KRESZ kérdésem lenne miután már többen mondták, hogy állítólag létezik olyan szabály, hogy a tömegközlekedési járműveket köteles vagy kiengedni a megállóból lakott területen, ha az kitette az indexet. Tényleg van ilyen?
Hat en egy WagonR+-os ceg kepviseleteben nem szolnek :-)
passziva, komolyan megfordult a fejembe, ami a topic holgy tagjanak is... Miert jottel Thalias topicba ha zsigerbol elutasitod a Thaliat, mind anyagiak miatt, mind kulalakra...? Nem ertem, ezt komolyan megmagyarazhatnad...
Ez érdekes, mert napok óta nyomják a rádióban, hogy most a thalia status 2.5M-ért, és még 100.000 benzinutalvány. Szóval megint akciózzák. Amire én ezt reagáltam az volt, hogy az astrát most mennyiért lehet akciósan megvenni. Szerintem, ha bemész egy kereskedésbe biztos megmondják, hogy most milyen akció van a thaliára. Az utóbbi 3 hónapban folyamatosan volt valamilyen akció.
hát igaz: a lopástól való félelem miatt kialakuló rákos sejtek, a magasabb casco, és a drága alkatrészek, szervízek mind-mind eltüntetik a csökkent értékvesztésből származó hasznot.
Az ertekvesztes es a nemet auto relacioba megint nem mennek bele, de van benne igazsag, csak gyozd megovni, hogy a tied is maradjon, mondjuk egy Golf vagy egy Passat, de akar Polorol is beszelhetunk...
nem tudom, nem nagyon vagyok oda a gondolatért, hogy azt vegyek.
egyrészt mert román. elvből nem veszem meg!!
másrészt mert újkeletű, kiforratlan.
érdemes visszaemlékezni az új laguna első két évére...minden másodikat vissza kellett vinni mert szar volt.
fontos, és ez van: nem mindegy hol gyártanak egy autót...a japán toyotához képest az angol egy másolat, ugyanugy mint a délkorei nexia super, míg a román egy hulladékgyár..
a thalia 1.4 16V motorral elég sok extraval 42000 kmmel, 3 évesen 1,6 milcsi.
a tulaj anno 2,4ert vette..
ha nem akarsz bukni az ertekvesztesen ne vegy uj autot, es nemetet kell venni ha megis.
Én egyszerűen azt nem értem, hogy miért kell egy márkának (bár a Logan Dacia álnéven szerepel) két teljesen azonos piacot célzó autó. Ami gyakorlatilag csak apróságokban különbözik (a formát kivéve, bár az sem egetverő különbség). Csak nem a Thaliát szánják az olcsó autó "presztizs típusának"? Ez így eléggé paradox.
Sőt! Nem is csak burkoltan: "Az importőrt kerékbe törtem, volt még hüvelykszorító, vasszűz, spanyolcsizma és végül 24 óra végtelenített török popzene, de csak annyit árult el, hogy lényegesen olcsóbb lesz a Thaliánál. Aminél szebb, jobb, nagyobb, és ugyannyira Renault." Ez azért túlzás.
Hat, mit is mondjak...? Eddig birtam a TC-s cikkeket meg ha le is huztak a Thaliat, na de azert ez sok volt... A Logan futomuvet nem tesztelhettem meg, de a belso kepek alapjan cseppet sem egy modern es szeretheto auto. Azok a kozepkonzolos kapcsolok... Ja, hogy a legmagasabb felszereltsegut teszteltek, az is valami, bar tudnam feledni mondjuk az ajto es kesztyutarto kidolgozasat... es szebb mint a Thalia, nem azt mondom, a Pupos se szep, de azert a Logan nem egy Maserati hozza kepest... Hihetetlen!
Az igaz, hogy a Thalia ara eddig se volt magas hasznaltan, de ez a bekasegge ala fogja vinni. Egyszeruen meg mindig nem terek magamhoz, hogy ma ezt az autot piacra lehet dobni...
Az egy dolog, hogy mit ígérnek, a másik az, hogy milyen minőséget lehet kihozni ennyi pénzből.
Egyik ismerősömnek is van Thaiföldről 1 dolláros Rolex órája. :)
Elolvastam a Logan cikket, s ha a fele igaz ami oda le van írva akkor a mi autóink vétel utáni áresése igencsak megnövekszik!
Ha használtan 2-3 évesen egyáltalán valaki meg akarja venni...
Esküszöm nem tudom lépett-e már valamelyik autó gyár ekkora baklövést maga és vásárlóival szemben mint amit a Renault most véghez vitt.....de szerintem, nem...
Csak érteném az okát..hiszen a Thalia eladási mutatóira mindent lehet mondani csak azt nem, hogy nem hozta meg a hozzá fűzőtt reményeket. Minden évben magasan jól szerepel...
Kérdés csak az mennyire lehet visszatartó erő a vásárlóknál, hogy az autót már nem is a törököknél hanem a román állam munkásai dobják össze! Vagy visszatartó erő ez egyáltalán...Az olvasottak alapján a teszt írója szerint igaz burkoltan de jobb minősítést kap mint a thalia....
Az 1,9 tényleg soknak tűnik, de a lényeg, hogy a beszámítással együtt jól jöttél ki.
Az én 2002. májusi kocsimért - szintén 1,4 8V Expression - 2 évesen a kereskedésekben 1,6 körüli beszámítási árat mondtak. Meghirdettem, végül 1,650-ért ment el.
Annak idején a fiatalabb, 16V-s példányok kerültek 1,9-be.
Ninó Karotta, azaz Répa Kata, nem az éles esze miatt került a Totalcar-hoz. :))) A Thalia barátok érzéseit sértő szubjektív kiszólásait nem kell komolyan venni.
Kereskedőtől vettem, régi autóm beszámításával, készpénzre. Viszont a régi autóm beszámításával jól jártam, így összességében megitélésem szerint nem jártam rosszul.