Ti valóban 3. lesztek, de szerintem nem mi nyerünk, hanem a Paks. Már amennyiben az egymás elleni eredmények számítanak, akkor az ASE mérlege 3-1, a miénk 2-2, a Tiétek 1-3. Szóval helyesen ASE-Alba-Kaposvár. :)
Szamolgattam :) es tobbek kozott az van, hogy csak ugy lehetnenk alapszakasz gyoztesek, ha mi 2-szer gyozunk, az Alba max. egyszer, az Ase egyszer sem. Ennek eselye 2/27... szoval azert tulsagosan ne elje bele magat senki. :) A legvaloszinubb forgatokonyvnek azt tartom, hogy mind a harom csapat 16-6-tal vegez majd.
Nekünk is tetszett, egyébként jó ötlet volt, edzés helyett nyilvános meccs, legalább a fiatalok is szerepet kaphattak és volt néhány szép jelenet. Több néző volt, mint amennyire előzetesen számítottam.
JT nem rossz játékos pláne irányítóként, bár sztem Wise kiesésével ő is és a Sopron is gyengült, 2-2-i nem fognak hiányozni Baroviccsal. Mindenesetre nélküle is csak a győzelem elfogadható hazai pályán.
A Sopron így aztán tényleg egyértelműen kötelezőnek tűnik, mostanában amúgy sincsenek csúcsformában. Thomast amúgy én nagyon bírom, szerintem nagyon jó irányító, nem bánom, hogy nem játszik :)
Kellett ez a csapatnak, meg a szurkolók lelkének is, 4 elvesztett idegenbeli után tulajdonképpen végig vezetve nyertünk. Gratula a csapatnak, le a kalappal. Nem játszottunk olyan kimagaslóan jól, de a lényeg most tényleg a győzelem volt. Szikót örülük, hogy kiemelted, tényleg sokat lendített a csapatot és megvoltak az extra pontok, lepattanók és minden egyéb tőle, amiért szeretjük :D
De furcsa volt végignézni a meccset SK-n élőben nem a helyszínen, de legalább bejött végeredmény szempontjából. Nagyon sima volt, az eleji bizonytalan kezdés után, csak a különbség volt kérdéses a meccs a 3. negyed után eldőlt. Néhány egyénieskedés és könnyelműsködés nem tetszett, de összességében momentumuk nem volt a zegieknek.
Azért bőven van mit javítani, mert Drahos karcsú volt irányítóban, megint gyors faultokat ütöt, lassú és körülményes, Soma bizonytalan és Dávid Geri is hajmeresztő dolgokat tud produkálni. Pedig ők az aktív rotáció részei a padról és Kornél pótlását és az irányítókérdést továbbra sem látom megoldottnak, remélem Nikola jövő héten meggyógyul.
Dunn extra volt, mondjuk a dobott pontjai a Zete védekezését minősíti, ami gyenge volt, 1-1-ben mindenkit megvert és könnyű ziccert dobott. Spica és Swanston is hozzátette a magáét.
Akinek viszont külön örülök az Szikó mentalitása és hozzáállása a padról még sokat érhet a későbbiekben, főleg amikor 2 amcsi lesz 1-2-esen kényszerből.
A leggyengébb a hangulat volt, igaz, hogy Kaposvárról sem mentünk, de a hazaiak mintha hozzánk hasonlóan TV-n nézték volna és otthon maradtak volna, nem erre emlékeztem a Zete meccsekről, mert amiket neten láttam, pedig nekik ez még egy téttel bíró csata volt.
A bírói hibák után volt némi zaj meg rigmus, de ez Tv-n keresztül is harmatos hangzott.
Összességében jár a gratuláció és dícséret a csapatnak és Fekete Ádámnak is, hiszen jól meccselt, jókor kért időt és a taktika is bevált, pattanózást és a festéket uraltuk így csak győzelem lehetett.
A végén a Ronca nyilatkozat ott volt, főleg mikor a Zetéről kérdezték, végre ő is rájött, hogy kell a rájátszásra az a szakáll :))
Jövő héten remélem ezt az utat folytatjuk és a Sopron ellen is itthon behúzzuk.
Én is olvastam, nem jó hír, eredménye Dunn végig, ahogy eddig is és Drahosnak is több perce lesz, talán jobb formát mutat, mert idén neki se megy. Vékonyak vagyunk 1-2-es poszton, de nem hiszem, hogy ezen a meccsen fogunk majd hirtelen elkezdeni bőséggel rotálni meg fiatalokat bedobni a mélyvízbe.
Viszont ennek ellenére nyerni kell, talán szerencsét hoz, hogy a korábbi évek után nem leszünk Egerszegen és a Sportklubbon végre először élőképpel fogom követni a meccsünket.
Persze, hogy nyerünk! :) Főleg most, hogy az utóbbi időben kicsit elcsúsztunk a "Mindenkit megb@szunk!" optimális ütemtervtől... El kell kezdeni behozni a lemaradást. :D