Én egy másik buszos cégnél néztem, ott úgy van, hogy nincs különbség a buszok között, akármekkora a busz, ugyanannyit számolnak fel akárhányfős busszal mész.
350 km-rel számolva: 220ft(ennyi kilóméterenként a busz díja)x700km+14000ft(buszsofőr 2 napi díja)+6600ft(ki/beállási díj)=174600 f(ehhez jön az autópályadíj és parkolás). Na én is kértem egy árajánlatot, de még nem írtak vissza, ez 6021 ft fejenként, ha nem dobják meg nagyon az árat.
Nem (arról nem is tudtam, hogy van), az alap... de fél évvel a megjelenés után egy egész jól fogyó lemezt így leárazni, az azért igencsak meglepett...
Amúgy meg most már végigjutottam rajta, főleg a második fele tetszett (azon belül is leginkább az Out Of The Shadows és a The Legacy, de Benjamin Breeg sem volt rossz...), hogy azért behoztak néhány olyan hangzást és témát, ami azért nem teljesen tipikus az ő esetükben.
Ha jól számolom ez 12600 forint/fő, kb. ennyi az üzemanyagköltség egy személyautónál összesen oda-vissza! Hülyének is megéri!
Én még mindig nem értem ezt a buszos dolgot. Mint lentebb is leírtam, ha 4-en ülünk egy autóban az kb. 3500 forint / fő. Ennél jobb ajánlatot úgysem kaptok sehol. Valamint a saját autónál nem hiszem, hogy kényelmesebb lenne a busz. Szóval értelmes érveket kérek, hogy miért kéne legalább kétszer annyit kifizetni egy szar buszos útért!
Ha valaki tud még olyan embert, aki - főleg córeszre hivatkozva - nem szerezte még be az A Matter Of...-ot, az irányítsa az Europark Saturn-jába, mert ott halomban áll 1990 Ft-ért!!!
Így végre én is be tudtam szerezni, és ugyan még csak az első két számot hallgattam végig, meg a harmadikba és az utolsóba bele, de ezek alapján tetszik - ahogy sejtettem, most is hűek maradtak a Bruce visszatérte óta meglévő irányzatukhoz!
Maiden confirmed for Spanish festival appearance Published: April 2, 2007
We are pleased to confirm that Iron Maiden will headlining the Bilbao BBK Live Festival on Thursday June 21st in Spain as part of their continuing Matter of Life and Death World Tour date throughout June.
Other artists featuring on the Iron Maiden bill that day are Within Temptation, Mastadon, Stone Sour and Juliette and the Licks.
The festival is a four day event and more information about other artists appearing at the festival on other days can be found on the official website www.bilbaobbklive.com as well as links to buy tickets and information about the festival itself.
Tickets can also be obtained from the official sponsors website www.bbk.es .
fogalmam sincs mennyi lehet, de itt vannak kisebb kalibrű buszok is, mint 29, szóval ha nem lennénk meg annyian, csak mondjuk 15-20-an, akkor erre is van megoldás.
Na, azért úgy gondolkodjunk, hogy 6000+autópályadíj és parkolás, de ezt már mondtam. Árajánlatot sem kértem, szóval, lehet, hogy ott még lehúznak(pl. két sofőr sóznak a nyakunkba). Minél többen megyünk annál olcsóbb lesz(evidens), mert árilag nincs különbség a 49 fős busz és a 29 fős busz között. Ha 49 ember összejönne, akkor 3500, ami nagyon olcsó szerintem. Ha 29 ember aztmondja, hogy busz jó lenne, akkor kérem azonnal az ajánlatot.
azért, mert így akár a sofőr is nyugodtan sörözhet egyet a koncert előtt, közben és nem fáradtan még a koncert után kell hazatekerni 400 km-t. például. igazából kényelmi oldala van az egésznek, azért meg általában mindenhol kicsit többet kell fizetni. de sztem ez a 6000HUF egyáltalán nem vészes, és ez most nem menedzser duma, mert közöm nincs a buszút szervezéséhez. különben is, ha nem jön össze én is kénytelen vagyok saját kocsival menni.
Én március elején próbáltam szerezni egy szinpad elötti állójegyet, de már nem lehetett kapni, ezért döntöttem szlovénia mellett. Ami mellesleg remélem nagyon nagy buli lesz, mert ugynézki hogy az nyitja majd a júniusi koncertdömpinget.
Nekem csak sima álló van:( Elfogyott az extra mire összeszedtem a pénzt.
Már csak sima állót lehet kapni, és azt mondták a jegyirodában, hogy már csak 64 db jegy van az egész országban, úgyhogy aki még akar venni az sürgősen vegyen.
Csak érdeklődés szinten kérdezem: az Ostrava-i bulira készülődő buszos megoldást támogatók közül mindenkinek van már jegye? Ott lesz színpad előtti "szuper dühöngő"? :) Ha igen, oda gondolom már rég nincs jegy... Sima állóra talán még igen.