Keresés

Részletes keresés

s.agi Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2204
Sziasztok! Idén mi is megyünk Sartiba. A Vienna apartmanban fogunk megszállni. Lehet, hogy már volt erről szó, de ha valki megosztaná velem friss tapasztalatait szívesen venném. Köszi
keszti0731 Creative Commons License 2006.06.09 0 0 2203

Sziasztok,

Köszönöm a válaszokat!

Az tényleg igaz, hogy csak a Malév menetrendszerinti járatával lehet kijutni oda repülővel?

Létezik, hogy nem indítanak oda fapados járatokat?

E

pame Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2202
Sziasztok ! Olvassátok el, mit írtam a 2186-os hozzászólásomban. Ott miden szükséges infót megtaláltok a Michalis apartmanról !
Előzmény: csilla.kardos (2200)
pame Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2201
Hello! Az első képet nem én készítettem, de kocsival is motorral is bejártuk a félszigetet, és ez Sartitól délebbre Sikia felé van fotózva...
Előzmény: csá (2195)
csilla.kardos Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2200

A Michalis Apartmanban volt már valaki? Mit tudtok róla?

A képeket köszönöm. Fájdítja is a szívem. Tekintve, hogy én sajnos nem utazom. Csak a nővéremék és anyukám. Én itthon maradok.

csilla.kardos Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2199

Köszi az eddigi infokat.

Engem konkrétan egy olyan apartman érdekelne (vagy hotel), ahol esetleg van játszótér vagy/és gyerekmedence és csendes környéken van. Sajnos az utazásiirodák katalógusai nem sokat segítettek a döntésben.

Bubibi Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2198
A héttel szó lemaradt, szóval utánnad egy héttel megyek:)
Bubibi Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2197

Sok tapasztalatom nincs az időjárással kapcsolatba, talán annyi, hogy tavaly előtt voltam július elején és nagyon meleg volt! Igazából eső az eshet, de miután elál ugyanolyan meleg lesz mint előtte! Ja és a táj valami eszméletlen gyönyörű:)

Én utánnad megyek egy:)

bettosz Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2196

ÓÓÓÓÓÓ! Hát ezek a képek már nagyon csalogatnak engem. Már csak 3 hét és megyünk. Június 30.-án pénteken indulunk. Minden nagyon jó és szép, mégis egy kicsit "izgulok" az időjárás miatt. A hidegfront elérte sajna Görögországot, de nem tudom hogy ez ott mennyire érvényesül, és mennyi idő alatt lesz újból nyár. Vagy ott még így is az van. A tenger nem hül le? Lehet hogy túl lihegem a témát, de remélem jó időnk lesz. Van valakinek esetleg tapasztalata milyen most az idő kint, és mi várható?

Előzmény: ContiCup (2191)
csá Creative Commons License 2006.06.08 0 0 2195

Helló Pame!

Ez első kép, hol készült?

Előzmény: pame (2192)
pame Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2194

Szia Bubibi!

Én augusztusban voltam , amikor a legszárazabbnak kellett volna lennie az időnek. Egyébként nem hűlt le a levegő, csak nagyon párás volt. Amúgy ötször jártam Sartin egymás után, és a 2000-es év viszont nagyon száraz volt. Akkor voltak a negyven fokos hőségek, meg bozóttüzek.

Előzmény: Bubibi (2193)
Bubibi Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2193

Sziasztok!

Én is tavaly előtt voltam, ugyanúgy, mint Pame,de akkor szerencsére nagyon meleg volt! Idén is megyek július elején remélem jó idő lesz!

Pame te melyik hónapba voltál, hogy esett az eső mindig?

pame Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2192
 És még ez is Sarti melletti gyönyörű partszakasz!Ilyen tiszta a víz, és finomhomokosez volt a kedvenc öblünkAz Athos hegy Sartiból nézve...és közelről, a hajóról fényképezve....
ContiCup Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2191

Csak azért , hogy tovább csigázalak:

Előzmény: bettosz (2177)
ContiCup Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2190

Szia!

Hát, ha betartjátok a közl szabályokat akkor kb. 14 óra (nekem tavaly ennyi alatt sikerült levonva ebből Szaloniki 0,5 óra + útat, én úgyanis paráztam a rendőröktől Szerbiában-elég sokan vadásztak augusztusban).

Ha bátor vagy 12 óra alatt odaérsz.

Gyönyörű helyre  fogsz érkezni , nem fogod megbánni, ( idén én most Thassosra megyek , remélem nemfogok csalódni)  ja és feltétlen menj el ha lehet Toroni felé csodaszép az út odáig.

Jó nyaralást mindenkinek!

Előzmény: csilla.kardos (2188)
pame Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2189
Sziasztok ! Bármelyiket! Olvasd el, amit az előbb írtam, és látogass el te is a Sarti info honlapra és ptt az apartmanokról részletes leírást találsz a szálláshelyek menüpontban.
Előzmény: csilla.kardos (2187)
csilla.kardos Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2188

Még egy kérdés! Kb. hány óra az út autóval?

csilla.kardos Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2187

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Anyukám és a nővéremék július vége - agusztus elején szeretnének utazni. Egy 4,5 éves és egy 2,5 éves gyerekkel. Melyik apartmant tudnátok ajánlani? Köszi

pame Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2186
http://www.sarti-info.cjb.hu/ Itt megtalálod a Michalis apartmant, leírással képekkel. A "Szálláshelyek " feliratra klikkelj!
pame Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2185

Szia !

A Michalis apartman a főúttól beljebb épült- vagyis a tengerparttól kb 2-300 méterre, egy Sirtaki nevű taverna mellet, ahol a görög esteket szokták rendezni. Maga az apartman medencés, gyönyörű pálmákkal a kertben. Akik laktak már benne, dícsérik. A faluba persze egy kicsit többet kell gyalogolni, de szerintem megéri. Én is szívesen választanám a Michalist. Próbálok képet melléelni, de ezen a fórumon még nem sikerült eddig.

Előzmény: keszti0731 (2182)
pame Creative Commons License 2006.06.07 0 0 2184

Sziasztok!

Én már ötször voltam Sartin!!

Eddig a legmelegebb 2000-ben volt kint Akkor Görögországban volt a legmelegebb egész Európában. A 40 fokot kerülgette a higanyszál.

A tavalyi és tavaly előtti volt a másik szélsőség, ami szerintem Sartin előfordulhat, Minden nap esett, de na akárhogy !! Volt lyan égi zenebona minden nao, hogy máig emlegetjük. Ennek ellenére a levegő és a víz nem hűlt le. A part a Sarti beach-en viszont majdnem teljesen eltúnt a hatalmas viharok miatt. A széles homokos partot, ahol azelőtt napoztunk elöntötte a tenger. Nem mély ugyan, kb bokáig ér, de döbbenetes a változás. Egyébként így is gyönyörű !!!

terranova Creative Commons License 2006.06.06 0 0 2183
szia, mi tavaly szeptember elején voltunk és jó volt az idő. A tenger meleg volt, eső nem esett egyszer sem, nappal jó meleg volt, este kicsit hűvösebb. Mi idén is szept 1-én megyünk.
Előzmény: keszti0731 (2182)
keszti0731 Creative Commons License 2006.06.06 0 0 2182

Sziasztok,

Mi szept. 2-an indulunk Sarti-ra es a Michalis appartman-ban szallunk meg.

Volt már valaki ebben az idoszakban?

Ismeri valaki ezt a Michalis appatmant?

Tudnátok írni rövid véleményt?

Köszönöm:

E

Erzsébeti Creative Commons License 2006.06.04 0 0 2181

Hali!

Mit tudtok idén is feloldják a makedonok a vízumkényszert, vagy musz a bulgárok felé autózni Sarti felé?

Erzsébeti

A_T_T_I_L_A Creative Commons License 2006.06.04 0 0 2180

Sziasztok!

Konvojtársakat keresünk.

Július 28-án indulunk Sartira, ha valaki ekkor megy és van kedve csatlakozni az írjon mailt.

2 hely még van a kcosiban esetleg ha valaki kocsival menne ebbe az időpontban.

Üdv

Attila

bettosz Creative Commons License 2006.05.31 0 0 2179

Köszi az infókat.

Remélem nekünk azért nem kell ennyit szobrozni a határokon, és hamar leérünk...

A bringázást még meggondoljuk, lehet hogy robogóbérlés lesz belőle.

Megnéztem a képeidet, hát nagyon tuti mindegyik. A Narancspart meg egyszerűen csodálatos. Már alig várom, hogy ott legyek...

Előzmény: Dawny_84 (2178)
Dawny_84 Creative Commons License 2006.05.29 0 0 2178
Bettosz!

Én annyit tudok még hozzáfűzni, hogy mikor mi tavaly voltunk Sartin (az Apollon Travel-lel), az út oda 26 óra volt (kereken 5 órát állt a busz a szerb-bolgár határon)! Ami így utólag már vicces, de akkor nagyon idegesek voltunk! :-)
Idén is megyünk, csak már 2 hétre és már fel vagyunk készülve a hosszú várakozásra! :-)

Kölcsönöztünk biciklit Sassos-tól, elindultunk a Narancspartra + utána a Goára is, de az út nagy részén tolni kellett a bicajt, annyira nem bírtunk feltekerni (mondjuk nem is nagyon voltunk formában...) :-) Idén már robogózni fogunk! Inkább azt ajánlom!

Ha netán érdekelnek tavalyi képek: kep.tar.hu/dawny-84
Idén is rakunk majd fel újakat, júli 14-től 30-ig leszünk ott!

Mindenkinek jó nyaralást, én már nagyon várom SARTIT!!!!! :-)
(Már csak 46-ot kell aludnom!) :-)

Hajni
Előzmény: bettosz (2177)
bettosz Creative Commons License 2006.05.22 0 0 2177

Köszi a segítséget.

Eddig én is csak ezt találtam róla, de azóta már láttam róla képet is.

Remélem végig jó időnk lesz, mert az idei nyaralásunk célja csak fürdés, napozás, gyros, koktél...Semmi fakultatív, semmi autóval körbejárjuk a környéket, xsak ott helyben illetve a Narancsparton lógatnánk a lábunkat. A sok tanulás után jól jön majd a pihi.

Az utazás időtartamát pedig Magyarország- Sarti között gondoltam.

Mégegyszer köszi az infókat

Előzmény: csá (2176)
csá Creative Commons License 2006.05.19 0 0 2176

Hello Bettosz

1. Járt-e már valaki ebben az apartmanban? Érdekelne hogy milyen és Sarti melyik részén van.

- Én EZT találtam, egyébként semmi többet.

2. Milyen az időjárás július legelején?

-Nagyon jó, a nap mindig sűt, meleg van, hajnalban néha egy zápor, ami regelre felszárad.

3. Általában mennyi idő alatt lehet leérni busszal?

-Honnan hová? Magyarországról Sartiba 18-20 óra

Az apartmantól a falúba nincs helyijárat:)

4. Kerékpárral megközelíthető-e Narancspart?

- Igen, kb félóra,de egy párszor vissza kell váltani az emelkedők miatt, de ezért kárpotól a kabócák zizegése.

Előzmény: bettosz (2175)
bettosz Creative Commons License 2006.05.18 0 0 2175

Üdv mindenkinek!

Előre is bocsi ha olyat kérdezek amit már mások feltettek itt a fórumon, de sajnos nem igazán van időm és lehetőségem visszaolvasgatni, mivel nem vagyok net közelben csak ismerősöknél illetve kávézóban...

Június 30.-án megyünk négyen Sartiba. A szállásunk a Lazanki apartmanban lesz. Ez a domboldalban egy csendes helyen van, a teraszról gyönyörű kilátással a tengerre. lenne egy pár kérdésem.
1. Járt-e már valaki ebben az apartmanban? Érdekelne hogy milyen és Sarti melyik részén van.
2. Milyen az időjárás július legelején?
3. Általában mennyi idő alatt lehet leérni busszal?
4. Kerékpárral megközelíthető-e Narancspart?

A válaszokat és infókat előre is köszönöm.
Bettosz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!