Sziasztok! Remélem tudtok segíteni, esetleg valakinél volt már hasonló eset. A tompított világítás bekapcsolása után kb 15-20 percel égett szagot érzek. Már nézegettem a kábeleket de semmi sem tűnik melegnek. Kénytelen vagyok tompított helyett ködlámpával közlekedni ami egy kicsit kezd rázós lenni a rendőrök miatt.
Ha van valami ötletetek, hogy mi lehet írjatok. A szervízben elhajtottak, mondván, hogy a ventillátor húz be valami szagot és nem a világítás a hibás.
Csak érdekességként leírom, hogy az én SW -m kb. 1 éves korában elkezdett minden zökkenőre csilingelni ill. zörögni, fül szerint az anyóslégzsák irányából. Szervizben min. 4x volt a hibával, olyankor egy időre elhalkult, aztán ujra kezdte. Végül egy másik szervizbe vittem, ahol harmadikra közös erővel megtaláltuk, hogy a gépháztető jobb oldali zsanérja volt a ludas, kicserélték, azóta semmi, viszont a kiszerelt zsanéron nem lehetett észrevenni semmit, ami a hibát kiváltotta volna.
Ígértem, hogy jelentkezem a májusi garis szelepcsere után. Hétvégén elvittem a feleségem autóját tankolni és kicsit furikáztam vele. A kocsiba azóta belekerült több, mint 4000 km és alacsony fordulaton azóta sem rángat. Nagyrészt városban használja, nem pörgeti.
Munkahelyről nem tudod elérni az oldalt? A blokkolt URL dolog a Te oldaladon lévő beállítástól függ. Pl. valamilyen böngésző védelem dolog, tűzfal, ilyesmi. Ha munkahelyről, vagy valamilyen nyilvános helyről netezel, akkor az ottani rendszergazdától kérj segítséget. Ha otthonról, akkor küldj egy mailt, és megpróbálok segíteni.
sziasztok, kicsit rég jártam itt, mostanában inkább vezettem :) közeledik a 10.000. km és észrevettem hogy a kipuffogóm hátsója már majdnem tökfekete... holnap ha jó idő lesz lefotózom, nem egy szép látvány...
Tegnap volt kettő éves az autóm.sw.platinum. 81000 km-nél tartok, a négy izzócserén kívül még nem volt semmi baja, szerencsére. amúgy meg állandóan úton vagyok, pl. júliusban 4800 km-t mentem, és nem nyaraláson voltam. a fogyasztást állandóan számlákkal, könyvelve figyelem, és nagyon jó. a múlt héten vizsgálatra vittem a nejem, és mondta, ha vele is így vezetek, milyen lehetek, amikor egyedül vagyok. már lassan cserélni kell a nyári gumikat, kb. 65000 van bennük. a szervizes írta a legutóbbi munkalapra, " a gumik koppotttak". talán még egy évet megtartom, cserére ugyanilyet gondoltam, de dízelben. Most ennyi, mindenkinek hiba és baleset nélküli autózást kívánok.