Ja, totál igazad van, én sem látom hol vannak a pontos határok /mi határolja őket, földutak ? :O/, hát úgy nagyjából fogjuk majd kikerülni, aztán meg ha beleszaladunk őrökbe majd szépen elkezdünk magyarázkodni, amire persze ők nem lesznek vevők! Persze ahol tábla van ott egyértelmű a határ, de tapasztalatból tudom hogy nagyon sok helyen nincs tábla /csak amikor kijöttem a területről vettem észre hogy ja TT területen voltam az előbb! :O/ és szerintem ne legyen már kötelességem tudni hogy akkor most hol is van az a határ pontosan! :O
Megnéztem a térképet. Hát nem tudom mi a véleményetek de én nem találom túl részletesnek. Tulajdonképpen mi jelöli rajta a nemzeti parkok határait? (talán a sraffozott rész?)
Gratula Mindenkinek, és legközelebb ne b*szd el a rajtot! ;)
Képhez: Mi az isten, markolat nélkül nyomtad vagy motorozás után ástál még egyet, levezetés gyanánt, nem szoktak ezek a versenyek ilyen kemények lenni?! ;)
Hááj!Ebsztam a rajtott.Aztán a porba nem láttam semmit,nem mertem kockáztatni.-nagyon- Misike szépen helytállt,19. lett.P.Laci is végig bírta,23. lett. Ákos 11. Barnát nem tudom,én meg 12.
Addig vizualizáld fejben a pályák vonalvezetését, a hobbira meg gondolj úgy, mint fizikai felkészítésre a motorozás előtt, és mire eljő a pillanat top formában leszel farkas éhesen a győzelemre. :)
szeva, segitsetek rajtam..pls (yamaha dt 125) hogy kell helyesen beállitani a powert? képek, leirások,infok, tapasztalatok.. minden érdekel powerrel kapcsolatban.hogy tudom megnézni h működik-e rendese? mert annyira nem vadul meg nagy fordulaton sem.. pedig mentem ui dt -vel ami nagyobbat ment mintha turbos lett volna..:D akkorát nyitott. eddig rosszul is volt bekötve..most 1-1 2-2 -höz mutat ..:D Van jel mint az autó vezérlésén? minden infot előre is köszönök..
Sőt, nekem annyira rövidtávú, hogy amikor dolgozok kint a hobbin /ez ugye a haleszi út közelében van/ és mennek kifelé az endurosok a haleszi úton, mindig mondogatom magamban, hogy na a "hülye motoros" gépel kifelé, én meg sz*pom a f*szt, pont úgy állítom be magamban a dolgot mintha nem tehetném meg hogy én is inkább motoroznék, ahelyett hogy nyomom az igát a hobbin! ;) Na de lesz ez majd még így sem! :) Eljön az én időm is egyszer, lehet hogy ősszel /amit azért egy kicsit nagyon elég távoli időpontnak gondolok/, de eljön! :O
Ha nagy a hangja az baj, ha kicsi és a barom ez miatt eléd lép akkor meg az. Ez már csak így működik. Ismerek olyant, aki szintén motoros volt, és hogy most már nem az, a felesége a ház előtt elhaladó motorosokat legszívesebben kinyírná. Rövid távú memória.
Ja, láttam cikket, kíváncsi vagyok a kontrára! Egyébként állítólag, a másik oldal mesélte Herkának, az elvtársainkra direkt vadásztak, ugyanis már nem először lettek figyelmeztetve, de ők csak nem bírtak magukkal és csak jártak ki a betontörmelékes kupacokhoz endurozni /amit mellesleg én nem igazán tudok elítélni hiszen semmiféle természetvédelmi területről nem lehet szó nálam ha betonbunkerek vannak elásva a földalatt, azt már egyszer valaki tönkre b*szta onnantól kezdve azt már kilehet nevezni védett területnek, de a szememben nem az, igaz én senki vagyok, de szerintem a védők is csak egy senkik, akiknek nem hiszem hogy ez lenne az igazi dolguk, ezt csak azért érzik dolguknak, mert nagy bennük a becs, és hatalom vágy, az írigységről már nem is beszélve, ahogy sajnos ma itt Magyarországon nagyon sok emberben megvan, mondhatnám hogy a többségben és lásd a politikusaink mutatják nekik a jópéldát, ennek az országnak reszeltek, nem vagyunk felnőttek, nincs párbeszéd, csak egymás mellett elbeszél mindenki, de hogy is lenne ha mindenki a saját igazát véli igaznak, tiszta óvoda, komolyan mondom, ill. írom! Bocsi ezt a sok Offot, de le kellett írnom!/