Mert én a sátrat akartam csak kiváltani és azt mondta, hogy jobban járok a Qek-el, mert jóval kevesebb lesz a fogyasztásom. Neki akkor a telepen ott állt 3db Bastei, igaz még az első eresztésű a teljesen szögletes.
Ismerősömnek nem mondhatom, csak voltam nála párszor körbe nézni, de amúgy ő volt az a kereskedő aki lebeszélt a Bastei-ról, szerintem teljesen korekt, és úgy tudom foglalkozik használt bódé alkatrészekkel is.
Jó reggelt az ébredőknek és majd jó pihenést az ébrenlévőknek.
Kedves Iszugy! Beszélhetnél arról bővebben hogy milyen tábor ez,hol van szervezi e valaki stb. Tudod vadkempingezős lévén érdekelne a dolog. Milyen látnivalók vannak a környéken mik a lehetőségek, vizvételezés stb.
Köszönöm jól!Változatos kajákat csináltunk egy hétig:rántott medvetalp rizzsel,meedvekolbász házikenyérrel,Medve sajt (ja azt itthonról vittük)És egyik éjjel átesett a sátormadzagon a szerencsétlen pont bele a bográcsba,hatalmas robajjal!Felébredt tőle az egész tábor!(össz.kb. 200 sátor volt + 4 lakókocsi)Hozzáteszem ez vadkemping!!!Szóval annak ellenére sincs semmi gondd,hogy állítólag ez a legmedvésebb hely ahova járunk má 4. éve!!
Intézik a papirmunkát, hát már csak nem viszik el az orrom elől. teljesen korrekt a kereskedő le a kalappal előtte. ismered Ő is nagy kempinges úgy hallottam.
Egy ismerősömnek szintén ilyen autója van, és ő is használja így csak ő az alján alszik és felűre kellet csinálnom bele polcot, hogy tudjon hova pakolni.
Biztos király lehet így nyaralni, de én már annak örülök, hogy a család megszerete a kempingezést, az ilyen fajta nyaraláshoz még puhitanom kell a nejem.
Ha az idő engedi napi 41.5Km a túrám, -5C alatt inkább kocsival megyek, mert dombon lefelé akkor már nagyon hideg van bringával. Egyfajta sporolás miatt hordom bringával, mert az űzemanyagot igy is kifizetik, és akkor már zsebe megy nem a tankba.
Amúgy, ha nincs áramvételezési lehetőségem akkor egy ilyen lámpával szoktam megoldani a világitást. 12V 6.5Ah zselés akksiról 8 órát bír neon módban. Patyi e-mailje átért?
Igen az a baj amit már leirtam, hogy a turista reduktoron egy kidudorodó kiképzés van a tömités a palackban és a közepén van egy szár ami megvezeti. A fényképen egy ilyen közbetét van ami sima palackra kell és utána a lakókocsi reduktor simán rámegy. Egy haver az levágott a vezető szárból, mert az feltámaszkodik a pb palack szelepén belül és azért tudod csak kulccsal meghúzni és lereszelte a dudort simára úgyhogy a sima pb palackra rámegy. Én 800 ft ért vettem a közbetétet a Bartók béla uton a karavándornál.
Ma pont arra jártam, megnéztem, hát jó nagy bódé az biztos. Tényleg le a kalappal ahogy az kinéz, csak ámultam, az enyémet mellé álitanám azt hinnék rá, hogy a mobil WC-je :-)))
Hogy ráéreztél, tényleg vannak kutyák, de nincs riasztó pisztolyom. A múlt héten jött meg az ultrahangos kutya riasztóm, szerencsére élőben még nem kellet kipróbálnom, de azért az egyik idegbeteg kutyán teszteltem, egyből elugrott a keritéstől mikor megnyomtam a gombot.
Gázfőző, az szokot lenni itt is, meg sokminden, de elősátor lámpát sajna még nem találtam. Lecsúsztam az olcsóról, már későn értem haza, nem baj nyárig csak lesz valami.
Ok. Köszi. Sajnos nem tudom most ide felrakni, mert alig akarja behozni az indexet a net.
Minden reggel 04h-kor indulok napilapot hordani a környező falvakba, és hát kell a biztonság, mert egy darabig a 66-os úton is megyek és az elég veszélyes, mennek mint állatok.