Keresés

Részletes keresés

Szorgos Creative Commons License 2006.04.05 0 0 837
Majd meglátjuk, hátha felélénkül a csapat. :)
Előzmény: kdezsoe (834)
Szorgos Creative Commons License 2006.04.05 0 0 836
Lehet, hogy ismerjük is egymást? :) Ismertető jelem a Westie akit Magic-nek hívnak. :) Bár jobbára a Muter sétáltatja. :)
Előzmény: melanik (835)
melanik Creative Commons License 2006.04.02 0 0 835

Szia Mindenkinek!Hali Szorgos és Lilák!Köszi a válaszokat.

Kicsit  belenézegettem a régi újpesti fényképekbe /google:újpesti képek/ és tele van régi villamosokkal és azok történetével/ HamPage/ Neonvadásznak tényleg jó a weboldala!Gratula!Én viszonylag új vagyok a fórumon, bár régóta olvasgatom.Tuti, hogy van  néhány régi ismerősőm vagy a férjemnek,- aki megyeri fiú. Én a Langletba jártam anno és persze a napközibe.A "fénykorom"  '70 -74 között éltem, akkor nagyon bulizos voltam ,-mint középiskolás.Utána család, gyerekek ect....ect...Szóval eszembe jutott, hogy volt régen egy szobor a piacon,/nem a szovjet../ez egy lányt vagy egy anyát ábrázolt a gyermekével??,- lehet, hogy még ott van csak én nem figyelem a parkolót,mert ritkán  járok arra.A református templom előtt volt, ha jól emlékszem.Mi lett vele?Szorgosnak  mondanám ,hogy én is az uszoda felett lakom.Ha van valami jó kis történetetek a sulis időkből vagy egyéb szívesen olvasgatnám én is....Üdv. Melanik

kdezsoe Creative Commons License 2006.03.31 0 0 834
Lennenk vagy negyense, de ha van ra igeny, en benne vagyok... :)
Előzmény: Szorgos (832)
kdezsoe Creative Commons License 2006.03.31 0 0 833
Nyugi van... :)
Előzmény: Szorgos (830)
Szorgos Creative Commons License 2006.03.31 0 0 832
Na még írok eg utolsót aztán befogom a szám, mert velem van tele a topik. :)
Mit szólnátok egy találkozóhoz, mondjuk a Petőfi tanyán?
És ahhoz, hogy eláruljuk, hogy mi a foglalkozásunk, hogy esetleg segíthessünk egymásnak??
Kellemes hétvégét Mindenkinek! :)
Szorgos Creative Commons License 2006.03.31 0 0 831
Küldtem neked pár képet az ablakomból fotózva a környékről. Remélem sikerül összefaragni egy panoráma képet! :) Neon ugyan nincs rajta, mert most készült.
Előzmény: Neonvadász (821)
Szorgos Creative Commons License 2006.03.31 0 0 830
Van valami új fejlemény az ügyedben? Remélem nem ért azóta semmi atrocitás!?
Előzmény: kdezsoe (818)
Szorgos Creative Commons License 2006.03.31 0 0 829
hali!
Szívesen nosztalgiáznék veled, de pl. az Ifiparkba én még a IX. kerből indultam. 1979 óta vagyok csak újpesti, először nagyon nem szerettem, hogy messze van a "várostól" , főleg, hogy reggel 6-ra a Nagyvárad téren kellett lenni a melóhelyen és a du. műszakból meg 10-kor indultam ide haza. Brrrr nagyon rossz volt! De már jól érzem itt magam! :)
Előzmény: melanik (827)
lilák Creative Commons License 2006.03.21 0 0 828

Sziasztok.

Szia melanik.

Ahogy olvastam az írásod olyan volt ,hogy akár én is írhattam volna.

Engem is pár éves koromba meccsre vittek, most a fiam jár ki, igaz én is,

a fehér hócipő,a Dózsa klub, Tungi ,szúnyogsziget, a lovaskocsis szódás, az esti bulik ifi park és még sok másik művelődési ház és gyárak klub helységei ezeket énis mind végig éltem anno.

lilák.

Előzmény: melanik (827)
melanik Creative Commons License 2006.03.11 0 0 827
Üdvözletem minden újpestinek! Olyan jó volt olvasgatni a topicot és emlékezni."Hol vagytok régi barátok..?" kérdem ,- és alig vannak ,mert  a 70-es évek lakáspolitikája szétszórta őket Budapest valamennyi kerületébe... Én még emlékszem a  mukira, a 8-as villamosra, a kétműszakos általánosra, a szombati ! tanításra.,a napközire és a napközis táborra is.Nekem még volt hócipőm /fehér, patentos, vékony gumicipő/ és az én gyerekkoromban még lovaskocsival járt a szódás és a jeges is.Én is jártam meccsre , már 6 évesen elvitt az akkori nevelőapám.Később a fiúkkal jártunk, most  az én fiam jár.Volt még a 70-es években Dózsaklub, ahol néha összejöttünk a barátokkal.A találkozóhelyünk mindig az Államival szemben volt /metró lejáró/- és onnan  együtt mentünk az "ifi parkba" vagy más bulikba. Nyáron ott volt a " tungi" és  a  szúnyogsziget.A mozi fél 8-as előadására nem engedtek be, ha még nem voltunk 18 évesek.Újpest kisebb volt, egységesebb,-szinte mindenkit ismertünk vagy volt valaki közös ismerőse mindenkinek.Volt közbiztonság. Lány létemre gyakran jártam haza későn a bulik miatt, de soha nem féltem. Ma már ez nem így van sajna..Én szeretem  újpestet, nosztalgiázzatok velem!Köszi, hogy elolvastatok...
Palotasziget Creative Commons License 2006.03.09 0 0 826
Szegényre ráférne már egy felújítás vagy újjáépítés!
Bár így is a"Mi hidunk" :-)
Palotasziget Creative Commons License 2006.03.09 0 0 825
Hoppá, a lényeg lemaradt!
Palotasziget Creative Commons License 2006.03.09 0 0 824
Egy másik nézetből :-))
kdezsoe Creative Commons License 2006.03.09 0 0 823

Vasuti hid...   :)

tweety83 Creative Commons License 2006.03.08 0 0 822

Sziasztok!

Megnyílt a Pilis Rádiós topic itt:

(Budapest - Észak, Szentendre, Dunakeszi, Vác regionális rádiója)

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9137439

Ragadjatok billentyűzetet,  ha szeretitek hallgatni a Pilist, van véleményetek róla, esetleg építő szándékú hozzászólásotok lenne műsorokkal kapcsolatban.

Neonvadász Creative Commons License 2006.02.22 0 0 821
Azt előre is köszönöm!
Előzmény: Szorgos (815)
Palotasziget Creative Commons License 2006.02.15 0 0 820
hozzá állása=hozzáállása
Palotasziget Creative Commons License 2006.02.15 0 0 819
Szia kdezsoe!
Nem gondolnám, h. ezért neked kellene lelkiismeret-furdalásodnak lenni!
Az intézkedő rendőr, - ha udvarias hangnemben közölte volna veled, h. szerinte mégis szabálysértést követtél el, de most nem áll módjában ezt kifejteni neked, majd a kapitányságról kapsz ez ügyben értesítést -akkor nem hiszem, h. bepanaszoltad volna.
Ahogy írtad is, a viselkedése és a hozzá állása, azaz hozzá nem állása tette fel az i-re a pontot!
Egyébként apám mondta mindig nekem: "Gyáva népnek nincs hazája!"
Ha hagyod magad, amikor úgy érzed, h. igazad van, de mégse teszel érte semmit, akkor mindig vesztes leszel.
Úgyhogy, kitartás!
Előzmény: kdezsoe (818)
kdezsoe Creative Commons License 2006.02.14 0 0 818

Igen, erre mar en is gondoltam... :(

Az eset sajatossaga, hogy amig jomagam csupan a rendor nevet es szamat ismerem, addig en az osszes szemelyes adatomat a rendelkezesere bocsajtottam, ugyanis egy jegyzetlapot teleirt velem, amikor elkerte az igazolvanyaimat. Raadasul a rendorsegen meg a munkahelyemet es a foglalkozasomat is jegyzokonyvbe kellett mondanom, csak tudnam, hogy annak aztan mi koze az egeszhez.

A rendor viselkedese annyira kirivo volt, hogy feltetlen onkritikat kell, hogy gyakoroljon, le kell, hogy vonja a tanulsagokat, ha meg tovabbra is rendor akar maradni.

Egyebkent sem en kezdtem, a rendor szakszerutlen intezkedese a KRESZ feluletes ismerete, valamint a rendorhoz nem melto viselkedese volt az oka, hogy konfliktusba kerultunk egymassal.

Elmondtam egyebkent, minden alkalommal a rendorsegen, hogy en ezt az egesz dolgot ruhellem, nekem egyaltalan nem celom az, hogy fejek hulljanak, vagy barkit meghurcoljanak, en csak azt szeretnem, ha hasonlo esetek tobbe nem fordulnanak elo.

Elegge harcos tipus vagyok, ha az igazamat kell vedenem, van meg par dolog a tarsolyomban. Szerencsere ami a nyilvanossagot illeti, meglehetosen szeleskoru kapcsolataim vannak, marpedig a nyilvanossag az, ami a hasonlo szervezetekkel szemben a legeredmenyesebb.

Remelem, ezekre mar nem lesz szukseg...

Előzmény: Szorgos (817)
Szorgos Creative Commons License 2006.02.14 0 0 817
Szia!
Nem hiszem, hogy Off lennél, hiszen ez is a kerület életéhez tartozik. Bár lehet, hogy csak én gondolom így, de lehet tanulni az esetedből.
Mondjuk én csak attól félek, ha a rendőrt megbüntetik és címeri a címed, nehogy megtaláljon civilben. Tudod mire gondolok!?
Végülis jó, hogy így végződik, csak kár azért sok elvesztegetett időért amit erre az ügyre fölöslegesen kellett fordítanod egy nem túl segítőkész rendőr miatt.(hogy szépen fejezzem ki magam) :))
Előzmény: kdezsoe (816)
kdezsoe Creative Commons License 2006.02.13 0 0 816

Nemigazan felejtettem el, a mult heten voltam ezugyben a rendorsegen...

Azota egyebkent, mar megjott a hatarozat...

A panaszomat jogosnak iteltek meg, szabalysertesi eljarast nem inditanak ellenem, az intezkedo rendort, pedig szakszerutlen intezkedes miatt, fegyelmi felelossegrevonasban reszesitik...

A hatarozatban nehany szo esik az intezkedesrol, miszerint a rendor arra hivatkozott, hogy azert nem szallt ki, mert forgalmazott a radion, aminek persze semmi jelet nem lattam.

Ha eltudott kuldeni a fenebe, az 5 centire nyitott ablakon, akkor azzal az erovel, par szoban kozolhette volna azt is, hogy most eppen forgalmaz, ha befejezte, akkor beszelhetunk.

Azt is allitotta, hogy a nyilatkozat kitolteset megtagadtam, amit ilyenkor szoktak alairatni. Semmifele nyilatkozatrol nem tudok, de egyebkent, mivel semmifele szabalysertest nem kovettem el, bizonyara megtagadtam volna, ha barmit is megprobalt volna velem alairatni.

Szerepelt meg a hatarozatban, hogy a tanuk az altalam elmondottakat tamasztottak ala.

Mult heten, ismet csorgott a telefonom, hogy faradjak be tanukihallgatas celjabol, a rendor ellen inditott fegyelmi eljarasi ugyben.

Befaradtam, elmondtam mindent ujbol, jegyzokonyvbe vettek, de az itt alabb es a Rendőri intézkedésekkel kapcs. panaszok topikban, parbeszedes formaban leirt es kozzetett, hozzaszolasomat kinyomtatva is atadtam nekik, nyomatekosan hozzafuzve azt, hogy az en fegyverem a nyilvanossag, ezzel pedig tovabbra is elni fogok.

Remelem, ezekutan mar lerendezik maguk kozott a dolgot, bar valami azt sugja, hogy meg nincs vege a dolognak... :(

Befagyott a topik... talan nagyon OFF voltam a problemammal? :)

Előzmény: Szorgos (814)
Szorgos Creative Commons License 2006.02.13 0 0 815
Nagyon klassz a honlapod! Érdekes volt a séta, köszönöm! :) Ha szeretnél egy képet az uszoda tetejéről akkor küldök szívesen. Itt lakom fölötte. :)
Előzmény: Neonvadász (813)
Szorgos Creative Commons License 2006.02.13 0 0 814
Üdv. Mindenkinek!

Nahát el vagyok ájulva! Most gondoltam Rád, hogy vajon történt e már valami az ügyedben és látom, hogy már lassan el is felejted, annyi idő eltelt az intézkedés óta. Meg vagyok döbbenve ezen a gyors ügyintézésen. :)
Nagyon örülök, hogy sikerült ilyen normális módon rendezni a történteket! :)
Előzmény: kdezsoe (811)
Neonvadász Creative Commons License 2006.01.27 0 0 813
A megújult Neonvadász honlap legfrissebb virtuális sétája az újpesti régi neonfeliratok, reklámtáblák világába kalauzolja el a látogatót.
Palotasziget Creative Commons License 2006.01.03 0 0 812
Úgy látszik vannak még "csodák"! :-))
Előzmény: kdezsoe (811)
kdezsoe Creative Commons License 2006.01.03 0 0 811

Tegnap jo dolog tortent, az ugyemben...:)

Csorgott a mobilom, udvarias hangnemben egy talalkozot kertek tolem, amikor nekem jo.  

Ember modjara, egyenrangu partnerkent, udvariasan bantak velem.

Egy szavam nem lehet, sot!!! :)

Beszelgettunk, (sokat) kozben mindent letettem az asztalra, az itt megirt hozzaszolasaimat, kepeket, helyszinrajzot a meterekkel, stb...

Turelmesen meghallgattak, a kepeket es helyszinrajzot attanulmanyoztak, elmondtak, hogy kozben, a helyszint januar 1-en mar ok is megtekintettek.

Tudattak velem, hogy nem kovettem el semmit, ami szabalytalan, a szabalysertesi eljarast, termeszetesen nem inditjak meg, az intezkedo rendor ellen, a velem tortent viselkedese miatt, fegyelmi felelossegrevonast alkalmaznak, aminek az eredmenyerol, majd ertesitenek.

Remelem, igy lesz... :)

Igy is lehet. :)

A kapitanysagon tortentekkel kapcsolatban megkerdeztek, akarok-e hivatalos formaban, az ott tortentek miatt panaszt tenni?

Ettol elalltam, de elmondtak, hogy az altalam leirtakat, azert maguk kozott kivizsgaljak, hogy hasonlo esetek ne fordulhassanak elo...

Előzmény: kdezsoe (791)
Palotasziget Creative Commons License 2005.12.31 0 0 810
Minden kedves fórumozó és nem fórumozó, újpesti és nem újpesti embernek B.Ú.É.K!
anyika55 Creative Commons License 2005.12.31 0 0 809

Kedves szűkebb hazámbeliek!

Boldog újévet kívánok nektek, és természetesen mindenkinek! :)

anyika

kdezsoe Creative Commons License 2005.12.31 0 0 808

Csondes bulizos vagyok... :)

Boldog Újévet Kívánok, minden kedves újpestinek és nem újpestinek! :)

Előzmény: Szorgos (807)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!