1.) mindent megadtál, csak azt nem, hogy milyen motor :))
2.) 2003. március 1. előtti autóknál 1 év, utána 2 év
2.1) Tücsök, avagy Kormányszóvivő :) Lapozz vissza, meglátod a statisztikai arányt, hogy hány embernek javították meg maradéktalanul :)
2.2) Nálam is megvan, egyre hülyébb hangja van, szerintem ragasztás, csak lusta vagyok :))
2.3) A garancia csak akkor ugrik, ha bizonyíthatóan a riasztó okozta a kárt. És akkor is csak egy adott rész. Szóval ha gubanc van a riasztó körül, attól még a fényezés pl. okés marad. Nekem adtak egy nyilatkozatot, hogy szakszerűen lett beszerelve, bla-bla-bla... :) Persze ez a RH-t tökéletesen hidegen hagyja, a cég mentalitásából eredendően :) Ha kell, Gödöllőn tudok szerelőt. De ha visszalapozol, az utóbbi időben volt több riasztóval kapcsolatban is hozzászólás :)
Én 186 cm vagyok és csak akkor vertem be a fejem, amikor 170-nel mentem neki a bukkanónak Muhinál :))) De az szándékos volt :)
A hátsó fejtér macerásabb dolog. Két gyerek kiválóan elfér. A hajszálaim már súrolják a tetőkárpitot. (Szegény punkok... :D) A rokonság elnéző, a kollégák véleményére magasról nem fordítok figyelmet :)) Más meg nem ül hátul :))
Igen, valószínűleg ez mindenkinek meg lehet, legfeljebb nem tűnt fel neki. A rossz hír, hogy a légterelő sem szünteti meg. Egy megoldás van: olyan hangerővel kell zenét hallgatni, mind én. :-))) Igaz, hogy ezt rajtam kívül, a családban nemigen bírja senki. :-(((
2002 decemberi Thalia Expression, 7500km-el mennyit kellene egyen varosban? Az elozo autom egy 1498 kobcentis 9 eves Daewoo Nexia volt, es az joval kevesebbet evett. A Thalia szombati, szoval meg lehet, hogy szoknom kell, de azert meghokkentett.
2. kerdes
Mennyi garancia/jotallas van az autora? Eleteben nem jart meg szervizben ugyanis es van 1-2 gondom vele, mint pl:
2.1) a kormany furan nyekereg, mint amikor tulhuznak egy orarugot
2.2) a szelvedo gumi kicsit el van csuszva, meg nincs a helyere ragasztva (errol azt hiszem itt volt mar parszor szo)
Ezeket szeretnem meg lehetoleg ingyen megcsinaltatni. B-))))
2,.3) akarok bele riasztot, de jo volna tudni, hogy a garit (ha meg van egyaltalan), semlegesiti-e, ha nem a Renault szerviz epiti be
Sziasztok!
2002. decemberi az 1.4/8 Expression thalim. Én meg vagyok elégedve vele, leszámítva a kisebb hibákat (tücsök, kesztyűtartó madzag elszakadás).
Nemrég fedeztem fel ezt a fórumot, és a thalia klub honlapot. Még nem volt időm végigolvasni ezt a több ezer hozzászólást, ezért most lehet, hogy egy elcsépelt kérdést teszek fel.
Olajcsere a téma. Most 15.000 km van benne, másfél éves. Szval mikor is van az első „kötelező” olajcsere?
További balesetmentes thalicskázást mindenkinek.
Ha jól látom, lett egy új klubtag (Ezer6, régi-új fórumozó) 1.6-os motorral Dinamique felszereltséggel. Nem találod ki milyen színű? Nautilus kék! Csak nem egy "csapatban" voltak a Tieddel egykor az első útjukon?
Egy thalálkás kérésnek teszek eleget most. Megígértem, hogy utánanézek pár dolognak, íme:
Elf olajat, Pruflux olajszűrőt, Valeo ablaktörlőt a FridCar Kft. Jász utca valahány szám alatt lehet jó áron kapni.
Citroen-Peugeut-Renault autóalkatrész szakbolt XIII. ker. Katona József u. 24. T: 339-8207 M: 30 9425-297 Itt gyári Renault dízel üzemanyagszűrő: 7e Ft
Más:
Jó minőségű olaj például még a ROWE (személyes tapasztalatom)
Képzeljétek megtört a jég! 460 kilóméteren 20 litert evett az olajkályha! Igaz,félve a horvát rendőröktől betartottam a sebességkolátokat.
A következő thalihoz egy ötlet: téli thalálka estleg olyan időszakban amikor lehet korcsolyázni,csúszkálni. -Husit sütögetni télen sokkal kellemesebb,mert hasznosúl a szén egyébként elvesző melege is !
Hmm, erre mit lehet irni?? Az auto vasarlas mindig "elkeserito", foleg ha nincs penzed... Mas markaknal se fogsz mast talalni... Meg egy "tanacs" ha a fapados autot valasztod, az majd az eladas, beszamitasnal is jelentkezni fog negativban... Nincs mit tenni, ha ennyi penzed nincs, akkor marad a hasznalt...
Sőt, ha bármi mást akarsz beletetetni, ami nem a kiválasztott modell széria felszereléséhez tartozik, mindenért külön fizetni kell. Ezek a választható opciók. Szörnyű kereskedők vannak. :))
passziva, legegyszerubb megkeresni par kereskedot, en ajanlom a cegledieket, roluk csak jokat tudok eddig mondani, ezzel talan dohonyi kollega is egyetert...
...azok tényleg rossz nyelvek, én a 198 cm / 125 kg-mal simán elférek a vezetőülésben, úgy, hogy még lehetne két kattanásnyit hátratolni és egy kattanásnyit leengedni az ülést.....
Ja és persze fel van húzva a kormány a legfelső állásba.