Szerintem kénytelen leszel kicsinosítani és magad eladni :( Amit tudok ajánlani: a neten meghirdetni minél több fotóval. Az sokat dob rajta. A fényképezésben tudok segíteni, ha Budapesten v. Miskolcon/Tiszaújvárosban jársz.
Egyelőre én is sötétben tapogatózom. Az ablaktörlő karját azért kell cserélni, mert a clioban ennek a végén van a fed. comp. kezelője. Elvileg a komplett km. óra cseréjénél már benne van a fed. comp. egység is.
Meg nem erősített infók szerint amelyikben van kijelző a rádióhoz gyárilag (magasabb felszereltségű Thaliák), ott elvileg ennek is megvan a kábelezése. Ámen.
A gyakorlati megvalósítás várat magára, mert az autóvillamosságis doktorbácsi külföldön van csütörtökig, addig azt hiszem nem fogok tudni bővebbet mondani :(
Szóval a márkaszervízben mindenhol tanácstalanok, alkatrész van, a dokibácsit meg kellene várni, de szerintem megemelem a telefont :))
Sajnos a Daewoo Nexiámat, azt a csodálatos 150ekmt futott, 8 éves szgk.-t nem veszi be senki a rönyósok közül, mert állítólag idegen márkát csak 6 éves korig számolnak be..
Csak most tűnt fel, hogy mindenki feketét kér. Csak az van :))) Egyedül a felirat színe variálható, amit el kellene döntenünk :) Na meg azt, hogy mi legyen rajta :)
Szerintem jól döntöttetek. És még egy szegedi (?) a csapatban. Lassan alakíthatunk egy "thaliaklub-Szeged" alosztályt :)). Végül hol rendelted meg? Volt rá most akció?
Fedélzeti computer projekt kilőve. Komplett műszerfali egység csere, ablaktörlő kar csere... A műszerfali egységre még a bontó is nettó 120 ezret mondott.... :(
Beultem, nezegettem, és akkor gyorsan odafutott egy értékesítőmókus nagyon izgatott volt, kiszálltam.
Mondom, mi ujs?
Jaj, jaj, majd én bemutatom az autót!- monta ő
Azt nem szeretném, megnézegetem, kinyitom, becsukom, megszagolom:)) és utána isten bizony kérdezek reggelig, csak most hadd nézzem már végre meg az autóT-válaszoltam.
Sajnos hajthatlan volt. Be kellett mennem a jó kis irodájába, és végighallgattam, hogy a thalia milyen jó. Ahelyett, hogy hagyott volna nézelődni. Hiba!!
Akkor fogtam meg az asztal szélét, még mindig norm. arcal, amikor azt mondta: a 1,4 8V-s motor még jobb is, és megbízhatóbb..
Szóval az autó tetszett, de ez az ugribugri nagyon idegesítő volt. Mire megszabadultam tőle, már más családok tapogatták a kiállított thaliat, így már én tegnap nem nézegettem tovább.
120 mp-s üléspróbaszintű benyomásom (mert ugye jött a misimókus) jól tart az ülés, bár félek hogy izzasztó nyáron mint a twingoban,,a kormány-ülés-pedál háromszög okésan beállítható, fejem nem épült be a mennyezetbe, mögöttem van annyi hely mint a nexiában, a csomagtartó nyilása szűk, hiába nagy a raktér.
Péntekről szombatra engem is elértek a dísztárcsa tolvajok. :(
Szerintem mind a ketten rosszul jártunk, mert nekem nincs dísztárcsám, viszont túl közeli parkolásokkal a járdaszigethez sikerült alaposan összekarcolnom, szóval ő se kap majd túl sokat érte.
Mivel a gyári drága, az olcsó meg gagyi, így marad...
Küldöm TIFF-ben, menni fog 7-es verzión is. (De azt hiszem, h. a hátsó layert más progival is manipuláltam, így nem biztos, hogy könnyen lehet piszkálni :)
A matricával kapcsolatosan: esetleg a leghátsó layert erősebbre venni, ill. nem-e kellene jobban "hangsúlyozni" a clubot?
Ha photoshopban készült akkor szivesen vennék egy példányt mailban további szerkesztés céljára.(max 7.0 ver. és nem tudom, hogy a layerek megmaradnek-e mentés után..vagy bitképet lehet-e konvertálni?)