Sőt állítólag 70 feletti az uj dalok száma, azokból kerül majd az uj lemezre. szoval ha az uj album sikeres lesz szerintem hamar meg fog jelenni a második is (2-3 éven belül).
Remélem majd hozzánk is eljönnek egyszer...
Ez most elég komolynak tunik (menedzser+Axl is mondta), de a lemez megjelenése elott valószínuleg lesz egy maxi (ezt csak én gondolom...), hogy a Chinese Democracyt el tudják adni. Ennek viszont még híre sincs... De a lemez már kész (állítólag, a Rockinform szerint), úgyhogy vmikor meg kell jelennie.
Örülök, hogy találtam egy helyet, ahol az egyik kedvenc együttesemről lehet beszélgetni! Nem tudjátok, mennyire komoly, hogy júniusban megjelenik a Chineese Democracy? Mert az utóbbi kb. 5 évben már jónéhányszor megígérték, de aztán nem lett belőle semmi...
A San Marino-i koncert nem érdekel valakit?
Jun 17-én lesz és csak 7500Ft körüli a beugró, lesz még Offspring, meg még pár zenekar előtte.
Páran már tuti megyünk de kellene még ember, úgy 20 eft alatt kijönne az egész móka (3 nap)!
Strip Bar-olyan, mint egy popszám, de azok közül legalább a jobbik fajtából. Egyáltalán nem Gunsos, csak Axl jellegzetes hangja miatt hiszem el, hogy ez GN'R...
Tényleg, írok pár sort az általam már hallott új számokról.
Madagascar- Az új Guns eddigi legjobb száma, szinte tökéletes, egyik kedvencem, pedig még csak a riói koncerfelételt hallottam. A szám olyan 5 és fél perces, a gitárszóló alatt Martin Luther King beszéde és a Civil War elso sorai (what we've got here...) hallható.
The Blues- Egy olyan szám, amit be lehetne futtatni, Axl hangja néha iszonyú magas, de a dallam fülbemászó. A szám amolyan lassabb-féle, de nem annyira, mint a November Rain, de ebben is van zongora.
Oh my God- Ez a szám így, sokadik hallásra már nagyon tetszik, de elsore olyan érzésem volt, mintha Marylin Mansont hallgatnék.
Prostitute- Egy instrumentális szám, gyakorlatilag egy gitárszóló az egész. Valami rettenet, szörnyuség. :(((((((((
Annyira, hogy le is töröltem, pedig Gunst nem szoktam.
Chinese Democracy- Leginkább ez emlékeztet a régi Gunsra, kicsit technósabb, de nagyon jó dal.
Nem hiába címadó.
Anybody- Ez se rossz, sot... Olyan igazi rockszám, minden újítási kényszer nélkül, ezt úgy értem, hogy nem akarták megváltni a világot, ezért lett jó a szám.
pontos időpont: hát egenn, úgyis összevissza fog csúszkálni, meg páran lemondják, ilyenek..
3 nap: ez engem nem zavar, az 1-2 az nagyon tartalmas, sok kedvenccel, az ár meg iszonyú olcsó, ha tényleg 160 DM, (U2 koncert Bécsben: jegy 17 000) mondjuk valszeg én nem érhetek rá...
Jobban értek németül, mint gondoltam... :)
De ugyanakkor, ha ki nem akar 3 napot ott tölteni, annak:
GUNS N' ROSES
Am Dienstag (Kedd), 5. juli 2001
um 18.00 Uhr (délután hatkor)
in der Waldbühne Berlin (valahol Berlinben...(?))
jegyek 73 márkáért (kb olyan 9000 forint... :(()
Nem tudna vki valami idopontot szedni, hogy melyik együttes mikor kezd? Hogy mennyi a belépo pontosan, hogy meg lehet-e csinálni azt, hogy csak 1 napig maradok (meg ilyesmiket)...
Mémetül ugyanis csak másfél éve tanulok, ráadásul a Rock Im Park internetes címét sem tudom...
Hmm...egy szám a Kid A-ről..csoda, ha az ember nem dobja a sarokba elsőre a lemezt, olyan sokat kell emészteni, kicsit más műfaj, mint a Guns..na igen, a Manic Street Preachers is nagy kedvencem, a régebbi számaik ráadásul keményeb-gitárosabbak, élőben meg még súlyosabbak, szóval nagyon nem rossz...a Linkin Parkot valamennyire ismerem, megnézném őket is..
Én nem tudom. Ma hallottam egy számot a Kid A-rol, hát nem voltam elragadtatva. Az is igaz, hogy a Radioheadet nem igazán ismerem.
De pl. ott van még a Manic Street Preachers...
Az se rossz, bár nekem ok is újak, eddig két számot hallottam tolük, az egyik a Found That Soul, az nagyon tetszik.
A Why So Sad semmi különös, olyan langyos popzene.
De Castrónak tetszik, ez a lényeg. :))
Viszont a Linkin Park iszonyú nagy. A Hybrid Theory fantasztikusan jó album, nem tudom, hallottad-e már a One Step Closert vagy a Crawlin'-t.
Segítsetek légyszi! Van egy szám, aminek a címe asszem Sweet Child O' Mine. Hát ez a szám nekem nagyon kéne. Nincs meg valakinek mp3-ban, vagy esetleg meg tudná valaki mondani, hogy melyik albumon van rajta? Előre is köszi!
Azért nem rossz ez.
Aki ismeri a Linkin Parkot pl., az elgondolkodhat...
Talán tényleg megérné...
Papa Roachtól és Slipknottól nem vagyok oda, de a Gunsért mindent!
Tényleg, mikor is esedékes a dolog?
Sziasztok!Latom masokat is erdekelne egy kozeli koncert.En a nurnbergi Rock im Park fesztivalra mennek,stoppal.Ha valakit erdekel,orulnek,ha irna,mert nincs kivel mennem.150-160DM-be kerul a jegy 3 napra(fesztival,egy csomo fellepovel a Guns mellett.Pl.:Radiohead,Papa Roach,Limp Bizkit,..).Szoval ha valaki(k) vallalkozna(nak) a dologra,akkor irjon.
U.i.:Becsben biztos hogy nem lesznek(a kozeljovoben).Csak Berlinben.De az is messze van.
Tartsuk már életben a topicot!
Szóval azt hallottm, hogy jön a Guns Bécsbe. Az már nincs olyan messze, ha jó az id?pont, én biztos kimegyek. Utánanézek, hogy igaz-e, és hogy mikor esedékes a dolog.
Üdv: