A Soldiers megépitette magyarországon eddig egyedülállónak tekinthető Amerikai Football pályát, google hirdetésből és H.Béla macskatenyészet felszámolásából befolyt jövedelemből :)))
Amint beérsz Rákóczfalvára (442-es,Szent László király út), az elsõ keresztezõdésnél fordulj jobbra (a keresztezõdéssel szemben látod a Nádas kocsmát). A Damjanich útra érkezel, ezen haladj végig, az utca végén fordulj balra (ez a Kossuth Lajos út), majd kb. 60 méter megtétele után, ismét az elsõ keresztezõdésnél fordulj jobbra (ez megint Damjanich út). Itt menj tovább egyenesen és megérkezel a Tisza Antal útra és már lassan láthatod is a pályát:)
Rám tuti számíthattok Pénteken,Szombaton,Vasárnap meg egész jövőhéten is mert végre szünet van!Szombaton van Rákócziban az edzés ugye?Valaki ki tudna majd vinni akinek van helye a kocsiban?Előre is köszi
A mai edzésen ha jól számoltam 21 játékos jelent ,eg ami jó is lehetne ha ebből legelább 5fő volt aki újonc tehát nem olyan jó.
Tudja valaki hogy mi van Hajnal Misivel, Dudics Attilával,Zitivel,Magóval,Deli Rolanddal és most sorolhatnék mág vagy 15 játékos társunkat.Nagyon nem jó ez így és remélem szombaton többen leszünk mert ha nem akkor akár nőhet az eladó protik száma is.....................
családi okok miatt eladó 2db jegy a vasárnapi londoni Chargers - Saints meccsre. Magamnak vettem a jegyeket a hivatalos reggelős módon. 70 font/db + kezelési ktg + posta ktg volt az ára. 40000 Ft/db áron péntek reggelig Budapesten átvehetők a jegyek.
Udv Mindenkinek' Sajnalom de Csaladi okok miatt elkell utaznom jovohet Hetfoig de utanna teljesen keszen jelentkezem edzesre'Sajnalaom' LETS GO SOLDIERS
Leszek szombaton.én is bízom benne ,hogy tudunk végre érdemleges munkát végezni és kimászunk ebből a kátyúból.idén remélem másodszor tudunk 11-11 ellen edzeni. A PATS ÉL!!!!!!!!!!!!!! Mi is feltámadhatnánk.
Hányan jelezték részvételüket a csapatgyűlésre? Az sem volna baj, ha a Te általad korábban feltett kérdésre ki mit akar a jövőben ebben a sportban elérni, hogy képzeli a jövőjét ebben a sportágban (vagy valami hasonló) majd megválaszolásra kerülne. Ugyanis valahonnan el kellene indulni, s csak olyan csapattagokkal lehet, akik vállalják az edzést, mert túl azon amit Csonti is írt, hogy az fejlődik aki edzi magát, a másikkal is ki van babrálva, ha nem jár mindenki aki a meccsen is játszani szeretne. Csak megfelelően felkészült CSAPATTAGOKKAL lehet elérni a kitűzött célokat, s lehet mondjuk szponzort találni a csapat mellé. Nem sok mindenünk van még (legalábbis eredményesség terén) legalább a lelkesedésünk legyen példaértékű (ami az edzéslátogatottságban nyilvánulhat meg leginkább) és mutogatható egy potenciális szponzornak... Na katonák rázzuk meg és fel magunkat... GO SOLDIERS!!! Üdv: idősebb Z voltam