Tegnap végre befejeztem a minimális fogyasztás projektet. Az eredmény kicsit kiábrándító, mert minden igyekezetem ellenére csupán 4,7 literre sikerült leszorítani a fogyasztást. Ez vegyes használatban értendő, volt benne budapesti dugó is, de persze országút is max. 95km/h tempóval. Mivel valószínű, hogy az elérhető fogyasztás erősen függ az adott járműtől is (Bármennyire ugyanaz a típus), ezért általános következtetésként annyit lehet levonni, hogy a vezetési stílus megváltoztatásával legfeljebb 0.4-0.5 litert lehet megtakarítani. (Értsd itt vezetési stílus alatt: max 2500 fordulat, gázpedál legfeljebb félig lenyomva, ahol lehet, motorfék használata.)
Most feldobtam egy témát, amit a találkozón tovább rághattok, ha épp van hozzá kedvetek...
Csúszik picit a dolog, mert egy A/4-es lapon 8 kártya van. Csak mostanra értek be az adatok, így a hét elején fogok tudni bűvészkedni vele, kivéve ha majd nem tudok aludni péntek éjjel, csak most kicsit meg vagyok rogyva a munkától :)
Részemről támogatom az ötletet, hogy először menjünk a "kötelező" programra (ami egyáltalán nem kötelező, nem kellett semmit sem lefoglalni, ilyesmik...) és utána sütögetés és társai.
Szerintem tartsunk egy gyors közvéleménykutatást, hogy ki mit szeretne inkább.
Kutyakiállítás vagy Szórakaténusz Játékmúzeum?
Kérek MINDENKIT, hogy adja le szavazatát! :-)
Köszi,
Zoli
U.i.: Nyugi, senki nem fog nagyképűnek tartani, hogy Te mész elöl, mert hátulról max. azt figyelhetnéd, hogy hogy tévedünk el :o))))
Lenne egy észre vételem. Ha előbb tüzeskedünk, és aztán megyünk zárt térbe emberek közé lehet, hogy furcsán fognak ránk nézni. Esetleg kicsit füstös illatot fogunk eregetni.
Másik érvem hogy előbb célszerűbb volna a kötött programot letudni, aztán ráérnénk sütögetni, nézelődni. Lazább lenne, mert nem lennénk időhöz kötve, ha jól éreznénk magunkat, akkor tovább maradhatnánk, illetve akinek dolga van, az el tudna menni, és nem maradna le semmiről.
Részemről inkább a kutyusokat nézném meg. Igaz kicsit szomorkásan, mert nemrég kellet elaltattatni a magyar vizslánkat. Viszont jó hír hogy ma hoznak egy szinte magyar fajtát egy német juhász kölyköt. Jól fog mutatni a másik „magyar” fajta mellet (rottweiler). :-)
Persze ezek csak egyéni vélemények én, mint kakukktojás alkalmazkodom hozzátok.
Ha lesz tuti indulási idő és útvonal Pestről, akkor nyilatkozom, hogy hol és mikor csatlakozom a Pesti konvojhoz.
Én viszek 2db PMR-t. Tehát össze fogjuk tudni tartani az oszlopot.
Most akkor nekem kel majd elől mennem és vezetni az oszlopot? Pedig gondoltam én majd hátulról figyelem az eseményeket. Hogy fog kinézni egy Megán vezeti a Thaliákat. Még majd azt mondják, hogy nagyképű vagyok.
Három hosszú hónap után végre sikerült ismét internet közelébe kerülnöm, és alig győzöm bepótolni az olvasnivalókat. Hát nem tétlenkedtetek!
Üdvözlet minden új tulajnak, remélem mindenki meg van/lesz elégedve a járgányával. Nekem egyelőre maximálisan tetszik, 3 hónap és 3300 km után még mindig semmi negatív esemény nem történt velünk. Tőlem origamizhat a Thalia-reklemációs ügyintéző, én nem fogom zavarni.
Dohonyiz, gratulálok, nagyon ügyesen megszervezted eza a Thalit. Nagyon sajnálom, hogy nem tudunk elmenni, talán a következőre sikerül. (Pedig nagyon imádom a grill-partykat) Csatlakozom többekhez, hogy a következő egy Dunántúli rendezvény legyen.
A vasárnaphoz jó időt és jó szórakozást kívánok minden szerencsés résztvevőnek.
Edóanyu
Ja! Igen ... Köszönöm Diesel! Én is megkaptam - a főnököm rám szignálta, mint beérkező levelet :-) - már el is feledtem, hogy a mh. címet adtam meg Neked anno, otthon meg csak lestem a postaládát a múlt héten ...
Remélem, nem lesz olyan hideg vasárnap reggel, mint amilyen itt ma volt, mert akkor arról is megismertek, hogy jégcsapok lógnak rólam és a kocsiról is :o)
2004. szeptember 12. 9.30-tól Kecskemét, Szabadidő Központ - Magyar Kutyafajták Jubileumi CAC Kiállítása, Ezt csak ugy felvetettem, elnezest ha a programot most kezdem el rombolni...
OK, a szalag és a kocsi mellett ácsorgás elég lesz, szerintem e parkoló jobb oldalán legyünk majd, ott kevesebben szoktak állni. (a parkoló bejárata felőli jobb oldalon)
Hmm, szerintem az en hars szinemhez a sarga menne a legjobban, szalag ugyben :-) de szerintem is eleg feltunoek leszunk, tetocsomagtarton a fel marhak, grill sutok, egyebek :-)
Ja igen, lehet, hogy a jatek muzeum ugyben mi hutlenek leszunk, mert magyar fajta vilagtalalkozo lesz es a kutyak a masik szivunk csucskei...
Egy A/4-es lapra mindenki írja rá a Fórumon használt nevét és tegye ki a műszerfalra. Van elég hely. :) Bocs hogy beleszólok, pedig én családi események miatt nem is tudok menni. :(