Elteszem estére a puzzle-ket. Ma fennmaradunk éjfélig. Elvileg ugye a Szent Iván éjjén kéne kimenni a tengerhez, de a kicsi nem lesz itthon. Megyünk nautical twillight-ot fotózni (a nap épp csak valamivel a láthatár alá megy le, és alkonyat lesz éjfélkor is. Tavaly is megnéztük, hideg volt, mint egy kriptában. :D
Sajnos nem ezt a filmet kerestem. Annak is valami hasonló címe volt, egy horrorsztori volt, mentek az autóban éjszaka és egymás után haltak meg. A végén nagy csavarral derült ki, hogy mi az a hely, ahova igyekeztek a kocsival. Nem akarok spoilerezni, de jó kis film volt egy gyönyörűen diszfunkcionális családdal az autóban.
De ez azt jelenti, hogy nálatok nulla holtidő van? Én sem időre csinálom - az nem is megy - csak rakosgatom, a végén megnézem ill. csinálok egy printscreen-t.
A holtidő alatt azt értem, hogy keresgélem egy elem helyét vagy adott helyre passzoló elemet, akár percek is elmennek vele. Sokszor megszívat hogy nem merőlegesen nézem a laptop képernyőjét, és ez megváltoztatja a színárnyalatokat. Meg technikai izék is vannak az egérrel...
A film címe: Star Trek: Enterprise (Scott Bakula is játszik a filmben.) - RTL Spike - 2020. június 12. péntek, 14:00 A következő időpontokban szintén láthatod a filmet: - RTL Spike - 2020. június 12. péntek, 17:25 - RTL Spike - 2020. június 13. szombat, 12:50 Bővebb információk a filmről, vélemények és pontozás itt található: https://www.filmkatalogus.hu/Star-Trek-Enterprise--f14258