Nekem nagyon hasonló tekerőgombokkal, mint ezek kijöttek, van egy Blaupunktom. (Kis krómkarika körben, forma, stb). Ha minden kötél szakad, beszéljünk, hátha stimmel.
Valószínüleg elbénáztam a cím beírását, vagy valami egyébért a hotmail-nak nem tetszett. Másik e-mail címemről is elküldtem, onnan még nem jött vissza.
A kasztni (a látványos rész) nem az én érdemem... Évekkel ezelőtt eladtam ugyanis a verdát. A barátaim azt javasolják, jobb, ha nem veszem szemügyre közelről a vasat jelenlegi "fényében".
Én a motort, difit, féket, futóművet, kipufogót újítottam fel rajta. Fecskét tekintve nem kis pénz, munka és idő volt. 5 évig tartott a viszonyunk... (tudom,h kemény, de ment lapjával a felújított 200D, ha akartam...)
Ha jól emléxem a fényszoróid újak! A ködlámpa valóban magasan van az állólámpásnál...
Bosch porlasztó: a német gyártás rég megszűnt, a többit (francia, brazil, indiai) pedig inkább nem minősíteném! Mindenképpen a japán utángyártást javaslom... (ja tűzkariákat ne felejts venni a csere előtt) Ha kell, tudok mágus szerelőt, aki a motort is csinálta...
a ködlámpával én is úgy voltam hogy én aztán megcsinálom bárki bármit is mond, sikerült is 2 db elég jót összesszedjek, de sajnos tényleg nagyon gyenge
most tehát egy általam eddig nagyon elvetett dologhoz nyúlok és beépitek egy tipusidegen ködlámpát
Ma éppen a fényszórókat takarítottam (volt egy kis kontakthiba) és ha már benéztél ide, szeretném megkérdezni, hogy a ködlámpa része műxik-e és csak egy égőt kell bele tenni, avagy nem. Esetleg nem is érdemes vele foglalkozni, mert nem is igazán jó a hatásfoka. -Gondolva az elkövetkezendő ködös időkre.
Másik kérdésem a porlasztócsúcsokra vonatkozik: a denso-t ajánla mindenki a bosch helyett (áruk nagyjából megegyezik). Csak a véleményedre lennék kiváncsi.
Ha valakinek szuksege van allolampas alkatreszre, bontas ala helyeztem a janykat, mert a rozsda cudarul szetragta. Azon felul van egy masik meg korabrol szetbontva.
ha valakinek szuksegeltetik valami irhat:vargatom@t-online.hu
Mai kis siker - egy ürömi bontóból szerzett 123-as nyitó segítségével végre "default" módon nyílik a motorház :-))
Kérdés:
van egy eredeti Becker Europa Courrier rádióm a Mercihez - sajnos az állomáskereső és hangerő gombok hiányoznak róla. Van sansz, hogy ezeket valahol be lehetnie szerezni?
En is ilyennel jarok sokat, szerintem JOOOOOO !!!! En ugy latom, van mar eleg respektje az allolampasnak, nem bantja senki, csak mert lomha. Inkabb megnezik.
a teli honapokra aki nem hasznalja, az NE bakolja fel, mert elkajszulhat a karosszeria tavaszra, inkabb 3 bar a gumikba, akkor semmi bajuk nem lesz.
Olajos rongy a kipufogoba, akksi ki, szonyeg ki, csomagtarto csak lehajtva, de nem bezarva, ha van benne szonyeg akkor az is ki, ablakok ketujjnyira le, ajtogumikat szilikonos rongygyal bedorzsolni . Kezifek nem behuz, ablaktorlo fel, ennyi. 4-5 honapot igy siman ki fog birni.
Akinek nem futott a garazs, az ne takarja le inkabb.
Es beinditani csak akkor, ha legalabb 10 km-t mesz is vele.
Sietnem kellett, amikor próbáltam leírni, hogy mi van...
Most van időm:
'71 200D.
A kocsi hátúlján a felirat Automatic, amikor fényképen nézegettem a kiszemelt példányt. Gondoltam ez lesz az!
Első szemrevételezésnél említette az előző tulaj, hogy csak volt automata, mert valaki kicserélte benne a váltót. Letörtem, de megvettem...
A műszerfal arról árulkodik, hogy tényleg autómata volt. Mivel manuális váltó van benne, gondoltam, hogy kicserélem a műszerfalat.
Ezért kértem W114-115-től képet, az általa árulandó műszerfalról. Azon az látszik, hogy a nálam a sebességfokozatot jelző ablakocska mögött víritó betűk egyszerűen el van takarva egy fekete lappal. H.Laci által küldött fényképen ugyan az látszik.
Átgondolva a dolgot egyenlőre marad a saját műszerfal, mert nagyon szép. aztán majd elválik, hogy melyik lesz cserélve. Vagy a váltó vagy műszerfal, vagy marad minden így.
Mellesleg egy 200D, 55 LE, 1,5t + 1 3 sebességes manuális váltó milyen összhangot produkál meneteljesítményben?
Van valakinek erről infója?
Üdv,
Géza Norbert
Ezeket találtam. Éppen hogy csak látszik valami.
Ferde a kormányom :-) és még mindig nem cseréltem ki a magnót.
Akkor legalább ennyi megmarad emlékbe!!! Sajnos, nincs kilátásba, hogy hamarosan egy w115 "akármilyen" diesel autonak legyek a gazdája... :( De azért, akkor is segítettem volna, ha csak azt kéred, hogy fényképezzek le egy diesel műszerfalat, mert nem tudod eldönteni, hogy kicserélnéd vagy nem!