jó, ok , valaszeg nem csaló, de miért érné meg nekem ez? max akkor érné meg ha az áru értéke nem több mint a postaköltség ide... ha neki van kedve 2-3€-kért szállítgatni, akkor hajrá...
VÄLASZ...azoknak éri meg akik valamilyen oknäl fogva nem tudnak ebayen venni és mondjuk a boltokban neten ez a 2500 as termék mondjuk 3000... nem tudtam hogy mär itt tartunk hogy nälunk mindenki tud az ebayen väsärolni...mindenki be van regiszträlva...:-))))) és most sem hiszem ezt...na üdv mära...mi az hogy mégsem csaló...hihetetlenek vagytok...a tipikus magyar bizalom....
ok sräcok én nem vitäzok de...csak a rend kedvéért ide is irhattok...ebaymark@web.de...nem mintha ezt nem tudnäm létrehozni magyarorszägról ha mär akkora csaló vagyok...:-)))))amugy meg remélem azt senki sem gondolja komolyan hogy freemail itt nem müködik...vicces lenne...de most komolyan ti értitek nagy f..csabät mert én nem...aki érti irjon mär valamit hogy ez neki most miért jó...
"a lehúzás (vasalás) lehetősége. Ennek a lehetősége kelet európában gyakorlatilag nulla (bár egyszer egy budapesti vásáron láttam ilyent)"
Kicsit off, de ezt nem hagyhatom szó nélkül!
Kedves Digicat,
Jó régen lehetett az a vásár! A lehúzós módszer már elavultnak számít kicsiny hazánkban is. Pont tegnap fizettem ki egy taxiban ülve a viteldíjat az elektronikus kártyámmal. Még a nevemet is ráírta a kütyü a számlára, bizony ám! Bár NY-ban még nem jártam, de BP-n ez így megy. ;-)
Kazmer4
Jaigaz
Mittomén, az Orczy téren. Hetek óta ez a téma topicon.
Nekem mindegy, az én megnyert itemjeimet a német rokonok leszállítják házhoz. :)
Pl tegnap is jött 2!
jelenleg Németorszägban vagyok és mivel lätom milyen fontos tényezö az är igy azt talältam ki hogy mivel én regisztrält tag vagyok az ebay-en én bärmit meg tudok venni és a szällítäsi költség sem megas ide deutschlandba. vagyis ha kell valami verhetetlen äron akkor most mär nyitva van elötted a kapu... www.ebay.de
ja és mindezt miért tenném a vételär 10 szäzalékäért...az elsö szällítäsi nap június 2.
Elsösörban komolyabb vevök jelentkezését värom mert ott éri meg igazän nektek is meg nekem is.
Ha valaki nem tudnä hogyan müködik az ebay, de väsärolna magänlevélben szivesen elmondom de itt nem akarom ezzel a többieket zavarni...jghfjghjfhjgjhfjk
Ez most már néhány nem dombornyomott kártyára is igaz, vannak bankok, ahol Electron kártyával is lehet az interneten vásárolni (nem az internetes kártyákra gondolok).
A másik előnye a dombornyomottnak, és tulajdonképpen ezért dombornyomott, az a lehúzás (vasalás) lehetősége. Ennek a lehetősége kelet európában gyakorlatilag nulla (bár egyszer egy budapesti vásáron láttam ilyent), ny. európában nem tudom, de Amerikában most is létezik (NY-ban láttam).
Filmekben is lehet látni, hogy a kártyát ráteszik egy alátétre, majd fölötte elhúznak egy fém valamit, ami a kártya kiemelkedő részeit (kártyaszám, név, stb) rányomtatja a számlára.
Megnyerem az 1 árverésemet a Ti segítségetekkel !
Normális dolog ,hogy amíg licitáltam 5.8$ volt a száll. költség fizetésnél meg 10.5$ számol ?
Vagy az 5.8$-ral az USA-ra gondolt ?
altalaban van par biztonsagi lehetoseg. pl. alszamlaszam amire vasarlas elott atvezeted a foszamlarol a penzt, vasarlasi-, keszpenz-felveteli limit, stb.