Semmi előzmény, minden jól működött!!! Amikor tolatok be, teljesen alá kell szednem balra a kormányt néhány, métert megyek így, akkor történt a baj!!! Leszereltem, szétszedtem, az alumínium házba kellett egy 2,5 x 65-ös átmérőjű gumigyűrű!!! Azóta hibátlanul működik,(kopp-kopp) igaz nem sokat mentem vele, majd vasárnap lesz egy hosszabb utam!!! További szép napot!!! üdv: karimama!!!
Ma este olyan nehéz lett kormányozni a traficot!!! Megnéztem, és a kormányszivattyú kinyomta a hátulján az acél gyűrűt, és a a házból azt a kerek deknit félig!!! Járt már így valaki??? Lehet vele valamit kezdeni, javítható??? Esetleg van valakinek egy ami még használható!!! Milyen olaj kell a szervóba??? Bonottat érdemes venni??? Fontos lenne, hétvégén nagyon kellene az autó!!! Minden segítséget előre is köszönök!!! Minden jót!!! Üdv: karimama!!!
Tegnap-ma rendet raktama traficban és kicseréltem a fűtés kapcsoló világítását így egyből adódott pár kérdés:
- Nekem jobb oldalt nincs légzsák. Megnéztem és ott van 2 csatlakozó. elég lenne oda vennem egy légzsákot plusz búrkolatot, esetleg programozás vagy ez nagyobb beavatkozást igényel
- Néztem a hangszrókat. jelenleg nálam csak a frontra kötött hangszórók mennek. Valahol el van osztva a kébel (azt nem találtam meg). A meganomban úgy van megoldva, hogy már a csatlakozóból 2 kábel indul el (egyik a magashoz másik a mélyközéphez) Itt a traficnál hová mennek a hátsó hangszórók?
Jól beszoptad nemmondom...de én inkább visszaütöttem volna a kallantyút a nyeregnél 10mp alatt és mentem volna tovább hibamentesen. Viszont a Te verziód sem rossz :DDD
Csere előtti napon elfelejtettem, hogy nem szabad behúzni. Éreztem, hogy hozzáér, de azért még elindultam. 5 km múlva megálltam, hogy megnézzem hányóra. Hát már füstölt a drága, úgyhogy ki is nyitottam az ajtót, ha nyúlni köll a hatkilóséér. :-)
Aztán úgy vergődtem a célig, hogy az útpadkán verettem ki 70-nel, akkor elengedte. Szerencsére a jobboldali genyózott, mer elég hülyén nézett volna ki, ha a szembeoldalon locsolom neki a padkán.. :-)))
Aztán gyors bowdencsere.
Erről jut eszembe. Eccer Defenderekkel jáccottunk -az iszap alján,- oszt odáig fajult a dolog, hogy 3 stükk MTZ jött értünk, tudjátok, egyik húzta a nagymamát, az meg húzta a répát, stb.
Szóval az egyik ittas gépész neki húzta az egyik autót egy mogyorófának, ebből kifplyólag széttálltak a kerekei, stb.
Ezt úgy húztuk haza, hogy 5 percet húztam az út jobb felin, majd át mentünk a szembeoldalra, és ott húztam, megen 5 percig, hogy a füvön ne forrósodjanak a gumiai.
Ma lemostama gépet, mert már nagyon koszos volt. A bal hátsó keréken annyi volt a fékbetét lerakódás, mint az elsőkön szokott lenni, tehát valami nem stimmel vele.
Mióta megbeszéltük a problémát azóta csak végszükséglet esetén használom a kéziféket.
A múlt hónapban talán 1 vagy 2x.
Nem lehet valahogy visszatolni-húzni a kézifék bovdent/kart, ha már magától nem akar alap helyzetbe állni?
A problémám az lenne, hogy a minap elvittem az 1.9 cdti-s vivaronkat behúzótekercs cserére, melyet meg is csináltak, közben panaszkodtam a szerelőnek, hogy mikor a turbónak dolgoznia kellene akkor valami nincs rendben olyan mintha nem indulna be a turbó éls emiatt a motor sem pörög ki normálisan.
Nos a szerelő megnézte és azt mondta, hogy a szívó és kipuffogó oldalt összekötő "krómcső" /ezt mondta, hogy valószínű így hívják/ szét van égve és emiatt nem megy a turbó.
Tudnátok e nekem segíteni?
Lenne e valakinek ilyen bontott, jó állapotú eladó?
Nincs valakinek egy felesleges Trafic tetőantennája? Ma be kellett állnom egy parkolóházba és emiatt le kellett szednem az antennát. Azóta nem találom, valószínűleg kiesett vagy kirántottam az autóból... :-(((
Igazán csak annyi történt, hogy 5W40 helyett 5W30 olajat kapott. Mindig ugyanott tankolok és mindenre odafigyelek. Szerkezeti változás alatt mit értesz ???
Sziasztok,nem tud valaki egy magasnyomású szivattyút a vivaromhoz,mert megadta magát kint németországban és a szervíz megállapította,hogy az ment tönkre.Valami szám kellene róla szerintem,de azt majd csak a hét közepe felé tudom csak meg.06-70/311-5111 a számom,ha valaki tud kérem írjon egy sms-t,mert kint nem leszek netközelben.Köszönöm-jó hétvégét mindenkinek!