A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Nincs véletlen valakinek elfekvőben egy mcd navija 2003-as passatba való?
Az enyém teljesen megbolondult: amikor gyengül egy rádióadó jele, és elkezdene új frekit keresni resetel egyet. Manuális keresésnél hiányos a skála, komplett frekvenciarészek hiányoznak, és nem mindíg ugyanazok.
Vagy ha egy 2 din-es alternativa akad, az is érdekelne.
Sziasztok! Tud valaki bővebb felvilágosítást adni A6 RNS-E-ről. Magyar-e a menüje?A térképszoftverben van-e magyar nyelv?Zenét csak sd kártyáról játszik?Mekkora sd kártyát olvas be maximum?Játszik-e dvd-t.Mindeközben megy-e a navigáció?Kiírja a játszott számok címét?Tudja-e azokat az alapfunkciókat mint a navi plus,vagy még többet? És hol lehetne beszerezni egy újat olcsó pénzért??
A navigyula 170-es hozászolásában levő készülék félére gondoltam (sajnos az a fránya föníciai találmány), de szívesen hallanék még több tapasztalatot efelől. A lényeg telefon kihangosítás és a navigáció, meg természetesen a rádió/CD.
Nem teljesen világos számomra, hogy milyen készülékben gondolkozol, illetve, hogy milyen Octaviad lesz?
Ha az Octavia II-ről, vagy annak faceliftes verziójáról van szó, akkor van pár lehetőség.
Van a kínai "műszer", ezen i-Go fut többnyire, de szerintem ez nem a legjobb megoldás!
Van a VW gyári navigációja, ami nem érintőképernyős, de tökéletesen működik, hibátlanul navigál.
Aztán van a skodának a Colombus nevű érintőképernyős navija, ami szintén tökéletesen működik itthon is, de árban jóval erősebb, mint a VW fent említett navija.
Az egyik 140e Ft, a másik 230e Ft.
Az antennával nem kell foglalkozni, mert mivel ez egy utólag beszerelt készülék lenne, így egy új antenna is jár hozzá.
A telefon kihangosítás is történhet jópár módon (pl "gyári", nem gyári), ezekből a bluetooth-os termékek közül érdemes válogatni, így például antenna sem kell hozzá...
Leendő Octavia tulajdonosként érdekel a navigáció (eddig iGo-t használtam), telefon kihangosítás a rádió mellett. (a kocsiban nincs kormányon kezelőszerv, ...)
Kérdésem, hogy az antenna a gps és kihangosítóhoz hogyan van megoldva?
Rövid matek alapján ha egyedi kihangosítót és navit veszek az majdnem a fórumban említett szerkezetek árához közelít, emiatt erősen elgondolkoztató a csere.
Bármilyen jó tanácsot szívesen veszek, amit előre köszönök!
Váltottam levelet a némettel, ő azt mondja, hogy feladás előtt le lett tesztelve. Elképzelhető, hogy a szállítás ártott meg neki. Nekem meg édesmindegy ő adta fel, ő nem vett rá törékeny matricát, úgyhogy az ő sara. Már vissza is küldtem, oszt várom a fejleményeket :)
milyen lenne? teljesen jó. 15 foktól simán tasználható tető nélkül, szélfogóval. Ha nagyon zavar a szél, a tetőkereten van egy extra 5 centis szélfogó, azzal meg aztán végképp kellemes.
Az előzőn ugye 1 gomb halt meg. Namost ezen már kicsomagoláskor a teljes bal gombsor (4 db) döglött volt, és még volt egyéb sérülés is rajta. :o) (arról nem is beszélve, hogy szimplán nem működött, se kép, se hang... :)
Kíváncsi lennék, milyen lehet az EOS a szélterelővel, mert amúgy igen meggyőző kis jáccósautó. (De kétszer is vadul kerestem az ablakkeretet, mikor próbáltam csukni az ajtót. :o)