Keresés

Részletes keresés

gessztenye1 Creative Commons License 2010.01.03 0 0 123
Nézz körül a prohardveren, hátha árulnak a tiédhez illő billentyűzetet. neked olyan is jó, ami beázott, azt meg olcsón adják.
Előzmény: Pillnitz83 (122)
Pillnitz83 Creative Commons License 2010.01.03 0 0 122
BUÉK! Egy kis segítséget kérek! Van egy 15,4"-os Sony notim, aminek az egyik billentyűjének (<?,;) a hátulsó feléről letőrt egy kicsi darabka, amitől bepattanna az alatta lévő rugózó szerketzetbe. Így most sajnos csak lötyög és leesik! A billentyű színe egészen világosszürke, rajta sötétszürkék az ékezetek. Hol találnék olyan helyet, ahol ilyen filléres gonddal is foglalkoznak? Előre is köszi a segítséget! 
mr_ricsi Creative Commons License 2009.12.30 0 0 121
Teljesen kizártnak tartom, hogy egy új számítógépen w98 legyen, amikor azt kb. 10 éve nem forgalmazzák, és 5 éve supportja sincs. Az Asus honlapja szerint is vagy XPhome, vagy Linux lehet rajta.
Szerintem valaki törölte a Linuxot, átparticionálta windows alá a vinyót helyettesítő SSD-t, és dobott rá egy 98 parancssort.

A 98 driver nélkül nem látja az USB-t, az SD kártyákat, és az Asustól a többi komponenshez sincs 98 driver.

Szerintem kizárt, hogy ez így hivatalos, gyári Asus megoldás lenne.
Előzmény: tomer1369 (119)
ashura Creative Commons License 2009.12.30 0 0 120
Vannak gépek, amiknél a biosban engedélyezni kell a recovery-t.
Előzmény: tomer1369 (119)
tomer1369 Creative Commons License 2009.12.30 0 0 119
sziasztok ittvan egy ASUS eee PC 2g surf notebook, új és elvileg saját magáról felkéne telepítenie a windows 98-at. namost bekapcsoláskor egy negyed másodpercre a betöltőképernyő és aztán egy Windows 98-as parancssor...és a biosban akárhogy állítom a bootot az istenért se akarja bebootolni az oprendszer telepítését... valami ötlet? ha nem lehet mit kezdeni más oprendszert raknék rá csak kb 500 mhz-es celeron procin mi az isten futna?
gessztenye1 Creative Commons License 2009.10.06 0 0 118

A többi billentyű jó. Ezért gyanakodtam valami windowsos turpisságra. Már rendelés alatt van hozzá a billentyűzet.

Előzmény: ashura (117)
ashura Creative Commons License 2009.10.06 0 0 117
Szerintem hibás a billentyűzet. Más gombjai nem rosszak? A PC doktorban van bill teszt is.
Előzmény: gessztenye1 (116)
gessztenye1 Creative Commons License 2009.10.06 0 0 116

Egy notin nem működik a ctrl, és a windows billentyű.. Elnyomkodtak vajon rajta valamit, vagy fizikailag hibás a billentyűzet? Régebben olvastam, hogy lehet tiltani ezeket a gombokat, de most nem találok rá, hogy hogyan. Valaki találkozott ilyennel?

ashura Creative Commons License 2009.10.03 0 0 115
A zelvileg az elvileg, gyakorlatilag meg bele kell próbálni, ha működik vele, akkor bele kell építeni, ennyi a dolog lényege. De ha látatlanban veszel egy kijelzőt, megkockáztatod, hogy nem fog benne megfelelően működni, ez a rizikófaktor.
Előzmény: donszlucsek (113)
gessztenye1 Creative Commons License 2009.10.03 0 0 114
Tizenpárezerért már vannak ilyen tft-k. (nálam is..)
Előzmény: donszlucsek (113)
donszlucsek Creative Commons License 2009.10.03 0 0 113
Hát egy Toshiba Satellite A 10 laptopról van szó! Azt mondták, hogy elvileg jók hozzá bármely régebbi 15" tft. csak 30 pines legyen és ez inverter csatlakozóját kell kicserélni. Én nem értek hozzá, azért kérdezem itt a profiktól.
Előzmény: ashura (112)
ashura Creative Commons License 2009.09.30 0 0 112
Nem a gyártó számít, hanem a típus.
Előzmény: gessztenye1 (111)
gessztenye1 Creative Commons License 2009.09.30 0 0 111
Egy-két elvetemült típust leszámítva nálam szépen működtek más-más márka paneljével is. természetesen előfordul inkompatibilitás, de nem jellemző.
Előzmény: ashura (110)
ashura Creative Commons License 2009.09.30 0 0 110
Ha stimmel a felbontása is. Nagyon sok panelt cseréltem már, és értek meglepetések, kellett kísérletezni.
Előzmény: gessztenye1 (109)
gessztenye1 Creative Commons License 2009.09.30 0 0 109
Mérete, csatlakozója, és felfogatási pontjai passzoljanak.. menni fog más gyártmányú kijelzővel is.
Előzmény: donszlucsek (108)
donszlucsek Creative Commons License 2009.09.30 0 0 108
Sziasztok! lehet, hogy az előbb rossz helyre írtam, de próba cseresznye!Elvérzett a toshiba lapt. kijelzője. Nem tudja Valaki, hogy milyen kijelzőkkel komp. a Sharp LQ150X1LHC3 A tft?
mr_ricsi Creative Commons License 2009.09.23 0 0 107
Nem kellene rajta röhögni, mert eljutott hozzám egy akku-felújító cég szóróanyaga. Aszerint 1. szétszedik az akkut, 2. kicserélik a cellákat, 3. az akku belső elektronikáját átállítják az új feszültséghez, 4. akku installálása a notiba.

Nem árulják el, hogy az installálás micsoda. De azt gondolom, hogy az akku bepattintása lehet, mert a töltőrendszer átalakításához szét kell kapni az egészet, ami a munkaidőigényét tekintve gazdaságtalanná teszi az egész mókát, valamit garivesztést okoz, amit sokan nem vállalnának be.

Márpedig ha a notihoz nem nyúlnak hozzá, akkor az akku elektronikája vezérli a töltést.
Előzmény: gessztenye1 (106)
gessztenye1 Creative Commons License 2009.09.23 0 0 106

Két élete van az akksinak.. :-)

2 évig megy 14,8V-on, akkor cellazárlatos lesz, de mégis plusz 1 évig használható egy 10,8 V-os helyett.. :-) Gondoltak a környezetvédelemre. "Ne dobd ki az akksit, tedd át kisebb feszültségű gépbe.."

Előzmény: mr_ricsi (105)
mr_ricsi Creative Commons License 2009.09.22 0 0 105
Ez hogyan működhet? 14,8V-os akksi a 10,8V-os helyén???
tomer1369 Creative Commons License 2009.09.22 0 0 103
jah meg lenne még1 problémám... nemtom Mit csinált vele de valamit rohattul elállíthatott. Aztmonta tegnap vmi olyat írt ki neki ha meg akart nyitni vmit(pl vezérlőpultot vagy csak egy mappát) hogy e rendszerben nem lehet több szálat létrehozni. Ez mit jelent? Mit kell csinálni h ne csinálja ezt?
tomer1369 Creative Commons License 2009.09.21 0 0 102
kösz a gyors hozzászólást sikerült telepítenem. De a partíciókat neanagyon tudom beállítani, utánanéztem de ahogy leírják én úgy nemtudom. meg lenne még1 probléma. Felraktam neki az msn-t ugyanazt ami az én win7-emen van megmég 3 másikon és nem akar menni, kiírja hogy frissítsem rákattintok az ok-ra és nemengedi/ először enfedte csak akkor megszakadt az internet a telepítés felénél. Lehet hogy az lehet a probléma? Ha igen mitcsináljak?
gessztenye1 Creative Commons License 2009.09.21 0 0 101
Ha win7-et akarsz rátenni, minek a partition magic? Elindítod a win7 telepítőt, és megoldja.. ott be tudod állítani a partíciókat.
Előzmény: tomer1369 (100)
tomer1369 Creative Commons License 2009.09.20 0 0 100
Lenne egy problémám... Egyik barátom 2hónapja vett egy új hp 6730s laptopot windows vista home basic oprendszerrel amihez nem volt külön telepítő cd hanem egy külön vinyóról lehet újrarakni. De most fel akarjuk rakni rá a windows 7et de előtte lekéne formázni a c meghajtóját hogy particionálhassuk. Be is állítom h cdről bootoljon de amikor futtatom a partition magic et akk ahon kikéne írnia a merevlemezeket csak efy errort ír ki. Mi lehet a probléma?
gessztenye1 Creative Commons License 2009.09.13 0 0 99

Szia!

Eredeti akksit vettél bele, vagy utángyártottat?

Ha utángyártott, akkor lehet, hogy kontár módon készített akksiról van szó, amiben az elektronika nincs rendesen felkészítve a notebookod számára. Ha ez van, akkor sajnos másik akksira lesz szükség..

Ha az akksiról bebizonyosodna mondjuk egy másik notiban, hogy tökéletesen működik, akkor sajnos alaplap is gyanúba keveredhet.

Biztos, ami biztos, mind az akksit, mind a töltőt próbáld ki másik notiban.

Előzmény: jimmypapa (98)
jimmypapa Creative Commons License 2009.09.12 0 0 98
Üdv mindenkinek lenne egy problémám van egy TOSHIBA L20-184 tipusú laptopom,olyan problémával küszködök hogy akksiról nem megy vettem bele egy új akksit és ugyanaz a probléma tölti egy darabig kb 3 percig és utána villogni kezd a töltésjelző és kész. Mi lehet az ok vagy mik lehetnek az okok
Előre is köszönöm a hozzászólásokat
Fishiasweflyaway Creative Commons License 2009.09.10 0 0 97
sajnos nemjo :( probáltam már :(
Előzmény: mr_ricsi (95)
Fishiasweflyaway Creative Commons License 2009.09.10 0 0 96
sajnos nemjo :( probáltam már :(
Előzmény: mr_ricsi (95)
mr_ricsi Creative Commons License 2009.09.09 0 0 95
Itt pipa, aztán Next, majd a táblázatból a piros drivert és valamelyik zöldet töltsd le, és mindkettőt telepítsd.

(Csak előbb teljesen tüntess el mindent, amit a hangdriver témában eddig próbáltál.)
Előzmény: Fishiasweflyaway (93)
raczkevi Creative Commons License 2009.09.09 0 0 94
:o)
Előzmény: gessztenye1 (90)
Fishiasweflyaway Creative Commons License 2009.09.09 0 0 93
Sziasztok :) az előző kérdésemre sikerült megoldást találni, gondoltam feltenék még egyet :) ez inkább software-es mint hardware probléma... szoval régen mikor vistát raktam fel alapbol feltett valami hangkártya drivert amivel nagyon jo minőségbe tudtam hangot felvenni, de ha felraktam rá az acer-es audi drivert azonnal leromlott a minősége a hangnak mintha ha valami féle autopáyla mellet vette vna fel oan lett.
XP- allat már jo ideje probálok valamiféle drivert találni amivel jo minőségbe tudod itthon ének témákat felvenni ( ne értsétek félre neem az a problémám h felvevő progit nemtalálok, mert az van, nem is rossz, hanem vmi driver probléma ) már nagyon sok drivert leszedtem, :S probáltam beálitani h mien minőségü legyen a record file de sajna nemlehet, nemegnedi állitani semmi finomhangolási technikát nemlehet csinálni... most ez van fent
audio driver version : 5.10.0
directX version: 9.0
audio controller: HD audio
Audio codec: ALC268
az alaplap acer 5520G
ha valaki esetleg tudna valami megoldást, nagyon megköszém :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!