosszútávon érdemes újra cserélni.
Én a six ballt ismerem csepelen kérdezd meg tőlük!
Mi egypáran holnap délután megyünk,de vasárnap is jön egy cimborám Bp.-ről,ha minden igaz.
Ha holnap jönnél te is,akkor nem tudom,hogy van/lesz-e szállás.
Autózgatást egyébként vasárnapra gondoltuk.
klubtali elméletileg lenne télen is,ha összegyűlik annyi hó,hogy érdemes legyen rajta testületileg is autózni.
Ettől függetlenül persze vannak jó túrák.Ilyen volt a zirci is,most december végén.Vagy szombaton megyünk egy páran Egerszalókra autózni,bort kóstolni,gyógyfürdőzni... :)
Honnan írsz amúgy?
Ja,úgy persze más a helyzet.
Nem tudom,hogy az injektorosnál mivel mit lehetne elérni.Chip tuning működhet a Samurainál?Bár szvsz. nem sokat dobhat,eleve nem turbós a motor,amelynél lényeges változást mutatna. :) Meg hát nem is lenne olcsó,ha egyáltalán létezik rá program. (Amióta elszállt egyszer a komputer,azóta inkább nem is gondolok rá. :))
HJ61,
gondoltam Rád,hogy felétek milyen jó lehet most autózgatni.Ha nem is most,de egy-két hónap múlva tudnánk esetleg egy kötetlen túrát összeütni a Mátrában?
dagger71,
kép van esetleg valahol a gépről?Klubtali elméletileg lenne télen is,ha összegyűlik annyi hó,hogy érdemes legyen rajta testületileg is autózni.
Ettől függetlenül persze vannak jó túrák.Ilyen volt a zirci is,most december végén.Vagy szombaton megyünk egy páran Egerszalókra autózni,bort kóstolni,gyógyfürdőzni... :)
Honnan írsz amúgy?
Mai naptól végre van jobb hátsó fékem is.Kb. az ötödik mukahengert rendeltem meg,amelyik jó lett a gépbe. :-/