Részletes keresés
Boris tegnap Merkelnél volt látogatóban. Akkora maflást kapott...
Igen, meg Theresa Maynel is, de o legalabb volt annyira elbizakodott, h. kiirt egy uj valasztast...
Ne felejtsdaz ürgebőrbe vart imperialista békaemberek akik igazából a föld közepén lakó gyíkember nácik...
ps. ugye szerinted a Iron Sky / Iron Sky 2 is dokumentum fim, ugye:) negyokat ámokfutsz itt mostanában :) nem értem miért?
ez igaz...
meaculpa
Te? Normalis? :D:D:D:D
Mi, a normálisak szorulunk kezelésre, te idióta, igen! >:-DD
Nem a ..idók?
A globalogazdi, akinek csápoltok, akcióba lépett. Az IRA mögött is a cionista háttérhatalmi körök állnak.
En meg az első 3 halott utáni sztendappkomedit.
Nem is lett volna az, ha rendes valasztas van...
Nem is minelnöknek valo. Mappetsóba az erkélyre.
BJ el tudja érni, amit az IRA soha, az egységes Ír Köztársaságot. Már várom, hogy az irredenta olvtársak írják a de bezzeg kommenteket.
https://hu.euronews.com/2019/08/19/pokolgep-robbant-eszak-irorszagban
A gazdáitok már elkezdték a hamis zászlós műveleteket Johnson kiiktatására. >:-)
Várok egy semmiből érkező IRA robbantást, csak az ízéért. Hogy bojo észbe kapjon.
A skót főminiszter szerint BJ UK utolsó miniszterelnöke és 250 év után az első angol lesz. Én teszem hozzá HA.
Link az allitasodrol?
Na, igen, akkor Timmermans miért ugat abba bele, amihez semmi köze? >:-)
Azokban is van alternativ univerzum, fenntartom az allitasom.
Barnier......
Az én kedvenc sorozatom a Trónok harca és a Krypton, de kedvencem a Zöld Íjász és a Star Trek is! :-)
Te, szerintem kevesebbet nezd a "Man in the high castle" c. remek sorozatot, mert mar azt hiszed az a valosag...
Nektek a valóság a fake news, elmész a nénikéd térdekalácsába! :-D
Esetleg a temahoz valami, ssy? Pl. a haverod kamuhirei nem zavarnak?
Ki az a ti? En max a kocsim kormanyzom...
Mémországban ti kormányoztok, én mondtam! >:-DD
"Erdély még csak autonom se volt :("
Erdély 1952-től 1968-ig volt Magyar Autonóm Tartomány. :(
(Az ötvenes években nyomtatott magyar történelmi-földrajzi atlaszok is jelölték.)
Index Fórumok
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!