Na, innentől fogva Gulácsi hálóőr úr világhíró kapus személyiség, hiszen a Mesternek már van némi rálátása a futtbalsportra. Én is láttam személyesen, és úgy vetődött a lapdára ez a fiatalember, mint egy párduc az esőerdőben a vadnyúlra! Még sajnáltam is szegényt, hogy igencsak megütheti a végtagjait. Az indián személynek igazán szimpozáns apacs/atamán típusú pofacsontjai vannak. Kúmann úrnak üzenném, hogy esetleg az utánpótlás húszra lehetne építeni a jövendő focisport fellegvárát.
Ez már a fociszakértelem hovatobbja! .Megjegyzem még, hogy nagy tehetséget állapitottam meg az U20-ból az indiános hajviseletű Gosztonyi futáskulturájában és Szabó János is ügyes aki amúgy pakson lakik.
Nem hittem volna, hogy ennyi idősen megszeretem a focit, merthogy emberemlékezet óta nem ez jellemzett. Ez majdnem olyan érzés lehet, mint amikor beköltözik valakibe a Szentlélek és akkor megváltozik az ember személyisége.
A felnőttpályás focihoz elég keveset értek. Ebben Frici és Endre nevű kollégáim a szakértők. De az utánpótlás focit azért megnéztem. Roppant ügyesen tudtak lelkesedni és az is látszott, hogy rendesen megizzadtak a mérkőzés végére.
Reménységek
Nincs mit titkolnom, életemben eddig összesen 3 alkalommal voltam a DVSC mérkőzésén illetve tv-ben eddig láttam saccperkábé 17 mérkőzést. Az utánpótlás húsz nevű válogatott viszont egyenesen fociszerelembe varázsolt. Amikor Endre nevű kollégám azt mondja Balajti, akkor én most már tudom, hogy az a BAZ megyei csatár fiatalember. Illetve, hogy Koman Vladimir nem a Kúmann nevű szövetségi fociszakember fia, csak névhasonlóság van egy picikét közöttük. (Kolléganőm Dalnokyné Esztike értette félre ) Szinte megtanultam egy új nyelvet az elmúlt három hét alatt. Focinyelv ez. Nem hittem volna, hogy ennyi idősen megszeretem a focit, merthogy emberemlékezet óta nem ez jellemzett. Ez majdnem olyan érzés lehet, mint amikor beköltözik valakibe a Szentlélek és akkor megváltozik az ember személyisége. Persze ezt a példa kedvéért irtam, nem szeretnék senkinek sem belegyalogolni a vallási elképzeléseibe. Ha hiszik ha nem a macskám Citrom is együtt nézte velem a döntőt. Ami a 3-ik helyért lett megrendezve! A legvégén a 11-es rugásoknál eltakartam Citromka szemét, mert féltem, hogy idegösszeroppanást kap az a cica. Mondjuk én a határán voltam. De az a Gulácsi nevű fiatalember úgy kivédte az összeset mint a pinty. Én személyesen egy világhirű kapusról hallottam még gyerekkoromban. Lev Jasinnak hivták és véde a Szovjetúniót. Na ő világhirű volt, mert mondom, én is ismertem. De szerintem ez a Gulácsi jobb. Legalábbis én így itélem meg. Hiszen ennyi mérkőzés után, most már van némi rálátásom a futballsportra. .Megjegyzem még, hogy nagy tehetséget állapitottam meg az U20-ból az indiános hajviseletű Gosztonyi futáskulturájában és Szabó János is ügyes aki amúgy pakson lakik. Valamennyien szimpatikusak voltak és ezután mindig megnézem őket ha a tv-ben fociznak. Az első számú kedvencem persze továbbra is a DVSC csapata akik eljutottak Európába! Sajnos azt nem engedhetem meg magamnak, hogy Budapestre meg külföldre utazzak megnézni a mérkőzéseiket. Meg aztán ha minden helyi lakos elutazna, akkor ki vigyázna Debrecenre ?
De jó nektek. Az Indekszc.hu pl. ezt jósolja. " A hétvégén se érdemes kijönni a szobából Szombat, vasárnap is esni és fújni fog. 1-2 fokkal lesz melegebb. Talán jövő csütörtökön jobb lesz."
Erről hogyhogy nem tett említést senki?? Gratulálok a debreceni Gt.-nek a nagyon potimális, szülinapos zenekarukhoz. Lukács úr éppen most ad riportot az egyik pesti reggeli rádió műsorban.
Országosan 3-6 százalékkal emelkedik a lakossági áram ára novembertől - tudta meg a Magyar Televízió Híradója. Budapesten és az ÉMÁSZ hálózatában ez kilowattóránként 1 forint, az E-ON-nál pedig körülbelül 2 forintos drágulást jelent. Novembertõl drágul az áram - MTV Híradó
A legnagyobb áremelés (6,2 százalékos) az E.ON szolgáltatási területén lesz novembertől. Ez a mérték azonban így is több mint 2 százalékkal elmarad a szolgáltató által kért díjemelés mértékétől. A DÉMÁSZ 3,9, az ELMŰ 2,4, míg az ÉMÁSZ 1,3 százalékkal drágítja szolgáltatásait november elsejétől. Az utóbbi három áramszolgáltató eredeti áremelési kérelmét hagyta jóvá a Magyar Energia Hivatal.