A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
A gyári single cd-s rádiókat kifelejtetted, vagy nem is akartad direkt betenni a felsorolásba (RCD 200-210-300-310, stb...)?
A másik: RNS 500-ból pont egy cd-s verziót tettél ki, ami itthon nem navigál. Ebből van még két fajta, ami viszont már dvd alapú térképpel megy és itthon is működik.
Tehát van az:
-RNS 500 A (cd-s, itthon nem jó)
-RNS 500 B (dvd-s, fekete gombokkal)
-RNS 500 C (dvd-s, alul ezüst gombokkal)
A dvd-s verziókat onnan lehet felismerni, hogy nincsenek nekik "TELE", illetve "AUX" gombjaik.
Nem, abba kötött bele, hogy én nem dupla dobozban küldtem vissza. Mondom magamban, te sültparaszt, ha jó cuccot küldtél volna, akkor egyáltalán nem kellett volna visszaküldeni. Hogy ezt is inkább ütötte volna el a tank a Tienammen téren :)
Na mindegy a müncheni ügyvéd azt mondta, hogy küldjem el neki a levelezést, és ha OK a dolog, akkor nyugodtan belevághatunk mert minden költséget a csákóról fog legombolni, hacsaknem előtte megjön az esze. Na itt tartok most. Hiába, kell egy kis stressz, meg izgalom :)
Ne is mondd... A köcsög német/kínai faszi (a szállító) elkezdett kötözködni velem a garanciáról. A D.A.S ajánlott egy müncheni ügyvédet, most majd emelem a tétet :) Ahogy mondtam egyébként, amint pénzemnél leszek, megy a rendelés. :)
Megérkezett a beépítőkeretem is, egy próbát megér. Meg én nem vagyok a személyes találkozók ellenében (akár csak dumálni is 5 percet), egy ideje már kezdek szocializálódni, tudod. :)
Jövök-megyek a városban össze-vissza, de többnyire itt az északi területeken időzöm. Tehát, ha el is kell szaladnom mondjuk butaörsre, vagy a IX. kerületbe, akkoris visszajövök a környékre 1-2 órán belül...
Van egy tippem rá, hogy miért nem zeng ódákat a készülékről... 8)
(Ha jelentkezne és mégis tényleg az egekig magasztalná, akkor szerintem ő lenne az egyedüli az eu-ban.)
Amúgy igen, veszem az adást! Szerintem most már ideje lenne Neked is vásárolni egyet! Illetve inkább kettőt! Tudod, amig az egyik szerelőnél van, addig is hallgathasd a másikat... 8)
Ejh, pedig milyen szép seatos, meg skodás skineket tudnátok rátölteni!
"Ennek ellenére navigyula beszámolója érdekelne, hogy hogyan szuperál a készüléke most nyáron, melegben, illetve pár hónap használat után mi a véleménye."
Szinte látom, amint a kezedbe temeted az arcod. :D
Valaki tudja pontosan, hogy a Navigyula által is használt - kisebb képernyőjű (6,5"), krómos gombú - kütyü képernyőjének mi a pontos fizikai felbontása?
Egyenlőre olyan telefont használok amelynek megvan a vezetékes kihangosítója és a pda-mon fut az igo, így nem létszükséglet egy ilyen készülék, de sajnos mindig zavar a plusz kábel, ...
Üzenetedből és eddigi olvasott anyagokból azt a következtetést vontam le, hogy még kell várni, gondolom, robbanásszerűen ez a technika is fejlődik, és az ár csökken a minőség javulása mellett. Ki hitte volna két évvel ezelőtt, hogy egy pna-t teljes eu térképpel 20 eFt körül már megkaphat, ...
Ennek ellenére navigyula beszámolója érdekelne, hogy hogyan szuperál a készüléke most nyáron, melegben, illetve pár hónap használat után mi a véleménye.