már előre eldöntötted, hogy fejemben a hazugság üressége van
Szerintem ez nem előre eldöntött tény, hanem az eddigi fórumos tevékenységedből levont következtetés. Mondhatnám úgy is, hogy kísérletileg megalapozott tudományos állítás, amit akár cáfolni is lehetne, ha villantanál legalább egyetlen értelmes gondolatot, ami a fejedben található.
Arra a hat oldalra a könyv csaknem legelején (18-24) ? És a téma lényegi alapvetése van ott, az olyat nem szokás "elfelejteni".
Ejnye szuperfizikus, talán csak nem hazudozol ? Na, neked azt biztos könnyebb, mint egy jó középiskolás fokon közérthető tudományos szöveget olvasni-feldolgozni.
Neked még érettségid sincs, ezért a hazudozással pótolod.
Régebben olvastam a relativitáselméletről szóló könyveit, de semmi lényegeset nem találtam bennük. A szokásos blabla.
Most rákerestem és megtaláltam a kritikáját, amelyet Korom Gyula könyvéről írt. Abban is megtalálható a Doppler és a relativitáselmélet közötti ellentmondás. De csak, mint idézet Korom Gyulától. Korom Gyula valóban észrevette az ellentmondást, de pl. Tassi Tamás és még mások is.
Hazudsz. Ha Hraskó Péter ellentmondást látott volna a Doppler és a relativitás között, akkor tudta volna, hogy a Doppler a jó, és a relativitáselmélet a hülyeség.