Ha jól látom, lett egy új klubtag (Ezer6, régi-új fórumozó) 1.6-os motorral Dinamique felszereltséggel. Nem találod ki milyen színű? Nautilus kék! Csak nem egy "csapatban" voltak a Tieddel egykor az első útjukon?
Egy thalálkás kérésnek teszek eleget most. Megígértem, hogy utánanézek pár dolognak, íme:
Elf olajat, Pruflux olajszűrőt, Valeo ablaktörlőt a FridCar Kft. Jász utca valahány szám alatt lehet jó áron kapni.
Citroen-Peugeut-Renault autóalkatrész szakbolt XIII. ker. Katona József u. 24. T: 339-8207 M: 30 9425-297 Itt gyári Renault dízel üzemanyagszűrő: 7e Ft
Más:
Jó minőségű olaj például még a ROWE (személyes tapasztalatom)
Képzeljétek megtört a jég! 460 kilóméteren 20 litert evett az olajkályha! Igaz,félve a horvát rendőröktől betartottam a sebességkolátokat.
A következő thalihoz egy ötlet: téli thalálka estleg olyan időszakban amikor lehet korcsolyázni,csúszkálni. -Husit sütögetni télen sokkal kellemesebb,mert hasznosúl a szén egyébként elvesző melege is !
Hmm, erre mit lehet irni?? Az auto vasarlas mindig "elkeserito", foleg ha nincs penzed... Mas markaknal se fogsz mast talalni... Meg egy "tanacs" ha a fapados autot valasztod, az majd az eladas, beszamitasnal is jelentkezni fog negativban... Nincs mit tenni, ha ennyi penzed nincs, akkor marad a hasznalt...
Sőt, ha bármi mást akarsz beletetetni, ami nem a kiválasztott modell széria felszereléséhez tartozik, mindenért külön fizetni kell. Ezek a választható opciók. Szörnyű kereskedők vannak. :))
passziva, legegyszerubb megkeresni par kereskedot, en ajanlom a cegledieket, roluk csak jokat tudok eddig mondani, ezzel talan dohonyi kollega is egyetert...
...azok tényleg rossz nyelvek, én a 198 cm / 125 kg-mal simán elférek a vezetőülésben, úgy, hogy még lehetne két kattanásnyit hátratolni és egy kattanásnyit leengedni az ülést.....
Ja és persze fel van húzva a kormány a legfelső állásba.
Ezt ne tudom, mert én csak 160 cm vagyok. :) De....
Kevés olyan kocsi van -még a magasabb kategóriában is!- aminek ennyire hátra lehet tolni az ülését, és kényelmesen elfér a nem éppen kis termetű vezető.
Hmm, hat friss elmenyek alapjan, latva a thali resztvevoit, eddig senki nem panaszkodott, bar hatul lehetseges, ott eleg keves a fejter, de en ott keveset utazom es 190 se vagyok, meg magassarkuban sem :-)
Ugyan régi suzukis lévén offtopic vagyok itt, de volt szerencsém egy Thalia 1.4 8V-vel megjárni tavaly Szlovéniát, 5 nap, 3 felnőtt + 2 gyerek. Az összes csomag befért hátra (első döbbenet), autópályán 140-160 utazó kényelmesen (második döbbenet), alig fogyasztással (az enyémhez képest).
Szóval csak kellemeset tudok róla mondani.
(Az más kérdés, hogy 5ezrenként szervízlátogatást javasoltak holmi berohadó fékalkatrész miatt...)