“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
nem újrakezdeni akartam, te agyalágyult, hanem csak jelezni, hogy semmibe nem került volna teganp rendesebben visszaszólogatnom az akasztósnak meg az álmosasszonynak
Fasírt meg tökrendes, hogy kitakarított, de tényleg, nagyon szépen köszönöm neki
Art of the Day: Van Gogh, Portrait of Père Tanguy, Autumn 1887. Oil on canvas, 92 x 75 cm. Musée Rodin, Paris.
Julien Tanguy (1825-1894), known affectionately as "Père" ("Papa"), ran an paint supply shop and informal gallery on the Rue Clauzel in Paris. A promoter of modern art who often accepted paintings in exchange for the materials he sold, Tanguy was a popular figure among many Impressionist and Post-Impressionist artists. During his time in Paris, Van Gogh created three portraits of Tanguy, including this painting of the shopkeeper against a background filled with Japanese prints.
Kedves macstappancsok éke, macskaköröm, macskarminca, meg a többi apámfasza macskás nicken jegyzett régész-szakfordító izéke. Az utóbbiakat te árultad el magadról, nem én irl-ztem.
Kérlek, hogy ne rootoltass engem azért, mert felhívom az új olvtársak figyelmét arra, hogy van neked itt legalább tizenötéves múltad, ami olvasható a gugliban. :(
Nézze már meg valami okos ember hogy lát-e hasonlóságot stílusban a jedi1 és a Miss recsi nikk között..mert két eset van, vagy a parabólicus genya bíztatta fel hogy túrjon a múltban, vagy ugyanazok.
A pamacsra tippelek inkább, remélem hogy ma már az incel jedi1 boldog házasember, lurkókkal..
te most mellik is voltál a femiben? elnézésedet kérem, de mindőtök 77 nevére nem emlékezhetem. te vagy a büdösbogár eszetlenke? mert recseka már hortyog ilyenkor, nem? :)