köszöntöm a KLUBTÁRSAKAT! Szeretnék segitséget kérni, kapni. Elérkezett a kétéves szerviz ideje. Tudnátok-e segiteni abban hogy mit ér ez a beavatkozás, ill mire érdemes oda figyelni, kikövetelni a szerviztől? A szóba jöhető szerviz Kalocsa. Köszönöm a segitséget. Jó utat mindenkinek!!
Rákattintasz annak a fórumnak a nevére, amelyikbe topicot szeretnél nyitni. Miután kilistázta a fórumban található topicok címeit, a jobb felső sarokban találsz majd egy gombot: "topicnyitás". Erre kattints rá és már nyithatod is.
Üdvözlet mindenkinek. Kiderült a probléma oka. A hátsó ablakmosóhoz vezető cső eltörött és a kifolyó víz a csatlakozókra folyt és ez zárlatot okozott. Ez bolondította meg a számítógépet, és ezért csinálta a tapasztalt dolgokat. Természetesen garanciában (ingyen) megcsinálták.
Tanácsot szeretnék kérni kedves márkatársak. A következő tapasztlatam a 2005.06.09-kor vásárolt lacettinél. A feleségem reggelente vizsi a kislányt oviba, ezért minden nap megyünk de csak rövid távon. Reggelente amikor kiállok a garázsból könnyen indul, da ha kint áll egy, vagy két órát akkor már elsőre nem indul. A mai napon pedig a következőt tapasztaltuk. A feleségem le akarta állítani a motort, elfordította a kulcsot és ki is vette de a motor tovább járt. Lefullasztotta, majd újra be lett indítva. Ezután ment egy picit leállt, majd be sem indult. Rá adtuk a gyújtást, és minden halványan vílágított. Levettem az aksi sarut és utána idnult. Majd ismét egykicsit mentünk, leálltunk és kezdődött az egész elölről. Arra lennék kíváncsi, találkozott e már valaki ilyennel, és ha igen mi lehet ennek az oka. Nekem van egy tippem, de kiváncsi vagyok van e ilyen tapasztalata valakinek. Köszönöm a segítséget!
Beszámították, olyan durván 150e-rel kevesebbért, mint ahogy én eladhattam volna, ha kedvem van vállalni a macerát. De ez volt a legjobb ajánlat, két helyen is megpróbálták kiszúrni a szemem 1,5-1,6 millával...
Épp az a 275 literes csomagtartó. Két gyerekkel tragikusan kinőttük, így kombit akartunk venni. Három választék merült fel: Opel Astra, Lacetti és Cee'd. Ár/felszereltség/garancia arányban a Cee'd győzött...
Erre reagálnék: "A bal kezet vezetés közben nincs hol pihentetni, a könyöktámasz túl mély."
Én 182cm vagyok, és úgy vezettem, hogy az ülést teljesen letekertem, és annyira hátratoltam, hogy a kuplungot nyújtott lábbal érjem el. Így mind az ajtó, mind a középső könyöklő pont kézre esett. Olyannyira, hogy a városban, lassabb haladásnál úgy vezettem, hogy bal könyék az ajtó könyöklőn, kormányt két ujjal tartom, jobb könyék a középső könyöklőn kéz váltó felett, esetleg a váltón. Nekem ez tök kényelmes volt, de hallottam már más testalkatú embereket panaszkodni. (Most a Cee'dnél pont ugyanígy sikerült beállítanom.)
Igazán nincs mit! Én nem vártam meg, hogy kiszáradjon. Irány a szervíz! Ők megoldják gyorsan. Kitakarítják, és kicserélik a csövet! Szerintem minél előbb menjél vele be a szervízbe, nehogy nagyobb galibát okozzon. Ha Pesten viszed, akkor bátran merem ajánlani a Chevy Gombost. Keresd Szabó István szervízvezetőt!
igen, típushiba! Eltört a hátsó szélvédőmosócső, ami a hátsó ajtónál lévő műanyagban fut. Sajnos a víz befolyik a kárpit mögé, és ez elketromos zárlatot okoz. Ha garanciás a gép, akkor gariban cserélik, ha nem, akkor 4-5000 forintos tételről van szó!
További infóért szeretettel várunk itt: http://www.lacettiklub.hu
Kb. 3 hónapja vettem egy 2 éves 1.6-os SW-t. December elején jelentkezett először a probléma:
Becsuktam az ajtót és halványan égve marad a visszajelző lámpa. Később ez odáig fajult (egy napon belül), hogy a motor leállítása után az összes visszajelző lámpa égett, mintha rajta lett volna a gyújtás, sőt egyszer a kulcs kihúzása után is(!!) tovább járt a motor. A riasztóra gyanakodtam, mert már korábbi autómnál is okozott problémát, és hát elég szakszerűtlenül volt beszerelve, így másnap ki is szereltettem és meg is szűntek a hibák...ma estig. Ugyanaz, mint akkor.
Kérdésem, hogy volt-e valakinek hasonló gondja és mi okozhatja, mert amikor szervízben megnézték, semmi különöset nem találtak rajta.
Előre is köszönöm a válaszokat, és mindenkinek boldog új évet!
A Blaupunkt rádiót külön gyártják a Daewoonak, speciális jeleket használ a kormányhoz. Lehet viszont pénzért venni átalakítót, hogy bármilyen rádiót használhass hozzá.
Sziasztok! Milyen mp3 lejátszoval lehet helyettesiteni a gyári vacakot?Vettem egy másikat de nem lehet a kormányrol vezérelni,pedig a gyárto és a csatlakozok egyformák!
Visszaigazoló email nélkül nem is fogsz tudni belépni. Adminisztrátori email (fent van a honlapon): lacetti-klub@extra.hu Az admin egyébként én vagyok. Nem látok regisztrációs email gondot a rendszerben.
Legyél egy kicsit türelemmel, néha 30 percbe is beletelik, mire megkapod a mailt. Ezt sajnos nem tudjuk befolyásolni.
Ha később is fent áll a gond, akkor a teendő a következő: A fenti mailre küld el az adataidat (regisztrációnál használt email cím, felhasználó név)
Nem tudom, elküldés után lesz-e fentebb egy kép, mert a Megnéz funkció nem jeleníti meg. Ha nem lenne ott a kép, akkor itt megnézhető: http://kepfeltoltes.hu/071122/Lacettiklub_www.kepfeltoltes.hu_.gif
A lényeg, hogy regisztráltam a Lacettiklub-hu-ra, de aktivációs emailt nem kaptam. Amikor be akartam jelentkezni, akkor a képen látható ablak jelent meg a szöveggel, de hogyan érjem el az adminisztrátort, amikor ilyen elérhetőséget sehol nem fedeztem fel.
Én mindenképpen felkeresnék egy másik szervízt a problémával minél előbb. Ha van rá lehetőséged természetesen. Pesten merem ajánlani a Chevy Gombost. keresd Szabó István szervízvezetőt! Nem fog elhajtani.
Szeretettel várunk téged is! Hátha valakinek van valami ötlete: http://www.lacetti-klub.extra.hu vagy: http://lacettiklub.hu