Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

GPS Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4345

Nem, meggondoltam magam ajtó-ügyben. egyelőre, legalábbis.

Első körben a klimát szerelem be - amihez némi asztaloskodás is fennforog - nem is kevés.

Aztán apróbb faszságokat fogok megbuherálni - olyat például, hogy a drágalátos Günther Müller (aki vélhetően az akkori raktáros volt a Knausnál) - összekevert és egy kupacba rakta a rozsdamentes csavarokat - a simákkal.

Ezért bizony nem egy helyen beótvarosodtak a csavarok - olyannyira, hogy némelyiket csak lefúrrással tudom kiszedni, hogy savállóra cseréljem.

Utána az elektromosságnak esek neki - mert gőzöm sincs mi van ott ezügyben - azzal meg nagyon nem szeretek játszani. Tudod: a poroltós-trükk.

A sátor napfénytető projektéről már meséltem - de a hozzádolgozott pavilon tervéről nem mondtam le - mert az nagyon hasznos ám hosszú-távú kamperolásnál.

Ennyi egyelőre - plusz majd a Kinder-meglepetések, amire még nem is számíthatok.
.
Előzmény: Gruau (4343)
Gruau Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4344
Neked nem 2 tengelyes bódéd lesz?
Előzmény: Crvoyager (4338)
Gruau Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4343
Hát nem a bútor ajtókkal kezded a felújítást?
Előzmény: GPS (4342)
GPS Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4342

Milyen jó, hogy ilyen roncstelepeken töritek a fejeteket - én meg nem tudom hol kezdjek neki a sajátomnak - hogy kész legyen szezonra :-))))

Gruau Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4341
Nem rég volt 180-ezerért hirdetve, egy sokkal jobb állapotú elő sátorral.
Előzmény: Gruau (4340)
Gruau Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4340
Szerintem se foglalkozz vele. Ha saját magadnak is fel tudnád újítani még akkor is anyag költségek is vannak. Jobban jársz, ha figyeled a hirdetéseket. Sokkal jobb állapotút vehetsz, amire nem sok munkát kell fordítanod.
fekvőrendőr Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4339
Egy komlett felújítást igényel. Bent áll a víz, ilyen zöld algás trutyit láttam benne, ha emlékezetem nem csal. A kaszni műa., az Ok., a futómű is rendben feltehetőleg, de a csupasz falakig lebontandó a belseje, és újraépítendő.
Crvoyager Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4338
felhívtam az eladót de nem enged az árból viszont úgy meg csak raktárnak jó, bár szerinte nem rossz a lakó.
Előzmény: fekvőrendőr (4337)
fekvőrendőr Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4337
Akinek van helye, ideje, szaktudása, szerszámozottsága, kedve stb., annak biztosan.
Előzmény: Crvoyager (4336)
Crvoyager Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4336
Szerintem 30 pénzt megérne és kb 150-ből fullra kicserélni a belét. A rételelt lemez olcsó és új butor is kijön ennyiből.
Előzmény: fekvőrendőr (4335)
fekvőrendőr Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4335
Olyan állpotban van belülről, hogy egyszerű betekintés után is kötelező a Hepatitisz A,B,C védőoltás.
Balatonszéplakon áll a susnyásban ahogy a yachtkikötő felől elindulsz az Ezüstpari Hotel irányába, kb. a Palace discoval egy vonalban. (Legalább is a nyáron ott volt.)
Előzmény: Gruau (4333)
Crvoyager Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4334
Ez nem müszálas anyagú kaszni és csak az alja fa. Azt lehet felújitani és papiros.
Előzmény: Gruau (4333)
Gruau Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4333
Jújjj!!
Ez már megéret a szemétdombra.
Múltkor már volt róla szó. Fekvőrendőr, már látta is közelebbről.
Előzmény: Crvoyager (4331)
Gruau Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4332
Nem rossz, elgondolás. Ha van jó anyagi ellátásod, akkor simán kivitelezhető.
De gondolom, nem a nyugdíjra gondolsz. Mert az nem biztos, hogy érni is fog valamit.:))))
Előzmény: Crvoyager (4330)
Crvoyager Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4331
Ehhez mit szólsz
http://www.hasznaltauto.hu/2696241_adria_predom-prespol_1982
Crvoyager Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4330
görögország télen tavasszal horváthország nyáron. Időnként magyarország ha a telek nem lesz biztonságos. Nem akarok értéket halmozni a családi házat meg lakják a gyerekek.
Előzmény: Gruau (4329)
Gruau Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4329
Ebben az országban távol lakni mindenkitől, egy kicsit közbiztonságilag veszélyes. .Lásd a tanyán élőket, akik mindig ki vannak téve rablásoknak.
Különben nem rossz elgondolás. De ahhoz egy sokkal civilizált hely kellene.
Előzmény: Crvoyager (4328)
Crvoyager Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4328
Igen arra ha egyszer őreg leszek és a gyerekek kirepülnek akkor egy mobilházban vagy egy ilyesmiben szeretnék lakni mindentől messze.
Előzmény: Gruau (4327)
Gruau Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4327
Nekem tavaly július közepén jött elő hogy lakót vegyek. Lám 2 hétre sikerült is.
Elég jó áron vásárolnom egy 93-as évjáratút.
Arra nyergesesre gondolsz, amihez még vontatót is adnak mellé?
Előzmény: Crvoyager (4325)
Crvoyager Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4326
http://www.lakokocsipark.hu/lakokocsik.html
Előzmény: Gruau (4324)
Crvoyager Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4325
Tiszta mint a Mel Gibson a halálos fegyverben. Nekem egyébként a lakózás ötlete a petrocelliből jött anno kölyök koromban.
Előzmény: Gruau (4321)
Gruau Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4324
http://www.expressz.hu/auto/lakokocsi/showAdvert11257444.html
Gruau Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4323
http://www.expressz.hu/auto/lakokocsi/showAdvert13290274.html
Gruau Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4322
http://www.expressz.hu/auto/lakokocsi/showAdvert13298801.html
Gruau Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4321
http://budapest.olx.hu/luxus-amerikai-lakokocsi-iid-18805175
Crvoyager Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4320
találtam egy igen elkondolkodtató írást nem tudom bele fér e a topicba de emberek, szülők vagyunk. Nem a politikai rendszer különbséget firtatom azt kérem mellőzni.

"Akik 1982 előtt születtek, azok valódi hősök, olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg!

Gondolj csak bele, 1982 előtt születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben maradtunk. Nekünk még nem volt gyerekülésünk az autóban, sőt még biztonsági öv se nagyon, viszont bizton tudhattuk, hogy a gyerekágyak festékében akadt bőven ólom. A gyógyszeres és vegyszeres üvegek könnyedén nyithatóak voltak, nem volt semmi furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókok és ajtók sem voltak
felszerelve biztonsági nyitóval, és mikor bicajozni mentünk, nemhogy könyökvédőnk és sisakunk nem volt, de még rendes biciklink sem. Azért az nem volt semmi.

Mi még csapból ittuk a vizet, és azt se tudtuk, mit jelent pontosan az ásványvíz. Én speciel sokáig kevertem a szódavízzel. Azt hittem az ugyanaz. Szúr-szúr. Semmi különbség a kettő között, miért pazaroljak hát rá külön szót.
Mi nem nagyon unatkoztunk, ha tehettük kimentünk játszani. Igen, ki. Egész nap kint voltunk, a szüleink, pedig csak sejtették, hogy élünk és megvagyunk, hiszen még Matáv telefon se nagyon volt, nemhogy mobil. Pláne nekünk! Nyáron a derékig érő fűben és közeli kiserdőkben játszottunk, mégsem lettünk kiütésesek és nem tört ránk allergiás
roham. Nem tudtuk mi az a pollen, és a parlagfűről azt hittük, hogy a sárkányfű egyenes ági rokona. Ha elestünk, megsérültünk, eltört valamelyik végtagunk, vagy csak szimplán betört a fejünk, senkit nem pereltek be ezért. Egyszerűen mi voltunk a hibásak.

Sőt! Ha az erősebb elgyepálta unalmában a kisebbet és gyengébbet, az is rendben volt. Ez így működött, és a szüleink nem nagyon szóltak bele ebbe sem.
(- Kisfiam, bemegyek az iskolába, az nem lehet, hogy téged mindenki Rambónak csúfol / - Hagyd csak anya, ez az én háborúm!)

Étkezési szokásaink Schobert Norbi mércéjével mérve nap mint nap tartalmazták a halálos dózis többszörösét, de még egy McDonalds-on edződött átlagos amerikai elhízott kisgyerek is helyből nyomna egy hátraszaltót attól, amit mi leküldtünk kaja címszóval. Gondoljunk a zsíros kenyérre, a kolbászra, a disznósajtra (ki tudja mit tettek bele),
az iskolai menzára (ki tudja mit NEM tettek bele) és mégis itt vagyunk.

A kakaóban nem volt A, B, C, D és E vitamin, viszont "bedeko"-nak hívták és már ez is elég volt a boldogságunkhoz. Szobi szörpöt ittunk, ami hírből sem ismerte az édesítőszert, viszont tömény cukorból
készült. A limonádét még magunknak kevertük és mosatlanul ettük a fáról a gyakran éretlen gyümölcsöt, a WC pereme alatt, pedig a baktériumok ezreinek a kolóniái telepedtek meg a még háborítatlan nyugalomban, a preDomestos korban.
Volt néhány barát, aki már ismert olyat, akinek videója volt, vagy esetleg spectruma (az egyfajta számítógép volt), de szó sem volt Playstationról, Nintendóról, X-Boxról, Videójátékról, 64 tévécstornáról, műholdról és kábeltévéről, filmekről, DVD-röl, Surround Soundról, Internetről, Fitness-Club kártyáról vagy mobiltelefonról.

Viszont voltak barátaink! Olyanok, akikkel találkoztunk kint az utcán, a focipályán vagy a pinpong asztaloknál, vagy ha mégse, akkor egyszerűen becsengettünk hozzájuk és beengedtek. Nem kellet megkérdezni a szülőket. Sem a miénket, sem az övéket! Nem vittek és nem hoztak a szülök autóval... Mégis itt vagyunk.

Nyakunkban lógott a lakáskulcs, mikor játszani mentünk, és nem ritkán fadarabokkal, botokkal harcoltunk, labdával dobáltuk egymást, mégis itt vagyunk. Nem ütöttük ki egymás szemét, a többi seb pedig begyógyult. Focizni is csak az állhatott be, aki tudott. Akkor még volt egy íratlan szabály, amit ma nehezen értünk már meg mi is: azt csináld,
amihez értesz. Aki pedig nem értett a focihoz, pláne nem tudta rendesen kirúgni az ellenfél bokáját, az csak csalódottan nézhette a játékot a rácson túlról, vagy odébb állhatott, és más játékot, más játszótársakat kereshetett magának.
A szerelmet nem brazil sorozatokból tanultuk, csak egyszerűen megéltük. Boldogan szaladtunk végig az utcán az első csók után, úgy, mintha már sohasem akarnánk megállni. Ha egy tanár nyakon vágott, nem szúrtuk le egy késsel és nem pereltük be, és nem sírtunk otthon a szülőknek.
Sőt! Ha lehetett, el se mondtuk. Ismertük a törvényt, és ha vétkeztünk, szüleink nem álltak mellénk.
Megtanítottak úgy élni, hogy tudjuk, mit jelent a kötelesség, a bűntudat, a jóérzés, a felelősség.
Ismertük ezeknek a szavaknak a mélységét.

Ezek voltunk mi. Hősei egy letűnt kornak, amelyen a mostani fiatalok értetlenül mosolyognak. "
Crvoyager Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4319
Tulajdonképpen arra a vizvezetőre vagy vizvetőre gondolok,ami a kocsik küszöbén is van alul. még a régi 78-as eiffeland 380-as lakómnak a sarkai voltak elkorhadva, mert alul a lemez csak rá volt hajtva a faaljzathoz. Korhadás csak felületi volt ugyhogy rétegelt lemez cseréje után aluból szögvas profilút sziloplaszttal és popszegeccsel felraktam,ugyhogy a lefolyó viz már nem tudott aláfolyni. A mostani tabberten már ilyen gyárilag van kialakitva.
Előzmény: GPS (4318)
GPS Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4318

Te, én mélységesen szégyelem - de fogalmam sincs, hogy mi az a "vízvezető"? Legalábbis ezen a néven nem ugrik be, hogy mi lehet az?

Homályosíts már fel, kérlek.
.
Előzmény: Crvoyager (4317)
Crvoyager Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4317
Nem rossz csak de drága és az a baj az ilyen öreg lakókkal,hogy mivel abban az időben még nem raktak vizvetőt az aljára az alsó sarkok rohadnak,ahogy aláfolyik a viz. Az összes lakómnál amelyiknél nem volt alul körbe vizvető mindre raktam 6-8 évvel is meghosszabitja az aljának az élettartamát.

Möglich Köszi a képet ezt kerestem.
Előzmény: GPS (4315)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.06 0 0 4316

Ugyanúgy csak 11 van bekötve, mint az autó 13-as aljzatába.

Előzmény: Crvoyager (4312)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!