Nézni fogom! Jó hogy velvetted mert kíváncsi vagyok hogy pontosan mi is történt mert nem nagyon fogtam fel :) Egy kicsit azért bosszús vagyok mert többet néztem ki magamból és jobb helyre számítottam, de hátha tudok majd szépíteni.
Köszi a mai és a tegnapi képeket is! Sajnos én a CER-en sem meg a DRZ napom sem voltam, talán majd legközelebb ráérek /bízom benne/! :( Viszont így haladt a műhely építés! :) Állítólag a CER nagyon állat volt, pont a nagy Tatárszentgyörgyi domb mellett mentek el!
Ígéret szerint péntek este van a műsor a Sport 1-n, a címe pedig: "MotorSport1" talán! A lényeg, hogy péntek este terv szerint 19 óra 15 perckor a Sport1 csatornán lesz.
Du. volt az Enduro VB a sport1-en.Nem baj hajnal 4-kor ismétlik!!!!!!!! Más. Állítólag ma Sóskúton voltak a dakar-motorosok edzeni.Kár,hogy nem szóltak Replikával csatlakoztunk volna!8-))))
Na, megjöttünk Szegedről, a felhozatal nem volt hatalmas, de azért két jó gépet láttunk, ha meg az autókat is számoljuk akkor akár azt is írhatom hogy számtalan jó gépet láttunk! :)
1.kép: Gyenes gépe.
2.kép: Szilvási gépe.
3.kép: Robi Gordon gépe.
4.kép: Egy közös fotó Gyenessel. Tök jó fej, jó sokáig feltartottuk, de a végén valahogy sikerült neki "elmenekülnie"! :)
Ja, totál igazad van, én sem látom hol vannak a pontos határok /mi határolja őket, földutak ? :O/, hát úgy nagyjából fogjuk majd kikerülni, aztán meg ha beleszaladunk őrökbe majd szépen elkezdünk magyarázkodni, amire persze ők nem lesznek vevők! Persze ahol tábla van ott egyértelmű a határ, de tapasztalatból tudom hogy nagyon sok helyen nincs tábla /csak amikor kijöttem a területről vettem észre hogy ja TT területen voltam az előbb! :O/ és szerintem ne legyen már kötelességem tudni hogy akkor most hol is van az a határ pontosan! :O
Megnéztem a térképet. Hát nem tudom mi a véleményetek de én nem találom túl részletesnek. Tulajdonképpen mi jelöli rajta a nemzeti parkok határait? (talán a sraffozott rész?)
Gratula Mindenkinek, és legközelebb ne b*szd el a rajtot! ;)
Képhez: Mi az isten, markolat nélkül nyomtad vagy motorozás után ástál még egyet, levezetés gyanánt, nem szoktak ezek a versenyek ilyen kemények lenni?! ;)