Szóljon ez a topic csak a MANDOLINról. Nem igaz, hogy az egész országban 3 év alatt nem sikerül 2-3 embernél többel találkoznom, akinek van ilyen hangszere. Úgyhogy írjatok bármiről, a mandolinotokról, kedvenc zenéről, példaképekről, itthoni koncertekről, tapasztalatokról.
hát, még nem válaszolt, én csak feltételezem, hogy jó lesz neki ennyi kedvezmény (sőt, lehet hogy egy ismerős ismerősével 0-ra redukálhatjuk a postaköltséget), de csak nem akar 50 vagy 100 ajrót alkudni abból a rongyos 299 pénzből :-)
Na, német.... bazze mintha nekik annyit jelentene 20 euro... Egyébként én nem figyelem, csak bookmarkba raktam el, de figyelolistara nem vettem fel. Szeretnéd? :D
Ez a Michael ebay-en kívül próbál velem egyezkedni. Aszongya, ha nem kel el a mandó, és kicsit engedek az árból, akkor megveszi... azt írtam, hogy nem tudok engedni, a 299€ minimum, de egy haverom ki tudja vinni Németországba, és azzal 20€ körül lehet spórolni.
Most csupa jó kis kentuckyt lehet kapni! :) A 800 az ugyanaz mint az én mandóm, csak elméletileg jobb fából, szebb kidolgozással. Szívesen kipróbálnám. :)
Hát az biztos, hogy tisztább is lehetett volna, letörölgettem, de utólag láttam, hogy csak elkentem az ujjlenyomatokat, és a feleségem sem volt ott, hogy megfeddjen :-). Én ha vennék, elsősorban nem ezt nézném, és remélem, lesz aki nem ez alapján választ, bár a németekből bármit kinézek.
Szerintem lesz itt egy második mör, nem fog szombatig elkelni. Másodszorra jobban figyelek, meg nyomok valami marketingdumát is, mert a szöveg elég kurtára sikeredett.
Letorolgethetted volna hogy ne legyen ujlenyomatos a foton.
Anyam ezzel terrorizalja a 100 Folkot hogy milyen gusztustalan mikor nem tisztak a hangszerek. Szoval ha jon koncertre akkor apam mindig elore bejelenti hogy surgossen pucoljak le az eszkozoket a kollegak.
Az en gimi bandam is kapott rendesen elso fellepes utan. Utanna minden tiszta volt :)
Szerintem az nem nagyon számít hogy hány pont. Inkább az, hogy az a kevés milyen, de azzam meg nincs gondod. De ha gondolod eladunk egymásnak pár használt gyufaszálat, vagy pengetőt, csak hogy jól járjunk pontszámilag :)
...persze ő is csak viccből :-) kíváncsi leszek ízért, hogy bekapják-e a horgot a németek, sztem nem bíznak a piszok megbízhatatlan kelet-európaiakban, akiknek pláne csupán 3 pontjuk van az ebay-en...
Vettem egy basszuspedált :-P. Most már "csak" meg kell tanulnom játszani rajta... A Fender-t meg ebből kifolyólag fel kell tennem az ebay-re, mert rövid úton el fogok adósodni. A hangszervásárlást pedig ezennel határozatlan időre berekesztem.