Segítsetek légyszi! Van egy szám, aminek a címe asszem Sweet Child O' Mine. Hát ez a szám nekem nagyon kéne. Nincs meg valakinek mp3-ban, vagy esetleg meg tudná valaki mondani, hogy melyik albumon van rajta? Előre is köszi!
Azért nem rossz ez.
Aki ismeri a Linkin Parkot pl., az elgondolkodhat...
Talán tényleg megérné...
Papa Roachtól és Slipknottól nem vagyok oda, de a Gunsért mindent!
Tényleg, mikor is esedékes a dolog?
Sziasztok!Latom masokat is erdekelne egy kozeli koncert.En a nurnbergi Rock im Park fesztivalra mennek,stoppal.Ha valakit erdekel,orulnek,ha irna,mert nincs kivel mennem.150-160DM-be kerul a jegy 3 napra(fesztival,egy csomo fellepovel a Guns mellett.Pl.:Radiohead,Papa Roach,Limp Bizkit,..).Szoval ha valaki(k) vallalkozna(nak) a dologra,akkor irjon.
U.i.:Becsben biztos hogy nem lesznek(a kozeljovoben).Csak Berlinben.De az is messze van.
Tartsuk már életben a topicot!
Szóval azt hallottm, hogy jön a Guns Bécsbe. Az már nincs olyan messze, ha jó az id?pont, én biztos kimegyek. Utánanézek, hogy igaz-e, és hogy mikor esedékes a dolog.
Üdv:
Hallotad a sztorit,hogy hány ember fér bele egyszerre egy trabantba? :))))
Viccen kívül 4 ember már egész türhető költséggel eljuthat egy viszonylag nem túl messzi helyre. De lehet bérelni kisbuszt is. Hogy mennyiért, nem tudom, de lehet, hogy pl 10 embernek már megérné.
Én és egy haverom benne lennénk. Kezdhetsz gyűjteni! Jó lenne szerezni egy nagyobbacska járgányt és akkor megoszlana a benzinköltség. Tud valaki vezetni?
Kedvem az volna...csak még pénzt kellene szerezni hozzá. Sajnos volt Gunsos haverjaim letértek az ösvényről, és nem mennének el, de ha sikerülne itt a neten összeszedni egy bandát az jó lenne, mert akkor nem egyedül kellene nekivágnom az útnak.
3X és többiek! Ezügyben vagy bármely más Guns ügyben lehet velem dumálni, csak jelezzetek itt vagy mailben.
udv mindenkinek!
Ezt most talaltam, ha erdekel vkit
Juni 1 Rockim Park in Nurnberg
Juni 3 Rockimring in Nunburgring
Juni 5 Berlin
Juni 17 Jammin fest in Imola, San Marino
Juni 23 Gelredome in Arnhem Hollandia
Juni 25 Stockholm
Juni 26 Oslo
Irjatok ha tudtok angliai koncertdatumot.
Kossssssssz
R